BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #714461 przez iwonta_kg
MyMelange napisał:

Iwonka, prowadzilam 2 lumpy przez 2,5 roku :) Cieeezka praca. Studiowalam wtedy dziennie, mialam 2 sklepy na glowie, zatowarowanie, sortowanie do 3 w nocy w weekendy itp. Jak masz dobry towar i dobre miejsce, to zarobisz. Ja miewalam obrot kilka tysiecy dziennie po dostawie, ale mialam tez miesieczne koszty na poziomie kilkunastu, wiec ostatecznie nie bylo tak rozowo i zrezygnowalam. Z tym, ze to bylo we Wro, gdzie sam czynsz za 100m2 kosztowal 4000zl.

A powiedz mi skąd brałaś towar? gdzies sie jezdzi po niego czy zamawia? jak to jest? w kolobrzegu lokale nie są aż takie drogie jeśli chodzi o wynajem.

Iva jednak rezygnuje z prasowania... czuje jakby u mnie w domu było ze 40 stopni... do tego lata pełno owadztwa i mam zamkniete okna zeby nie leciało do domu... :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #714472 przez SerekWaniliowy
Dziewczyny jadę dziś z mężem na drobne zakupy np po pieluszki pampersy te białe, ile rozmiaru 1 i 2 kupiłyście lub macie w planach? Bo ja zupełnie nie mam pojęcia ile kupić, a chce wykorzystać męża i kupon za jednym zamachem ;)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #714475 przez Alivva
SerekWaniliowy napisał:

Dziewczyny jadę dziś z mężem na drobne zakupy np po pieluszki pampersy te białe, ile rozmiaru 1 i 2 kupiłyście lub macie w planach? Bo ja zupełnie nie mam pojęcia ile kupić, a chce wykorzystać męża i kupon za jednym zamachem ;)

Ja mam jedną małą paczkę jedynek (cos koło 40 sztuk) i trzy paczki dwójek po 80 sztuk każda.
jak będzie potrzeba to jedynki dokupie ale na razie na próbę jedną małą wzięłam.

11 lata 8 miesiąc temu #714478 przez kocham_cie
a wlaśnie pieluszki tzn pampersy o nich miałam napisać... thx serku

w odp na twe pytanie moja droga to ja jak sie podpytywałam to dowiedziałam się że jedyneczki to tylko do szpitala a potem w domciu spokojnie można od 2 startować :)

no a chciałam wam powiedzieć zebyście nie kupowały pieluszek rossmanowskich bo nie zdają egzaminu... moja Daga która urodziła 3 tyg temu mówi że mały ciągle zasikany przy nich był i musiała mu zmieniać ubranka po 7 razy dziennie- wszystko... przy Dadach i pampersach problemu nie ma... pewnie że coś tam czasem przemoknie ale już nie na taką skalę ;)

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #714481 przez MyMelange
Iwonka ja towar mialam z okolicznych hurtowni. Wtedy krolowal niemiecki, teraz kroluje brytyjski z tego, co wiem. Takze musialabys poszukac w okolicy zamieszkania. Hurtowni jest pelno, ale znalezienie fajnych ciuchow juz nie jest takie latwe.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #714482 przez kocham_cie
Kinia zrobiłaś sobie kiedyś takie zdjęcie i strasznie mi się podobało więc ściągnęłam od ciebie pomysł i też uwieczniłam brzusio z takiej perspektywy :laugh:

Magda M

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #714487 przez MyMelange
kocham_cie napisał:

Kinia zrobiłaś sobie kiedyś takie zdjęcie i strasznie mi się podobało więc ściągnęłam od ciebie pomysł i też uwieczniłam brzusio z takiej perspektywy :laugh:

Ciesz sie bardzo, ze Ci zainspirowalam, tylko nie widze foty wrrrrr. Wyslij na maila, to cos moze podrasujemy, jesli chcesz oczywiscie? :)

Ah takie foto, a to juz nie ma co bajerowac, bo jest sliczne :) Myslalam, ze w calosci jakies.

11 lata 8 miesiąc temu #714488 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

kocham_cie napisał:

Ciesz sie bardzo, ze Ci zainspirowalam, tylko nie widze foty wrrrrr. Wyslij na maila, to cos moze podrasujemy, jesli chcesz oczywiscie? :)

O już poprawiłam :laugh: za duże zdjęcie chciała wrzucić :S

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #714489 przez kocham_cie
MyMelange napisał:

kocham_cie napisał:

Ah takie foto, a to juz nie ma co bajerowac, bo jest sliczne :) Myslalam, ze w calosci jakies.

Kinia w całości... phiii jakbym miala takie ciałko jak ty to pewnie...a tak to muszę robić po kawałku żeby nie byo widać pewnych rzeczy :silly:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #714495 przez MyMelange
Glupia Ty! Mowie Ci rob jakies w calosci, cos popozuj, ja Ci podrasuje i bedzie super pamiatka :) A ja bede mogla dac Ci mini prezencik, bo innej mozliwosci nie ma :)

Zreszta jakby ktorakolwiek z mamus chcialaby jakis retusz, to walcie smialo :) Oczywiscie w ramach giftu od e-cioci :)

11 lata 8 miesiąc temu #714526 przez iwonta_kg
Mój dzisiejszy obiad :) mała porcyjka pierozkow z truskawkami :lol:

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #714540 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

Mój dzisiejszy obiad :) mała porcyjka pierozkow z truskawkami :lol:

Iwonka ja wcinam z jagodami... tzn właśnie skończyłam :laugh: mniami mniami były pyszneeeeee

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #714543 przez kocham_cie
Cóż za cisza na forum... czyżby ciężarówki nie bały się upałów i pouciekały z domów??? ja od rana probuję wybrać się do rodziców... ale jak tylko biorę się za ubieranie to oblewa mnie pot i kapituluję :silly:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #714552 przez iwonta_kg
ja grałam w skrable w internecie :) idę sie przewietrzyć na ogródek na chwilę...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #714553 przez akina_zet
Madzia b. ładny brzuchol :)

Co do kg.,zacznę trzymać się hasła ZACIŚNIJ ZĘBY I NIE PATRZ W LUSTRO :D

Zrobiłam dziś trochę zakupów dla siebie do szpitala (zakupiłam min. koszulę z wielką uśmiechniętą buźką na przodzie,już widzę się w niej na tej porodówce hahaha :lol:) i dla Iguni,mistrzostwem świata jest czapka z uszami misia na wyjście :D

Gotuję obiad i zdycham!

Oj dziewczyny,też marzę o własnym biznesie!

Kinia ile trzeba mieć kasy na start takiego lumpka?

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka