BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #722506 przez akina_zet
A ja po wizycie, 180 zł. poszło siup,już odliczam dni do końca ciąży! Zrobił mi dziś ten GBS z zaskoka,dobrze że więcej kasy miałam,bo samo badanie 50 zł.
Wewnętrznie ok,ktg ok,na te pupowe dolegliwości mam czopki brać,zobaczymy. Kolejna wizyta 23.08. :huh: Mam nadzieję,że do końca ciąży,łącznie z tą wizytą 23.08., to max 3 mi zostaną i nie wymyśli przychodzenia co tydzień :dry:

Nefeli ściskam mocno!

No kto kupował hippa,kto? I powie mi jakie dokładnie produkty zakupił?

Monika Z.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #722508 przez karolcia1919
No jo bo stoja i biora co sie da ...i zastanawiaja sie czy rabat jest juz wliczony w cene czy dopiero przy kasie odlicza !!!;D
No bez przesady...a jak cena wychodzi inna to odkladaja gdzie popadnie np mielonka w szamponach;D

11 lata 7 miesiąc temu #722509 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #722511 przez agamo
Daga skarbie wszystko bedzie dobrze zobaczysz!!! za bardzo duzo z nas trzyma za was kciuki wiec nie moze byc inaczej!

No faktycznie moze Papi juz rozpakowana bo cos dlugo jej nie ma!
kurcze teraz chyba za kazdym razem juz tak bedziemy myslec jak ktoras sie na dluzej odzywac nie bedzie!

Karola ale to przeceny na konserwy a ty pampery poszlas kupic i bez konserwy wrocilas??? :P :P
co do boli to nie wiem ciezko powiedziec ale mysle ze jesli cie cos niepokoi to dzwon do lekarza zawsze ci powie co to moze byc i co robic dalej!

Malinowa mamba tu dziewczynom juz pisalam Mnie polozna polecila kupic sobie pilke do cwiczen i na niej sie bujac Podobno bardzo pomaga na bole kregoslupa i krzyzy.

Agus jak dobrze ze wracacie do domku Nie ma to jak w domu naprawde I chyba zaczynam widziec dobre strony uk za nie trzymania dlugo w szpitalu po porodzie. Bo chyba wole odlerzec w pokoju i w lazience niz w szpitalnej wspolnej sali.

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #722516 przez agamo
ooo wlasnie przeczytalam Izula witamy w domku :) Ah jak dobrze jak mamusie wracaja do domku!

Akina wow sporo ale szczerze to czego sie nie robi dla malenstwa no i najwazniejsze ze wszystko ok :) No i juz koncowka wiec oby bez dodatkowych wizyt sie obeszlo! A masz jakies nowe fotki Iguni?

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #722517 przez karolcia1919
Agamo nawet gdybym chciala to bym sie tam nie dostala...bo babki jedna przez druga ...a wiekszosc polek byla juz pusta ;p

Wiec wolam kupic pampersy malemu i sie cieszyc z tych zakupow ;D

a ktoras ma do niej nr ?

11 lata 7 miesiąc temu #722538 przez Alivva
Monika.....wyslalam Ci ten sklad kremu na pocztę facebooka ;)
Myślałam,że już Ci wysyłałam....oj gapa ze mnie....GAPA :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #722575 przez Nubi
Ratunku! Ajutoooooooo
Na sale przyszla nowa dziewczyna, duzo gada, wypytuje, opowiada historie swojego zycia, leb mi juz odpada!

:angry:

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #722606 przez akina_zet
Nubi napisał:

Ratunku! Ajutoooooooo
Na sale przyszla nowa dziewczyna, duzo gada, wypytuje, opowiada historie swojego zycia, leb mi juz odpada!

:angry:

Asia,udawaj, że śpisz :D

Aguś usg miałam 6 sierpnia,w ten wtorek, i wtedy wstawiłam zdjęcie Guśki ;) Dziś miał miejsce zwykły przegląd :P

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #722607 przez donata
akina_zet napisał:

A ja po wizycie, 180 zł. poszło siup,już odliczam dni do końca ciąży! Zrobił mi dziś ten GBS z zaskoka,dobrze że więcej kasy miałam,bo samo badanie 50 zł.
Wewnętrznie ok,ktg ok,na te pupowe dolegliwości mam czopki brać,zobaczymy. Kolejna wizyta 23.08. :huh: Mam nadzieję,że do końca ciąży,łącznie z tą wizytą 23.08., to max 3 mi zostaną i nie wymyśli przychodzenia co tydzień :dry:

Akina, gratuluję udanej wizyty! Ja też mam kolejną 23 sierpnia :)
A jakie czopki Ci przepisał? To szybko zrobił Ci ten GBS, bo niby się robi je od 36. tygodnia, tak mi dzisiaj moja ginekolog powiedziała.

