- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
iwonta_kg napisał:
Teraz pokaże wam moje pieluchyyyyyyy![]()
Ajc jaka precyzjazobaczcie te klamerki równiuteńko
ach,wlasnie...Iwonka wrzuc proszę fotke stelaza do wanienki jesli moge Cie prosić.
chyba jednak kupię taki stelaż i do tego przewijak drewniany z Ikea bo myslę wciąz o tej komodzie kąpielowej i nie chcę wyrzucać kasy a Villemo i jescze ktos tu odradzał komodę.
Dzięki Iva

Mój stojak jest w piwnicy ale na allegro znalazłam indentyczny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nasze dzieciątka potrzebują przede wszystkim szczęśliwych mamusiek a swoją drogę do szczęścia każda mamusia musi już sama określić bo jedną uszczęśliwi siedzenie w domu z dzieciątkiem a inną szybka ucieczka do pracy. Klaudiuszek był bardzo spokojnym dzieckiem, ominęły nas problemy z kolkami, bolesne ząbkowanie, moje dziecko niemal od początku spało o ściśle ustalonych porach i nigdy nie musiało być usypiane. Mimo to zdarzały się chwile gdy czułam się zmęczona i miałam serdecznie dość przechodzenia tysięczny raz przez ten sam schemat dnia codziennego wierzcie lub nie ale czasami idzie zwariować w szczególności jeśli nie ma blisko kogoś kto choćby w ciągu dnia przerwał na chwilę ręce. Mi mia kto pomóc ale i tak były chwile, że miałam dość. Jak się jest całą dobę z malutkim dzieckiem to bywa, że i wizytę u dentysty zaczyna się traktować jako czystą przyjemność byle by chociaż na 15 minut znaleźć się z dala od domu

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
słonkopodoba mi się Twoje podejście do wychowania. Ja przy córce całkowicie poświęciłam się jej. Przez cztery lata żyłam tylko jej życiem i nie wyszło to na dobre ani mnie ani jej. Mnie, dlatego że chodziłam wiecznie wnerwiona i niezadowolona. Jej, bo co to za przyjemność spędzać całe dnie z matką, która ma wiecznie skwaszoną minę. Na szczęście po tych czterech latach znalazłam pracę i zaczęłam żyć zupełnie inaczej. Tym razem nie zamierzam się tak pogrążyć, bo wiem jakie konsekwencje to za sobą niesie. Postanowiliśmy, że będziemy starali się żyć w miarę normalnie, nie zapominając o własnych potrzebach i zainteresowaniach.
Fajnie, że ktoś doświadczony potwierdza to, co ja póki co tylko mogłam obserwować

Mery, tak mnie zaaferował ten mój manifest

Buziaki, zmykam, dobranoc

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pyzaura wow! o moim brzuchu mówią cyc z sutkiem! hehe jakie Ty masz ogromne piersi

Pomogły zimne okłady???????????????????
Donata super te rzeczy

Madzia no chciałabym karmić piersią w miejscach publicznych. Mam nadzieję że będę miała odwagę

Natka jakie cudne buciki!!!! Normalnie przesłodkie

Akina super fotka z brzuniem

Zaraz biorę się za prasowanie pieluch

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Ale co dotyczy chusty to i tak przeraża mnie widok dziecka przywiązanego do matki nie wiem może jestem starodawna ale to podziwiać takiego kobiety że mają siłe cały czas nosić to dzieciątko

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do glukozy to ja za pierwszym razem mialam 126 i juz mi kazała bardzo uwazac , nie jesc slodyczy i diete jak dla cukrzyków stosowac i kazała jak mam mozliwosc badania sie glukometrem a ze mam to robilam pomiary i bylo ok tzn ponizej 120 bo wedlug mojej gin norma to do 120 a raczej wszedzie mowia i necie czytalam ze do 140 norma. Jak robilam 2 badanie glukozy to sie z ciekawosci zapytalam babki ktora pobierala mi krew i ona powiedziala ze nia ma takiej normy ze to lekarz ocenia i zalezy od tego wyjsciowego pomiaru ale ponad 140 to juz chyba jest ta cukrzyca
co do dziecka to wiadomo bedzie dla mnie bardzo wazne ale nie mozna tez zapominac o sobie i o wlasnych potrzebach mam nadzieje ze uda mi sie to jakos wszystko pogodzic ale jak wyjdzie to sie okaze

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Alivva napisał:
iwonta_kg napisał:
Teraz pokaże wam moje pieluchyyyyyyy![]()
Ajc jaka precyzjazobaczcie te klamerki równiuteńko
ach,wlasnie...Iwonka wrzuc proszę fotke stelaza do wanienki jesli moge Cie prosić.
chyba jednak kupię taki stelaż i do tego przewijak drewniany z Ikea bo myslę wciąz o tej komodzie kąpielowej i nie chcę wyrzucać kasy a Villemo i jescze ktos tu odradzał komodę.
Dzięki Iva
Mój stojak jest w piwnicy ale na allegro znalazłam indentyczny
Widzialam tez i takie. Zastanawiam sie tylko czy bedzie pasowal do mojej wanienki bo mam ta srednia a sa chyba ze trzy wielkosci....
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Donata no ja juz ze wzgledu na koszty i obawy zostane przy tym kolorze,ktory do niczego mi nie pasuje ale co zrobic

Akina dzieki Kochanie!!!

Iva czy ty te sloiki szczelnie zamykasz i wstawiasz do tej wody? napelniasz na styk?
Merym,Karolcia nie sluchajcie ludzi,wiekszosc to pseudo szczerzy doradcy ...i co im z glupiego gadania? tego to nierozumiem
Madzia juz mialam pisac ze zginelas,ale Ty prawdziwa kobieta pracujaca,raz jeszcze zazdroszcze Wam tej pracy :)i jeszcze sprawy pozalatwiala a ja tu siedze uziemiona

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Niagara ja tez chce takie butki cudne,uwielbiam takie bajerki

Slonko bardzo madrze to wszystko napisalas,ale kurcze czy zawsze tak sie da??? zgadzam sie z Toba,ale powiem z praktyki,ze nie zawsze to tak wychodzi w zyciu jakby sie chcialo

Akina bardzo fajna fotunia

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva czy ty te sloiki szczelnie zamykasz i wstawiasz do tej wody? napelniasz na styk?
Tak Kochana szczelnie zamykam,a przez zagotowanie jeszcze się bardziej "zaciągnie" że potem stac dłuuuugo

I jeszcze jedno...jak wstawisz sloiki do garnka (do zagotowania) to potem dopiero wlej wody,tak max do wysokości połowy sloików

Akina, ladny ten Igusiowy domek

Cus mnie humorek opuścił na sam wieczór i nie wiem WHY??
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nic, idę spać. Do jutra. Dobranoc
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

żebyśmy obie nie miały humorku???? toż to skandal

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-