BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #703069 przez Ania31
Pyzaura ładne łóżeczko, juz rozłożone ja jescze nie zamówiłam ale juz wiem jakie chce mam upatrzone ja chce takie, tylko niewiem ktora posciel wybrac
allegro.pl/arus-15-el-lozeczko-z-szuflad...zek-i3363091304.html

Serku niezła mamusia z Ciebie :) Bardzo fajnie wygladasz.

A mnie dzisiaj sasiadka zaczepiła i sie pyta ile mi jescze zostało to ja mowie ze gdzies tak do polowy wrzesnia a ona na to ze jej sie wydaje ze wczesniej urodze bo juz tak wygladam i brzuch duzy a niech spada i znowu sie troche podłamałam :(

A siku to tez co chwile latam, brzuch twardnieje mi na wieczór i czsami mnie kuje po lewej stronie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #703073 przez pyzaura
a wiec tak wstawilam wam foto mialam zmierzyć Iwonce lozeczko i zasnelam dopiero wstalam teraz wam poodpisuje :)

Iwonka lozeczko cala dlugosc zajmuje mi 124 cm :)

Karolcia ja mam rozlozone gdzies wyczytalam zeby pokojowej temp przeszlo :) lozeczko ogolnie pachnie nowoscia takze dobrze ze stoi ale musze baldachim boki i falbanke wyprasowac bo wczoraj bardzo pozno to robilismy i juz nie mialam sily narazie stoi i sie wietrzy . Posciel cala mam wyprana a koldre i podusie schowana w worze jak wyprasuje zaloze i schowam do lozka posciel nie bedzie lezec tam tak samo materac jest wsadzony ale lezy w worku :) takze wydaje mi sie ze powinno nic sie stac.

Serku ale z Ciebie piekna dumna mama :) tylko patrzec :D i zachwalac nigdy na to nie zwracalam uwagi ale nawet nie wiecie jak teraz mi sie podobaja ciezarowki maja taki swoj urok osobisty :D:D jak ide kazdy sie na mnie patrzy hehe furora idzie ciezarowka :P
a wczoraj bylam w stokrotce dodam ze u mnie jest bardzoooo mala i wiecie co na 10 przy 2 kasach bylo razem ze mna 5 i to juz z takimi wiekszymi brzuszkami :D + 3 w drodze do auta spotkalismy :D ojjj bedzie tych dzieciaczkow :P

co do przybornika powiem wam ze nie wiem czy sie przyda dla mnie to bylo w zestawie takze mam nadzieje ze mi sie przyda mam zamiar tam miec jakie pampersy kremy takie wiecie najpotrzebniejsze rzeczy narazie wisi tam ale tez sie zastanawiam nad zmiana i przewiesic go na lewa strone :) zobaczymy jeszcze troszke czasu jest :D

Iva Twoj kacik tez bedzie piekny :) moi rodzice zamowili mi komplet bo jak bylam w hurtowni duzo drozej wychodzilo skompletowanie calosci niz taki zestawik z allegro nie wiem czy to wszystko mi sie przyda czy bedzie przeszkadzac zobaczymy narazie ladnie wyglada moze byc ze jak mloda przyjdzie to pojdzie baldachim do szafy :P sie okaze ale i tak uwazam ze poprostu taniej to wychodzilo mi w zestawie...:D:D

papi tez wczoraj patrzalam na ten ochraniacz ze nic nie widac ale wiesz co na zdjeciu skad zamawialam nizej wstawie linka dla lasek skad zamawialam zobaczysz maja na zdjeciu ta jedna czesc opuszczona ze dzieciatko widac ale mowie wczoraj nam to zeszlo wszystko do 24 i nie chcialo mi sie kombinowac zobaczymy jeszcze :)

Nike allegro.pl/show_item.php?item=3359547678 ja zamawialam tutaj :) dla mnie ladne maja wszystkie kolory tylko ja mam w mieszkaniu wszystko w pomaranczy takze chcialam tutaj tez by sie jakos wpasowal do reszty wiadomo jak to w malych mieszkankach :)

no i dziekuje za mile slowa :) nic specjalnego nie ma ale cieszy niestety narazie nie mozemy mlodej zrobic wlasnego pokoju ale maly kacik niech ma :) a za rok dwa jak bedzie wieksza powmysli sie o zmianie mieszkania :D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #703076 przez pyzaura
Aniu :) sliczne tez to lozeczko ogladalam :) a kolor zalezy jak masz w mieszkanku a jakie kolory biezesz pod uwage ??

Ania

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #703081 przez niagara
Ja na razie nie musze wstawac na siku :blink: zobaczymy jak dlugo jeszcze ;)
Niektore ruchy Malej tez sprawiaka mi bol, strach pomyslec co bedzie za miesiac ;)
Serek sliczna mamcia jestes :) i jaka szczesliwa:)
Jesli chodzi o te przyborniki, to ja nie zamowilam, ale teraz zastanawiam sie czy nie bylo by jeszcze warto domowic, zwlaszcza ze miejsca tez nie mamy zbyt wiele :huh: :)

11 lata 9 miesiąc temu #703083 przez nike84
pyzaura piękne te zestawy i teraz nie wiem co robić, bo to co Ty mi wysłałaś też starsznie mi sie podoba :) będę musiała mężowi pokazać i zobaczymy co powie.

ania ja też mam upatrzone łóżeczko z Arusia :P ale teraz jak pyzaura pokazała swoje to znowu będe miała dylemat :silly: I nie przejmuj sie co ludzie mówią, bo zawsze ktoś coś chlapnie bez pomyślenia - mnie często sąsiedzi mówili, że za mały mam brzuszek :dry: więc ludziom się nie dogodzi...

Też się tak źle dziś czujecie? Mnie jest tak słabo, że na nogach nie mogę ustać i jeszcze mi dłonie cały czas drżą :unsure: Chyba się zdrzemnę na chwilę, może coś to pomoże.

11 lata 9 miesiąc temu #703088 przez Ania31
pyzaura napisał:

Aniu :) sliczne tez to lozeczko ogladalam :) a kolor zalezy jak masz w mieszkanku a jakie kolory biezesz pod uwage ??

Ja mam pokoj w ciemnym brazie i bezu wiec moze jakis bez, widziałam tam taki ladny kolorek ale tez fiolecik mi sie podoba nr 4

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #703098 przez akina_zet
No masz! Następna co biadoliła,a wyskoczyła laska! Ja się SERKU pytam gdzie upchnęłaś te kilogramy,to może też tak sprytnie je schowam :) Super wyglądasz!

Pyzaurka łóżeczko boskie!

Co do sikania,to ja mam już tego dość. W nocy wstaję co 2-3 godziny z obolałym brzuchem i tylko mamroczę pod nosem. Poruszam się w miejscach,gdzie wiem,że są toalety,jak ich nie ma,wpadam w panikę :cheer: Wsiadam do samochodu,po dwóch minutach siku,o zgrozo!

Do tego też beczę,jak jakiś psychol :D

Śnią mi się osoby,które nie powinny... Dziś w śnie przwędrował do mnie ktoś,kto był mi bardzo bliski. Cała znajość była szalona,zagmatwana,intensywna...ale piękna. Aj aj to byśmy musiały przy butelce wina usiąść byście mogły nadąrzyć za moim życiowym "harlekinem" :) Na trzeźwo się nie da ;)

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #703100 przez Ania31
Nike mi tez sie spodobało te które wysłała pyzaura , pieknie tez wyglada i powiem szczerze ze tez bede myslec jescze które zamówie,
Połóż sie i odpocznij ja tez jak czasami tak zle sie czuje to musze polezec i przechodzi

11 lata 9 miesiąc temu #703102 przez pyzaura
Aniu mi sie podobaja nr 1 , 4 , 20 , 26 , 31 , 42 ale maja wybor w kompletak :D

Nike no ja dzis taka slaba jestem poszlam na ta krew potem zaszlam do rodzicow na sniadanie wrocilam przed 12 i do teraz spalam i teraz taka zamulona jestem ze nie wiem co jest ciete :(:(

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #703106 przez akina_zet
Nike ja też mam dziś kiepski dzień :dry:

Do tego strasznie bolą mnie żebra,miejsca nie mogę sobie znaleźć :(

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #703113 przez Ania31
pyzaura napisał:

Aniu mi sie podobaja nr 1 , 4 , 20 , 26 , 31 , 42 ale maja wybor w kompletak :D

Nike no ja dzis taka slaba jestem poszlam na ta krew potem zaszlam do rodzicow na sniadanie wrocilam przed 12 i do teraz spalam i teraz taka zamulona jestem ze nie wiem co jest ciete :(:(

No fakt wybór to oni maja, ja zamowie cos z tych klorów 1, 11, 26 albo 31

11 lata 9 miesiąc temu #703129 przez pyzaura
no to ladne kolorki :D:D te nasze maluszki maja dobrze :D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #703135 przez Ania31
A tak wogóle to rozmawiałam ostatnio z moja mama i ona tez tak jak ja bardzo duzo przytyła w ciazy. Ze mna wazyła ok 90 kg a zmoim bratem ok 100kg mowili do niej ale kloc. A pozniej po 2 ciazach jak ja mialam ok roczku to miala super figure, zrzuciła wszystko az Ci co ja widzieli w ciazach to niewierzyli to moze ja bede miala tak po niej i tez łatwo zgubie te kilogramy :) oby

11 lata 9 miesiąc temu #703138 przez pyzaura
Aniula a ile Ty przybralas?? Wy tak piszecie ile przytylyscie a jak wstawiacie foteczki to takie ladne jestescie ze tych kg wcale nie widac :) a poza tym cos przytyc musimy a po wszystkim zobaczycie same dzagi beda wstawiac foty jakie laski po ciazy :D:D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #703141 przez karolcia1919
hmm..mam dodatkową kasę do wydanie na małego :) nie jest to duza kwota ale zawsze cos :) zaoszczędziłam na rachunkach :) mój dostał większa o trochę wypłatę i ja wiec zawsze cos na plusie :) ale nie wiem w co zainwestować czy w ciuchy czy pampersy czy kosmetyki a może zabawki??:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka