- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A co do paciorkowca masz rację. Mnóstwo osób okazuje się zarażonych o czym nawet nie wiedzą bo nie daje to konkretnych objawów także się nie zdziwcie dziewczyny i nie wystraszcie jak co drugiej z nas wyjdzie pozytywny posiew

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

lubie jak dziecko pachnie oliwka...co do kremow..okaze sie ...
ja po pracy zmeczona w domu...prowadzimy w bibliotece zajecia biblioteczne pelno dzieci..dzis dzien kanapkowy byl sajgon...kornel lubi lozko bo juz skacze;)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
tylko teraz sobie leze bo zachcialo mi sie isc na zakupy i ledwo wyszlam na to 6 pietro z nimi i cosik brzuch zaczal twardniec i bolec. choc moze tylko z 3kg mialam w siatce
villemo zalozmy klub leniwca czy cos w tym stylu bo ostatnio wziecie sie za sprzatanie to wydaje sie zbyt duzo:)
papi czyli bylas sie uzerac znowu w tym banku? czyzby znowu wyplata nie doszla? chyba jednak musisz sie rozgladnac za prawnikiem bo te zlodzieje ci nie dadza spokoju
nubi ta grzechotka przesuperasna

nike sliczny brzuszek. szczegolnie ostatnie zdjecie mi sie podoba:)
z kosmetykow mam tylko oliwke . ale zobacze czy bede uzywac. i betaphen. na pewno jakis zel do kapieli dokupie i balsam i pewnie cos do buzki na wyjscie. i finito chyba
nie wiem czy rodzenie w taksowce sie oplaca ale moj maz sie smieje zebym do porodu tramwajem jechala to pozniej mala bedzie jezdzic za darmoche

papi niezly zestaw. a najlepsza zywa przytulanka w lozeczku:) przypomnialas mi ze jeszcze do swojej listy zakupow musze zapisac przewijak
akina malo takich ale sa panowie ktorym sie podobaja panie z brzuszkami:) albo zachwycil sie np twoim usmiechem i nawet nie spojrzal na brzuch:)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dopiero doszłam do domu, byłam dzisiaj w szkole rodzenia i na zakupowych wyprzedażąch - znowu kupiłam sobie spódnicę na lato:)
W szkole dzisiaj mieliśmy o rodzajajch porodów, przegląd szpitali w wielkopolsce i o tym co zabrać ze sobą do szpitala. I tak dwie godziny zleciały:) Kolejne 3 zajęcia już będą bardziej praktyczne:)
karolcia nie widzę żadnych zdjęć niestety..
natalia ja prałąm wszystko, ale ja prawie wszystko ma z lumpka

Iwonta pęcherzyki mi wyskoczyły, ale na dekolcie, lekarz kazał mi pić wapno.
papi nam położna mówiła jeszcze żeby nie zapomnieć pomadki nawilżającej:) podobno bardzo się przydaje podczas porodu:) z kosmetyków mam bardzo mało, żadnych balsamów itd:)
Donata ja też ciągle poluję na tablicy na jakąs fajną matę

Nike brzusio piekny:)
Miłęgo wieczorku!!
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A mi dzisiaj kolezanka przesłała zdjecie jak mi rok temu robiła w bluzce bo nie mogłam skojarzyc o jaka chodziło i jak zobaczyłam to zdjecie to sie załamałam. Boze jak ja bylam szczupła az mi sie plakac zachcialo.
Kalina fajnie ze załatwiłas kredyt. Nie dziwie sie ze sie zmeczyłas na 6 pietro z zakupami niezle. I moge sie dolaczyc do klubu leniwca bo tez mi sie ostatnio niechce nic

Nike brzuszek super, najlepsze ostatnie zdjecie, fajne ujęcie

Akina to masz powodzenie, mamcie tez moga atrakcyjnie wygladac

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja też się śmiałam do męża, że tak się wymądrzam, a potem będę najbardziej roztrzęsioną i zapatrzoną w synka matką z nas wszystkich

Villemo, kiedyś wstawiałaś wyraźniejsze zdjęcia synka i ja zdecydowanie widziałam podobieństwo do Ciebie! Chyba m.in. w oczach, większych niż u Twojego męża. A tak w ogóle to dwaj przystojniacy

Karolci fotek nie widzę

Niagara, ja to wszystko będę prała, jak leci. Choć niekoniecznie wszystko wyprasuję

Nubi, też bym chciała do Zakopanego

Nike, czyli Ty rodzisz w Ujastku. Tam akurat żadna z moich znajomych nie rodziła, więc nie znam bezpośrednich opinii. Zresztą, te opinie bywają tak różne. Każda z nas wyrobi sobie swoją, taka jest prawda. Tak w ogóle to kiedy się spotykamy w większym krakowskim gronie?

P.S. Ania, no proszę, kolejny zgrabny brzunio. A w tle rozwalony psiak. Kto to taki?
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
nadrobiłam wczorajsze i dzisiejsze zaległości i zanim dojechałam do początku to zapomniałam co było na końcu. Jak ja nienawidzę tej mojej sklerozy. Postępuje z tygodnia na tydzień. Za niedługo zapomnę, gdzie mieszkam i dopiero będzie heca.
Śliczny Klaudiuszek

Oglądałam zdjęcia zakupów ale nie wszystkie mi się otwarły i prześliczne kocyki i ten rożek cudowny. Ja proszę o linka bardzo bardzo

CO do problemów z bankiem to współczuję, ja dwa lata temu z nimi walczyłam bo mi w ciągu jednego miesiąca parę razy pobierali opłaty za prowadzenie konta. Co mnie to nerwów i zdrowia kosztowało.
Mnie za to wczoraj mama wkurzyła tak dziewczyny, że myślałam, że wyląduje w szpitalu bo brzuch się postawił rozbolał i nie chciał przestać.
Ania śliczny brzusio

Ja mam szpital wybrany,t en w którym pracuje moja pani dr i sprawdzony przez koleżanki

A dziś byłam na badaniach. Cała lista:
mocz
p/c anty HBS
VDRL
kreatynina
mocznik
bilirubina całkowita
Alat
Aspat
fosfataza alkaliczna
Jonogram (Na, K)
Białko całkowite
A potem byliśmy na zakupach

w pepco kupiłam dwa bodziaki w paseczki

a w ikei przewijak stojący drewniany, takie pojemnik na zabawki i śpiworek.

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nubi grzechotka rewelacja!
Dziewczyny wyszłam na spacer z psem,idę z tymi swoimi dodatkowymi kilogramami (czasem czuję się jak troll dosłownie), a tu zatrzymuje się przystojniak w aucie i ze mną w gadkę,dopiero jak dyskretnie złapałam się za brzuch to się tyko uśmiechnął. Zboczeniec czy co,że ciężarówkę wyrywał
? Wystarczy fryzjer,nowa kiecka i proszę co się dzieje haha
piękna przyszłą mama to i zarywana, a nie Ty go od razu od zboczeńca

Dawaj fotke Monia z tą kiecką