11 lata 7 miesiąc temu #722610 przez akina_zet
Donata mi pokazał jakąś tabelkę z wykazem badań i tam było napisane,że GBS robi się między 33 tygodniem a 36/37,jakoś tak.
Ale ja tam się na tym nie znam :huh:
A czopki na hemoroidy :(,procto glyvenol.

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #722620 przez kalina
mi gbs robila w 31tyg.

daga dobrze mowi agamo- trzymamy tu wszystkie kciuki zeby z mala bylo wszystko w porzadku to tak musi byc. popatrz ile razy dzieki dziewczynom wracalysmy ze szpitala albo zwiekszala nam sie szyjka:-D

nubi nie boj nic- dostanie kroplowe i zastrzyk w dupsko to jutro bedzie tak spiaca ze jej sie nie bedzie chciec gadac

dzieki mery. to ja w ten sam sposob zrobie z tabletkami jak mi juz sie poprawi. skoro tobie sie nie pogarsza to i mi nie musi:-)

izulka witaj z powrotem:-) byle juz teraz bez komplikacji i do szpitala dopiero na porod:-)

akina mam nadz ze koszt dzisiejszej wizyty wyrowna ci zastosowanie tabl i spokoj z dolna czescia ciala.. ale najwazniejsze ze z mala ok

karolcia a moze od zakupow tak sie czulas? powinnas wysylac swojego wielblada a nie sama sie uzerac z babciami w sklepie:-)

ktora to pisala ze nie bedzie miec dostepu do neta? monika chyba.. to dawac mi tu na priva swoj nr to odesle moj. chyba ze juz komus podawalas. nie ma ze nie bedziemy wiedziec co sie dzieje jak znikniesz:-)

papi nie mogla zaczac rodzic.. przeciez do 15 miala czekac!!
nubi wlasnie sobie uswiadomilam ze wychodzisz w srode 14 wiec z zacisnietymi nozkami od razu xeby minac magiczna date 15. pozniej juz zagrozenie minie na chwile:-P

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #722630 przez kocham_cie
Dzień dobry brzuchatki :)
Choć jest już 6 rano, u mnie w dalszym ciągu ciemno, szaro, buro i deszczowo... całą noc padało...po ciężkim dniu deszcz bez problemu uspał mnie wczoraj koło godziny 22:00- spaław wyśmienicie- nareszcie :) teraz siedzę koło otwartego okna z kubkiem ciepłej herbaty i czuję jak do mieszkania wlatuje rześkie powietrze... o jak mi dobrze...

Byłam wczoraj na przeglądzie wózków- nadal jestem w czarnej dupie, ale za to kupiłam kosmetyki dla Antka i chociaż ten temat mam już zamknięty- zdecydowałam się na serię z HIPPA te babydream jakoś mi zapachowo nie odpowiadały

Teraz zabiorę się za podczytanie o czym żeście wczoraj debatowały cały dzień... mam nadzieję że nadal wszystkie w dwupaku :blink:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #722631 przez karolcia1919
Hejka.
Tez nie spie.cala noc pada..teraz tez...niby nie jest tak duszno ....ale sie wierce jak nie wiem co.
Dzis mam rocznice zwiazku ;) juz od wieczora moj dziekowal mi ze jestem..wycalowal i nie tylko ;D
A dzis jakas kolacyjka poza domem....
Choc wyszedl do pracy ...dostalam teraz sms ze wraca do domu bo szef da znac o 9 ...bo mocno pada;)
Ah jak bedzie mial wolne zmusze go do pomocy w domu ;)
Jedynie ze pojdzie do tej pracy.

Brzuch mnie juz nie kuje odpukac ;)
Poleze troche i wstane ;)

Trzymajcie sie cieplo;)

11 lata 7 miesiąc temu #722632 przez karolcia1919
Ja co do kosmetykow...mam z bambino...no i z rosmanna te .zobacze czy beda sluzyc ;)
Mam nadzieje ze tak ;) jak co kupi sie inne .

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka