- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
mam zrobiony suwaczek-myślałam ze go widać ;/ i co teraz?
widać ile dni zostało ale chodzi mi o ilość tygodni żebyś zrobiła

Karolcia to pewnie przez pogodę. mi też brzuch dziś strasznie twardnieje i macica sie stawia.
Madzia znam to... teraz jak rodzice mieszkają u nas to codziennie mam takie rozmowy na temat co będzie najlepsze dla mojego dziecka...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0

A ja zakupów ciąg dalszy i mnóstwo pracy przedemną jeszcze ale bardzo się ciesze mnie też macica i brzuch się stawia a od wczoraj to nogi w kostkach mi puchną tak że kostek w ogóle niemam

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Niagara Kocham cie bidulki kciuki trzymam
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
U nas w Grudziadzu byl wczoraj prezydent Komorowski nawet nie wiedzialam ;D teraz w tv mowia.
Mery widze szaleje.ale troche sie oszczedzaj kochana.
Co do mycia...no ja w salonie ....lazienke mam mala ze ledwo co sie ruszam...i mam prysznic a do brodzika wanienka nie wejdzie! O panele sie jakos nie boje...jakos trzeba sobie radzic w kazdej sytuacji

No ja mam lozeczko i na nim przewijak...choc chyba bede go zakladac tylko do przewijania...bo zajmuje pol lozeczka.
Natalko i co lekarz mowil?
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Co do przewijaka,to mam juz i lozeczko i przewijak po moim Filipie i pewnie potem z tego skorzystam no ale nie bede specjalnie ze wzgledu na przewijak lizeczka w sypialni rozkladsc :/ ta moja mama jest czasem mistrz w dawaniu takich rad

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kobitki słuchajcie czy każda z was kupiła te termometry bezdotykowe one są strasznie drogie byłam w hurtowni medycznej i kobitka powiedziała mi że najdokładniej mierzą termometry cyfrowe ale te pod pache w tyłeczek albo dobuzi bo to są 3 sposoby pomiaru kuiłam ten termometr ale teraz się zastanawiam czy jednak niezainwestować w ten bezdotykowy co wy o tym myślicie
Mi rodzice kupują taki termometr bezdotykowy. Lepiej jest chyba zainwestowac w ten drozszy. Dla dziecka to chyba nie jest zbyt przyjemne jak ma wkladany termometr w dupke...
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Tak właśnie myślałam a ta w hurtowni mi powiedziała niech Pani nieprzesadza to jest miękka końcówka troszkę wazeliny na koniuszek i po kłopociemery75 napisał:
Kobitki słuchajcie czy każda z was kupiła te termometry bezdotykowe one są strasznie drogie byłam w hurtowni medycznej i kobitka powiedziała mi że najdokładniej mierzą termometry cyfrowe ale te pod pache w tyłeczek albo dobuzi bo to są 3 sposoby pomiaru kuiłam ten termometr ale teraz się zastanawiam czy jednak niezainwestować w ten bezdotykowy co wy o tym myślicie
Mi rodzice kupują taki termometr bezdotykowy. Lepiej jest chyba zainwestowac w ten drozszy. Dla dziecka to chyba nie jest zbyt przyjemne jak ma wkladany termometr w dupke...
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Mery co za glupia baba! Niech sama sobie w dupe wsadzi taki termometr... brak slow...
Pewnie właśnie tak robi i jeszcze czerpie z tego przyjemność buahahahaha
Ale sama tez kupuję bezdotykowy,bo nie mam zamiaru praktykować sposobów tej baby na mojej córce. Tylko jeszcze nie podjęłam decyzji odnośnie firmy i modelu takiego bezdotykowego termometru :/
Ejjj co z Natalią???? Ma ktoś do niej numer???
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

A apropo piłek pomogła coś ta piłka do ćwiczeń? Czy jeszcze nie probowalas?
Iwonka u mnie z kąpielą będzie wyzwanie bo łazienkę mamy mała z prysznicem Kupilabym stelaz ale to kolejna rzecz która nie wiem gdzie bym miała trzymać a i tak nie wiem czy bym ja zmiescila do łazienki W pokoju czy salonie odpada bo mam wszędzie wykładziny podłogowe więc jeszcze gorzej niż panele Chyba w kuchni

Iva nie ma co sie nawet przejmować Za czasów Twojej mamy wszystko było inaczej i ona pewnie nie rozumie i nie widzi tego tak jak my I ta sama sytuacja pewnie u Iwonki jest i Madzi tez! Nie ma sie czym przejmować To my będziemy rodzic i my będziemy wychowywać a reszta jak chce to może prezenty przynieść i tylko ładnie sie uśmiechać i wara od naszych malenstw! Ooo tak właśnie!
Dzięki Madzia to moj pewnie z 3 kg będzie miał Kuuurde a kopie jakby juz ponad 10 miał

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mery co za glupia baba! Niech sama sobie w dupe wsadzi taki termometr... brak slow...
Haha no dokładnie

Co do kąpania to u nas sprawa jest prosta - łazienkę mamy tak małą, że na pewno byśmy się tam nie zmieścili jeszcze z wanienką, więc pozostaje tylko salon. A jesli chodzi o panele to na początku nalewasz do wanienki tak mało wody, że raczej wątpię żeby Ci je zalało. Moi znajomi kąpali małego w pokoju przez długi czas i nic im się z podłogą nie stało

Myślałam, że bedzie już coś wiadomo co z niagarą