BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #721979 przez pyzaura
Aga teraz patrze że masz zdjęcie brzuszka Śliczniutki

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #721980 przez nike84
Z tego co wiem to trzeba mieć "gołe" paznokcie albo u rąk albo u stóp - jedno z dwóch :)

Jak dobrze że Niagara się odezwała, chociaż szczerze liczyłam już na pierwsze "wrześniowe" maleństwo :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #721982 przez pyzaura
Madzia ale mnie Ztym dynamitem rozbawiłas aż się popłakałam ze śmiechu. Dobre. to są nasi odpowiedzialni mężczyźni i

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #721983 przez Alivva
kocham_cie napisał:

Ku**a ale z tego mojego męża jest głupi baran... zabiję go zaraz, debil jeden... uffff zaraz wybuchnę ze złości... wsadzę mu dynamit w dupę i wyślę w kosmos!!!

Zadowolony wyszedł na 15 minut, wrocił po 2h i chyba 5 piwach... kolegów spotkał i tak sobie się zasiedzieli... ja pier**le, chłopie masz żonę w zaawansowanej ciąży!!!
Pytam: co by było gdybym ja zaczęła teraz rodzić???
Odpowiedz: no jak to co pojechalibyśmy do szpitala... i ten durny uśmiech na pysku...

O boshe trzymajcie mnie bo go zraz zabiję :angry: :angry: :angry:

hahaha juz sobie wyobrażam ten uśmieszek :D
Co sie Magda przejmujesz? :) Ja bym powiedziała,że w razie porodu dzwonię po sąsiaada albo jakiegos kolegę :P żeby zzieleniał :P

A tak serio....mój tato własnie oznajmił,że pod koniec przyszlego tygodnia jedzie na pomorze do siostry. na jakieś 2,może 3 tygodnie....
Noooo pewnie a ja w razie porodu pojadę rowerem.... Alee w sumie-niech jedzie. Jest potrzebny siostrze a ja w razie W tez mam przeciez brata,który na szczęście mieszka na tym samym osiedlu....kilkanaście domów dalej ;)

11 lata 7 miesiąc temu #721986 przez Villemo
kocham cie - moj to mnie dzis tak wkur... ze wzielam poduche i wynioslam sie z sypialni. wole spac na niewygodnej sofie w salonie niz z takim glupim oslem :/

11 lata 7 miesiąc temu #721990 przez ninka333
alliva - taki mam termometr
allegro.pl/braun-termometr-douszny-therm...cha-i3427758800.html

villemo - błąd zasadniczy - było go walnąc poduszką i wygoni cd o salonu a sama zostać w wygodnym łóżku :)

mój M się oststnio obraził bo co prawda nie za często śpi w domu ale został uświadomiony że spi w salonie na kanapie bo niestety ale ja nie jestem w stanie się z nim wyspać :( bo nie jestem w stanie się ułożyć wygodnie nawet jak jestem sama a w te upały to on jeszcze grzeje na odległość więc teraz spimy oddzielnie, a co niech też poczuje niewygode !!!

córeczka ALICJA

11 lata 7 miesiąc temu #721993 przez kocham_cie
Nie no księciunio przyszedł do sypialni spać... no ma tupet... i on naprawdę nie rozumie o co ja robię zadymę... bierz manele i spieprzaj dziadu na kanape!

Paula a ty co oszalałaś na kanapie będziesz spała??? za fraki i niech on spada do salonu!

Ja pierdziele Iva dochodzę do wniosku ze chyba zostanie lesbijką nie jest takim głupim pomysłem ;)

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #721999 przez agamo
Rany Natalia a my juz snulysmy plany o naszej wrześniowej pierwszaczce :)!no ale może i lepiej przetrzymajcie jeszcze tydzien a potem niech sie dzieje! No i oczywiście ze sie nie gniewamy Choć myślałam ze Iwonka ci karnego jezyka da ale zajęła sie termometrami w dupie i nie myśli o karaniu więc ci sie udało!

Madzia miałam taka sama akcje z mężem ze dwa tygodnie temu Ze zaczął pić i wesolutki twierdził ze by mnie zawiózł po pijaku Jasneeee! Tak mu nagadalam i jego bratu przy okazji tez ze faktycznie dało mu do myślenia i teraz jak juz to delikatnie piwko sie napije! A i brat go juz tak nie ciągnie na piwka!

Ania dziękuje ze komplement i ciuszki ślicznie Faktycznie chyba z pól wypłaty wydalas! To teraz Michasia może szaleć z mama na spacerkach w takich wdziankach!

Iva popytaj z tymi pazurkami bo ja tez lubię u nog mieć pomalowane ale słyszałam ze lepiej właśnie u nóg nie mieć do porodu bo ze chodzi o znieczulenie to w kręgosłup które znieczula od pasa w dół no i wtedy na paznokciach u nóg odrazu widać jak sinieja jakby coś sie działo. No ale może to tylko pogłoski choć jakiś sens to ma! A z wyjazdem do szpitala to mam tylko męża! No bo sama sie nie zawioze Szwagier nie ma auta Znajoma mówiła ze jakby coś sie działo a moj L nie daj Boże nie mógł dojechać to ona mnie zawiezie Tyle ze ona dwójkę dzieci jedno 4 letnie drugie roczne więc jeszcze tylko mnie rodzącej w aucie by brakowało! Także muszę mojego mezulka pilnować!

Paula i ty męża w wygodnym łóżku zostawilas? Ja bym chyba tez zrobiła na odwrót Choć masz taktykę jak moja mama grać na sumieniu. ona zawsze tak potrafiła zrobić ze nic nie mówiąc jak zrobiliśmy zle tak sie zachowywała ze pózniej czuliśmy sie jak dupki razem z bratem i wyrzuty sumienia były chyba jeszcze gorsze niż kara!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #722002 przez kocham_cie
pazurki.... nam w szkole rodzenia powiedziały że i u nóg i u rąk mają być czyste, no i zeby tak od 38 tygodnia te u rąk mieć maksymalnie spiłowane, zeby sobie podczas porodu krzywdy nie zrobić...

a ja je specjalnie zapuszcze, wypiłuję na ostro i temu mojemu idiocie będę wbijać gdzie popadnie :silly:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #722003 przez Alivva
W kluczowym momencie wiesz gdzie maasz go zlapać tymi wypilowanymi szponami nie?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dziewczyny.....co to była za apteka internetowa? ta tania? bo ja znów nie zapisałam a musze co nie co zakupić :/

Dagmara cos dziś zamilkła.....:/

11 lata 7 miesiąc temu #722004 przez akina_zet
A ja się witam z wieczora :)

Dziś był taki upał,że nie byłam w stanie myśleć!

Zdjęcia piękne,zarówno ciuszki jak i brzuszki.

Co do chłopów,gdybyście wiedziały ile razy mam ochotę przyfasolić temu mojemu jakimś garem w łeb! Czasem aż ręce swędzą!

Jutro wizyta o 17 u gina i ktg.

Dziewczyny,które kupowały Hippa,jakie kosmetyki dokładnie wybrałyście?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #722005 przez kalina
haha magda zamiast ci wspolczuc zaczelam sie smiac jak glupia z dynamitu..
ale racja ze go wyrzucilas i villemo powinnas to samo.
moj tez jak popije to nie spi w lozku bo sie boje ze jak bedzie wychodzil to mi brzuch uszkodzi. i nawet ze mna nie dyskutuje bo wie ze dobrze gadam. zreszta jakbym sie nawdychala oparow to by sie jeszcze mala opila:-P

ania no super zakupy. pierwsze wdzianko ze slonikami slodziutkie ze hej :-)

zeby nie bylo ze jak sie iwonka wkurzy to zamiast karnego jezyka bedzie straszyc dupnym termometrem ;-)

natka no nastraszylas ale dobrze ze sie jeszcze trzymasz

ninka super ze chwalisz ten termometr bo wlasnie chce go kupic. tylko male pytanko. bez kapturkow tez mozna uzywac czy raczej niekoniecznie?

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #722013 przez kocham_cie
Oj dziewczęta co ja bym oddała za przespaną noc... ja cierpię na jakąś patologiczną bezsenność dziś z przerwami udało mi się przespać jakieś 3h... jak tak dalej pójdzie to ja zamiast rodzić dziecko to padnę na pysk ze zmęczenia :S

Dzień dobry:)
A myślę że pomimo nieprzespanej nocy będzie dobry bo zapowiada się jakieś 23 stopnie... NARESZCIE :lol:
A i wiecie co wy narzekacie na:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

O i ta moja pierdoła wstała i poleciała po bułki na śniadanie... on i te jego oczy spaniela jak coś przeskrobie... faceci :blush:

Dobra to co bułeczka z masełkiem i dżemem??? ktoś chętny???
Smacznego

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #722014 przez kocham_cie
kalina napisał:

zeby nie bylo ze jak sie iwonka wkurzy to zamiast karnego jezyka bedzie straszyc dupnym termometrem ;-)

Oj babolce te nasze teskty to do jakiegoś kabaretu powinny trafić :silly: iwonka i karny termometr :lol:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #722020 przez akina_zet
Dzień dobry :)

Ja też już na nogach.

Wczoraj miałam naprawdę tak kiepski dzień,że cały przepłakałam ;( Szkoda,że problemów nie można odgonić precz (!!!) za pomocą jakiejś czarodziejskiej różdżki ech.

Trzymajcie kciuki za wizyte o 17, moja mała gapcia jakaś taka spokojna od wczoraj :(

Miłego dnia dziewczynki.

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka