BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #722136 przez akina_zet
Ja to taka niecierpliwa jestem,chciałabym wszystko już,natychmiast :P

Pół roku i 20 kg. to dobry wynik :)

Iwonka patrzę na te Twoje 17 dni i tak sobie myślę ŁAAAŁ,JAK MAŁO CI ZOSTAŁO :D

Monika Z.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #722140 przez Nubi
Hejka
Jestem w temacie bo Was podczytuje ale ciezko pisac, kroploweczki mnie usypiaja. Dzis dowiedzialam sie ze w srode mnie odlaczja i ide do domu/moge rodzic jak sie zachce.
Sciskam Was nie za mocno ;) jestesmy w kontakcie :blink:

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu #722156 przez malinowa_mamba
Pochwalę się Wam moim brzuszkiem:)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #722157 przez pyzaura
Hej laseczki :)

A u mnie dzis najgorsza noc :( pol nocy nie spalam wiatrak wial ja mokrajak szczur tragedia moj rano nie wyspany bo czuwalnade mna a ja rano jeszcze sie walnelam i dopiero wstalam :)

Jutro mialam isc na panienskie ale odmowilam jakos od 2 dni opadlam z sli taka czuje sie nie sprawna ledwno ide w tych upalach a tak uwielbiam je a widzicie co sie dzieje :) szok+

Monia powodzenia na wizycie :) kciukaski mocno zacisniete z Ciebie i Igunie nasza :)

zjeb i wtedy was nadrobie :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #722158 przez Alivva
hejjjjjjjjj :)

Jaka cuuuudowna noc :) chłodna!!!! i od rana utrzymuje się 25 stopni więc wręcz idealnie. Zjem śniadanko (chlebek z miodzikiem) i lecę na basen odciązyć kręgosłup :D

Monia....nie wiem ile ja stracilam w samym szpitalu przy i po porodzie ale była załamana,bo poprosilam mamę,żeby przywiozla mi moje ukochane czerwone sztruksy,w które i tak sie nie mogłam zmiescić i wróciłam do chaty w ciążowych ogrodniczkach hahaha (znienawidzonych do tego stopnia,że przy najbliższej okazji wylądowały w piecu :D )
Ale w ciągu 4 miesięcy od porodu schudłam nawet 3kg więcej niz przytyłam w ciąży i to bez żadnych dodatkowych ćwiczeń,diet czy katowania się. karmienie malego,opieka nad nim i wystarczyło ;) Teraz po 11 latach nie licze na takie "cuda" ale....basen,bieganie i będzie git ;)

Termometr chyba kupie ten co Dorotka tu poleca....ale tak sie jeszcze zapytam. Bezdotykowy taki do czoła to któras cos poleca?? Bo Braun chyba nic takiego nie ma??

Asia(Nubi) i Aguś(Serku) myslimy o Was kochane.... będziecie nadrabiać nas w domkach a teraz wypoczzywajcie :* Asia....a Ty mi czekaj z tym porodem do 15go conajmniej ;)

Malinowa...no brzunio idealny ;)

11 lata 7 miesiąc temu #722160 przez pyzaura
Monia a pochwal sie ile przytylas?? bo nie widac bys duzo :) laska z Ciebie sam brzusio tylko :D takze sie nie martw :)

Paulinka a Twoje zdjecie po ciazy ladne :) tez bym chciala tak wygladac ale to sie zobaczy :)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #722167 przez agamo
Malinowa mamba ty to dopiero jestes szczuplutka I wcale nie widac by twoj brzunio mial 109cm SLiczny!

Asia super wiadomosci do srody zaraz zleci Tylko nie rodz odrazu w czwartek jak dziewczyny tu planuja pierwszy porod od 15 :P

Monia ja tez jestem niecierpliwa jesli chodzi o pewne rzeczy I tez mam ze chcialabym juz wrocic do mojej wagi :P Zle sie juz czuje z tymi nadrobionymi kg i z tym ze w ciuchy nie wchodze (nawet juz te ciazowe) i ze ciezko mam wiele rzeczy zrobic Chocby po ludzku sie do meza przytulic :( Choc moze sa i tego plusy jak maly sie urodzi to nie bede potrzebowala poduchy bo go sobie na brzuchu bede klasc :P heheheh Ehhhh nie ma co sie przejmowac bo pewnie bedzie jak u Pauli ze ledwo co zrzucimy kg i bedziemy myslec o nastepnej ciazy :D

Ania bidulo twoje ukochane slonce daje ci w kosc :( A kiedy na to weselicho sie wybierasz? jutro?

Iva ja to nie sadze zeby ci tak ciezko bylo zrzucic kg bo ty kochana nie wiele przytylas! wiec szczerze to mi sie wydaje ze zrzucisz bardzo szybko!

Agus no to szybkiego zwolnienia ze szpitala No i nie moge sie juz doczekac tych ciekawych histori :D:D:D:D

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #722175 przez mery75
Cześć kobitki no myślałam że któraś już rozpakowana :laugh:
Z tym termometrem to mam problem bo jeden kosztuje 60 drugi 120 no i takie ceny zróżnicowane że nie wiem czym się sugerować przy wyborze :blush:
Malinowa fajny brzusio :blink:
Pyzaura ale zkupki fajoskie jej ja też tyle tego nawaliłam ale popakowane wszystko najpierw zrobimy przemeblowanie w tym tyg. a potem rozpakuje jeszcze prasowanko tylko sąsiadka mi mówiła że łóżeczko powinno się dopiero rozkładać jak się dziecko urodzi i głupia jestem :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #722180 przez pyzaura
Mery nie sluchaj ssiadki moje juz stoi miesiac jak wiekszosc z nas ma juz rozlozone :D sama przyjemnosc patrzec na nie :D

Agusia na wesele za tydz :) jutro mialam isc na panienskie ale nie dam rady musza zrozumieć :)

Malinowa Ty chudzinko :D fajnie

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #722183 przez akina_zet
Nubisiu super wieści :)

Pyzaurka tu nie ma co się chwalić! Latam po całej łazience z wagą i biorę pod uwagę tą najniższą wartość :cheer: I jak nic pokazuje 11 - 11,5 kg. na plusie :( Niech to już stanie w miejscu :huh: Do tego kurdupel ze mnie,to już w ogóle jak taka niedźwiedzica się zrobiłam!
Obyście miały rację,że bieganina za małą pozwoli wrócić do formy.

Iva,ja to bym mogła po ciąży,wyglądać jak Ty w czasie ciąży! :D

Malinowa,ładny brzuszek.

Aguś,Ty też jesteś chudzielcem,więc cicho mi tam ;)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #722185 przez nike84
malinowa kolejna laska wśród wrześniowych mam ;)

Co do termometrów to ja mam taki allegro.pl/termometr-bezdotykowy-tech-me...24h-i3433659898.html koleżanka mi poleciła, ze jest zadowolona :)

mery łóżeczko powinno sie rozłożyć wcześniej żeby sie przewietrzyło :) Więc nie słuchaj "super"rad sąsiadek tylko śmiało składaj mebelki :) My na przyszły weekend może już będziemy mieli wszystko skręcone ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #722187 przez akina_zet
nike84 napisał:

malinowa kolejna laska wśród wrześniowych mam ;)

Co do termometrów to ja mam taki allegro.pl/termometr-bezdotykowy-tech-me...24h-i3433659898.html koleżanka mi poleciła, ze jest zadowolona :)

mery łóżeczko powinno sie rozłożyć wcześniej żeby sie przewietrzyło :) Więc nie słuchaj "super"rad sąsiadek tylko śmiało składaj mebelki :) My na przyszły weekend może już będziemy mieli wszystko skręcone ;)

Martuś i jesteś zadowolona z tego termometru? Sprawdzałaś jego dokładność?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #722190 przez malinowa_mamba
agamoja już 85kg ważę:D Ale jak na razie się tym nie przejmuję i mam nadzieję,że na przyszłą wiosnę będę mała wagę z poprzednich wakacji -68kg:P Nie wiem jak ja to zrobię ale zrobię:D Przerażają mnie tylko rozstępy :dry: Wyskoczyły mi mendki na udach ostatnio :angry: I celulit tak samo :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #722192 przez kocham_cie
Paula wow ależ z ciebie sexy mamcia :cheer: :cheer: :cheer: ja to nawet w liceum nie miałam takiej figurki :silly:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #722195 przez kocham_cie
Co robi głupia baba kiedy wstaje rano i ma wkurw na włosy bo są już za długie??? Idzie do fryzjera i wraca jeszcze bardziej wk****ona bo teraz są za krótkie :angry: :angry: :angry:

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka