- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Zasypiam około 2 i śpię do 10

Karolcia mi się dziś śniło,że trojaczki urodziłam hahaha 2chłopców i oczywiście moją Alicję,czyli coś się zgadza

Nubi....no iście królewskie śniadanko

Madziorek....no zaczynamy 36tc

Jejku jak to miło słyszeć,że dziecko jest do mnie podobne

Paulinka,no jak skąd kaczucha??? a co masz w awatarku tu na forum??

Co by tu dziś robić??? hmmm poza pakowaniem Fila coś trzeba wykombinować bo tak w domu siedzieć znów??? dostanę odleżyn na dupsku jak się dzieś nie ruszę :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Agamo, haha no nie takie do końca anty, bo w końcu hm jakkolwiek to brzmi susiaka jednego w sobie noszę

MyMelange, ooo proszę, jednak ta "jeździecka" familia rozrośnięta w siłę jest, bo gdzie się nie ruszę to zawsze jakaś bratnia dusza się znajdzie

Ja swojego rumaka się nie dorobiłam, ale jestem na zwolnieniu od lutego, więc też kawał czasu jak już w siodle nie siedziałam. Aczkolwiek mam plan, żeby zacząć nadrabiać zaległości tak szybko jak się da po porodzie

Iva, ale masz przystojnego kowboja

Bardzo Ci jestem wdzięczna, że mnie przygarnęłaś do Was, bo widzę, że świetna z Was ekipa

A i pozwolę sobie zaraz na priv napisać Ci namiary do siebie w razie w.
Co do snów różnych to jak do tej pory miałam spokój tak wczoraj obudziłam się rano zaryczana, bo śniło mi się, że moje dziecko urodziło się z z. Downa. Nie żebym była uprzedzona czy coś, w pracy miałam styczność często z tym schorzeniem, ale po prostu przelękłam się, że nie dam rady finansowo i logistycznie. A jeszcze w ogóle żeby było śmiesznie to była córa, a nie syn.

Ale ja cały czas powtarzam, że myslę pozytywnie i tego się trzymam.
KochamCię, Izula, Paulinka i Slonko, my też się witamy

Mnie wczoraj wieczorem zgaga dopadła, ale jakoś na dwóch poduszkach zasnęłam i już dzisiaj jest, odpukać, lepiej. Chociaż taka pozycja półsiedząca jest do kitu, bo plecy mnie przez to dzisiaj bolą. Jak nie urok...
A na dziś planujemy chyba siedzenie na zadach i nicnierobienie

Przyjemnego popołudnia wszystkim życzymy

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Paulinka kaczuszka w avatarku

Iva nic nie wkrecasz sobie Fil na 100% twoj ukryc sie nie da! nie wiem co ma po tacie ale wyglada ze chyba niewiele. Ja sie ciesze bo mam co dzisiaj robic wiec wkoncu sie rozruszam
No i chyba Monia miala smaki na nalesniki Maz mnie meczy od tygodnia bym mu nalesniki zrobila no wiec dzisiaj wkoncu je zrobie Niestety nie mam takich powidel jak Serek no ale dzem truskawkowy musi wystarczyc

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Asia no wlasnie ten sisiorek twoj nie pasuje do mojej teori

Kinga i dobrze ze sie zdecydowaliscie na malenstwo I juz wszystkie wiemy ze pierwsza pasje jaka mama przeleje na Mikiego to pewnie beda konie!
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Nasze łóżeczko jeszcze nie przyjechało, a kurczę jak już będzie to jeszcze mi przestawianie mebli zostanie, chyba powinnam o tym pomyśleć w końcu, bo będzie śmiesznie jak Małemu się pospieszy, a łóżeczka jeszcze nie będzie

Agamo, oj bo przecież w każdej teorii są wyjątki od reguły, więc możemy ten fakt pominąć

Pewnie masz rację, bo ja gaduła jestem i potrzeba komunikowania się czasem przerasta wszystkie inne

A tak sobie pomyślałam, że my się jeszcze nie pokazywaliśmy, więc oto lokum mojego Patrysia w 36.tym tc i kawałek mamusi

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Hej mamusie
Co do snów różnych to jak do tej pory miałam spokój tak wczoraj obudziłam się rano zaryczana, bo śniło mi się, że moje dziecko urodziło się z z. Downa. Nie żebym była uprzedzona czy coś, w pracy miałam styczność często z tym schorzeniem, ale po prostu przelękłam się, że nie dam rady finansowo i logistycznie. A jeszcze w ogóle żeby było śmiesznie to była córa, a nie syn.
Ale ja cały czas powtarzam, że myslę pozytywnie i tego się trzymam.
Przyjemnego popołudnia wszystkim życzymy
Witaj asiek

Nie dziwię Ci się, że się przeraziłaś. Też ciągle o tym myślę czy mój synek będzie zdrowy. W 13. tygodniu stwierdzili u nas pośrednie ryzyko Zespołu Downa i podwyższone prawdopodobieństwo. A w ok. 6. miesiącu dopiero miałam Echo serca, gdzie zmniejszyli to ryzyko. Ale tyle nocy nieprzespanych do tego momentu i dni przepłakanych. A teraz już nie patrzę na te ich statystyki. I nie myślę o tym. Mój mąż ma wrzodziejące zapalenie jelita grubego, więc jedna choroba starczy! A Szymuś musi być zdrowy

Iwonka, piękne łóżeczko

Aliva, ja wczoraj też poszłam spać o 2, ale wstałam o 11.30

Kocham Cię powodzenia na jutrzejszej wizycie!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iva chyb ta sama nas energia rozpierd... Tylko ja mam mniejsze pole manewru i wieksze prawdopodobienstwo na te odlezyny, a tak chetnie bym pozginala sie, pobiegala, przeszla do konca korytarza...

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzielna kobieta jesteś, że to przetrwałaś! Ale domyślam się jakie to musiało być trudne.
Jasne, że Twój synek będzie zdrowy, tej myśli trzeba się trzymać

MyMelange, ło matulu i znowu mi się tęsknienie włączyło... chlip.
Cudny ten Twój chłop

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Donata, matko kochana, przecież z taką niepewnością to się wykończyć można...
Dzielna kobieta jesteś, że to przetrwałaś! Ale domyślam się jakie to musiało być trudne.
Jasne, że Twój synek będzie zdrowy, tej myśli trzeba się trzymać
MyMelange, ło matulu i znowu mi się tęsknienie włączyło... chlip.
Cudny ten Twój chłopPowiedz o nim coś więcej koniecznie
Napisze priva, bo nie chce tu dziewczyn zameczac swoim hobby

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Mam identyczny wzór pościeli (po Filipie) tyle,że duża i flanelowa

Asiek ma rację,my nie takie anty z tymi naszymi synami

No i....sliczne zdjęcie

Aga,co tam sobie wymyśliłaś na dziś hm??
Nie forsuj się za bardzo

Nubi,jak teraz energia rozpier.... nas to potem my ją ropier....imy

Kinia nu kuń cudny

A ja też kiedyś jeździłam

a tak serio... jeździłam u znajomych w zamian za opiekę nad koniem

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

Moze w taki sposob uda sie z nia skontaktowac ?
Moze juz jest po porodzie...cos tak czuje;)
Iwonko lozeczko super;)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Izunia dokladnie ja tak samo mam nadzieje ze juz wiecej nam sie nic nie przyplacze i przestana nas dreczyc ginekolodzy i inne szpitalne zmory:)koniec ze zlymi diagnozami!!!!!
Ja co do watroby to obawiam sie po ciazy,po znieczuleniu i lekach,bo po mlodym tak bylo ze proby do 600 mi skoczyly wiec bardzo bardzo zle,no i watrobe myslalam ze mi rozerwie.
Nubi jestes dzielna kobitka,wiec i z gadula dasz rade

Iva dawaj kotke na jakies 3 miesiace...jeju jak to fajnie musi wygladac jak poluje na komara...moj psiak muchy lapal,ale ich nie zjadal

Slonko tez mam ten sam bol ze spaniem,goraco a jak jeszcze jakis wariat z sasiedztwa o 1 w nocy balanguje ale i tak lepiej mi sie spi teraz anizeli przed ciaza,wiec na prawde ja Bogu wdzieczna za to,mimo iz sen na raty...
Skoro ktoras widziala Papi ze sie loguje to znaczy ze Nas podczytuje,wiec miejmy nadzieje ze nam odpisze.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iwonka rozczulilam sie Twoim lozeczkiem,tzn Kacperka,tak dzidziusiowo i uroczo...
Asia widze ze wygodny domek ma Patrys

Kinia piekny ten Twoj konik,moja siostrzenica od chyba 3 lat jezdzi i szaleje na punkcie koni,teraz zaczynaja sie przeszkody i zdobywa pierwsze medale...wspaniala pasja!!!!!!!
Co do schorzen u maluszkow...ja mam swoich wystarczajaco,wiec modle sie tylko zeby moje dzieciaczki byly okazami zdrowia i slowo lekarz bylo im obce!!!!zrobilabym wszystko i mysle ze robie dla moich dzieciaczkow,zeby nie chorowaly a zla diagnoza gina okazala sie tylko zlym snem,czekam od 21tygodnia z lzami w oczach,ale tlumacze sobie ze sie na pewno pomylil,ze wszystko bedzie ok.Inaczej bym zbzikowala zupelnie...a sny wlasnie takiej tresci mam...ze dziecko ma przerwana pepowine i nie ma doplywu tlenu...cala noc juz nie spalam po nim...