BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #703221 przez kalina
papi kurcze szkoda ze twoj cie nie slucha. wyglada na to ze sobie cos upitolil i bedzie do tego dazyl niezaleznie czy sie zgadzasz. zawsze mozesz zrobic jak moja kolezanka - mieli ustalony termin bo ja chlop cisnal a ona nie pojawila sie w urzedzie :D
sorki bruno mi sie z pieskiem kojarzy:P

o co chodzi z tym 6?

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #703224 przez nike84
papi88 napisał:

nike moj R wymyslil ostatnio ze syn bedzie nazywał sie Bruno :dry:

haha oj te chłopy :) skąd im te pomysły do głowy przychodzą ;) a mój to jeszcze jak się nie chcę zgodzić na coś to zawsze mówi "jeszcze zobaczymy" a potem mnie męczy :silly:

zuzanta, 6 weidera - rewelacyjna sprawa, ale dla bardzo wytrwałych - ja nie dałam rady :P

11 lata 9 miesiąc temu #703227 przez Alivva
papi88 napisał:

nike moj R wymyslil ostatnio ze syn bedzie nazywał sie Bruno :dry:

Na początku jak myślałam jeszcze że urodzę drugiego synka to bart wymyślił sobie Olafa.... hahaha Później dogadaliśmy się,że będzie Olivierek a tu się Alicja pojawi :)

11 lata 9 miesiąc temu #703228 przez iwonta_kg
zuzuzanta napisał:

Podobno ten pas najlepiej kupić dopiero po porodzie, bo wtedy wiemy jaki rozmiar. Moja kolezanka go nosiła i muszę przyznać, że efekty były. Ja pas oczywiście kupię, ale na brzuch i nogi nie ma nic lepszego (moim zdaniem) niż 6 weidera

Najlepiej po wyjściu ze szpitala kupic bo po porodzie brzuszek nie od razu spada. Zanim woda nam zejdzie z organizmu minie pare dni wiec lepiej kupic po wyjściu ze szpitala żeby kupic dobry rozmiar. Nie jest zbyt wygodny ale daje efekty. Ja nie nosiłam go dlugo bo w maju robiło sie juz ciepło i chodziłam w samej koszulce i głupio wyglądałam z pasem pod spodem. Jak bywało chłodniej wtedy zakładalam bo mialam bluzę albo sweterek. Albo w domu nosiłam.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #703229 przez Ania31
zuzuzanta napisał:

Ania31 napisał:

Nike dobrze ze sie juz lepiej czujesz. Oskar tez fajne imie ale Kacper zdecydowanie jak dla mnie jest ładniejsze

zuzuzanta masz racje 6 weidera ponoc daje niesamowite efekty ale trzeba sie niezle zawziasc i byc konsekwentnym zeby ja ukonczyc

Można się od niej uzależnić. Ja tak miałam. Już nie mogę się doczekać kiedy urodzę żeby znowu zacząć ćwiczyć. Dzięki "6" miałam brzuszek płaściutki.

to gratuluje wytrwałosci i podziwiam, ja chyba bym nie dała rady ;)

11 lata 9 miesiąc temu #703230 przez zuzuzanta
kalina napisał:

papi kurcze szkoda ze twoj cie nie slucha. wyglada na to ze sobie cos upitolil i bedzie do tego dazyl niezaleznie czy sie zgadzasz. zawsze mozesz zrobic jak moja kolezanka - mieli ustalony termin bo ja chlop cisnal a ona nie pojawila sie w urzedzie :D
sorki bruno mi sie z pieskiem kojarzy:P

o co chodzi z tym 6?

To zestaw bardzo przyjemnych ale monotonnych ćwiczeń, które powodują, że Twój brzuch staje się płaski i ślicznie umięśniony :laugh: . Ja sobie troszkę zmodyfikowałam i przez dwa lata codziennie po 30 minut ćwiczyłam. Efekt - płaściuteńki brzuch, zero obwisłej skóry i 16 kg mniej.
6weidera.net/programtreningu.php

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #703232 przez Monika23083
6 weidera fajna sprawa, ale dla wytrwałych:) mój brat zrobił sobie dzięki tej metodzie kaloryfer:)

najważniejsze żeby w sporcie znależć przyjemność dla siebie, wtedy i konsekwencja będzie i efekty też się pojawią:)

Ja nie lubię np. ćwiczeń siłowych, robienia brzuszków itd, więc u mnie cięzko. Ale za to jak tylko się da powracam na rower, do biegania i do moich dziewczyn z aerobiku. Basen jest fajny, ale nie umiem pływac wię odpada :laugh: Przed ciążą polubiłam również pilates, ale ten już ćwiczyłam sama w domu, no i kilerskie płyty Ewy Chodakowskiej, na które po porodzie chyba nie będę miałą siły :laugh:
Ogólnie bardzo ale to bardzo brakuje mi sportu, bo ćwiczenia na piłkach dla ciężarnych to jednak nie to samo:)

lecę na kręgle dziewczyny - tylko popatrzeć, albo porobić za kulę :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #703234 przez Ania31
Zuzuzanta przez 2 lata codziennie? naprawde jeszcze raz podziwiam. Rzeczywiscie niezle Cie to wkreciło no ale dobrze i jak piszesz efekty niesamowite

11 lata 9 miesiąc temu #703236 przez zuzuzanta
jak tak ćwiczyłam, to przynajmniej nie miałam wyrzutów sumienia jak wsunęłam jakiegoś fastfooda:-). A tak serio, to ćwiczenia fizyczne uzależniają i jak miałam taki dzień, że nie udało mi się rano poćwiczyć, to strasznie mi czegoś brakowało i jak tylko wracałam z pracy to pół godzinki ćwiczeń sobie serwowałam. Zaraz się lepiej czułam.
Rower też uwielbiam, pływanie mniej, ale też jest ok.
Nie cierpię natomiast biegać i podziwiam ludzi, którzy biegają codziennie i sprawia im to radość.

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #703237 przez Ania31
Monika23083 napisał:

6 weidera fajna sprawa, ale dla wytrwałych:) mój brat zrobił sobie dzięki tej metodzie kaloryfer:)

najważniejsze żeby w sporcie znależć przyjemność dla siebie, wtedy i konsekwencja będzie i efekty też się pojawią:)

Ja nie lubię np. ćwiczeń siłowych, robienia brzuszków itd, więc u mnie cięzko. Ale za to jak tylko się da powracam na rower, do biegania i do moich dziewczyn z aerobiku. Basen jest fajny, ale nie umiem pływac wię odpada :laugh: Przed ciążą polubiłam również pilates, ale ten już ćwiczyłam sama w domu, no i kilerskie płyty Ewy Chodakowskiej, na które po porodzie chyba nie będę miałą siły :laugh:
Ogólnie bardzo ale to bardzo brakuje mi sportu, bo ćwiczenia na piłkach dla ciężarnych to jednak nie to samo:)

lecę na kręgle dziewczyny - tylko popatrzeć, albo porobić za kulę :lol:

Ja tez przed ciaza dosc duzo cwiczyłam a przede wszystkim aerobik i rowerki. postaram sie do tego wrócic

Udanego wyjscia na kregle zycze, hehe porobic za kule dobre :) Ale masz pomysły :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #703242 przez iwonta_kg
Pokaże wam moją sypialnie i plan na łóżeczko :laugh:

I mój nowy porządek w komodzie :laugh:

bodziaki i pieluchy tetrowe

śpioszki

bluzy, spodnie i ręczniki

i misie powędrowały na komodę :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #703246 przez iwonta_kg
nike84 napisał:

Rany iwonta jak zobaczyłam twoje wyprasowane pieluchy to... wow, szkoda że tak daleko mieszkasz, zaprosiłabym cię na ciacho i prasowanie :silly:

Za kilogram pierogów z jagodami albo truskawkami wyprasuję Ci wszystko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: nawet polubiłam prasować ostatnio :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #703251 przez donata
Iwonta, niezła kolekcja. To tak średnio po ile masz bodziaków, śpioszków itd.? I jakie rozmiary? Bo teraz jak moja koleżanka urodziła synka prawie 60 cm, to się zastanawiam czy jest sens kupować dużo ubranek na 56 cm? :) Ja najwięcej mam rzeczy na 62 cm i 68 cm. A na 56 cm mam chyba 7 bodziaków, 7 śpioszków, 5 kaftaników, 3 pary spodni i z 5 bluzeczek.

A to ja z moim wielkim brzucholem. Zdjęcie robiłam z 5 minut temu. Więc świeżutkie :D
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #703252 przez Alivva
Iwonka,najbardziej podoba mi sie ta strzałka z opisem-tu stanie lożeczko :D

11 lata 9 miesiąc temu #703253 przez Ania31
iwonka komoda z ubrankami rewelacja wszystko perfekcyjnie ułożone
to moze i ja Cie zaprosze na prasowanko :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka