- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
malinowa mumba ale miksik masz:) oj arbuza prosto z lodówki to bym zjadła:) ja włąśnie jestem bo kopytkach z bitkami wołowymi i buraczkami prosto od mamy:) nie wiem co ja ma z tą wołowiną, ale bitki wołowe to mam w oczach normalnie

kurcze muszę zrobić 3 morfologię i mocz oraz HBS, nie wiecie po ilu dniach mniej więcej są wyniki HBS? tak szybko jak zwykła morfologia? potrzebuję na 16, a w te upały nie chce mi się iść i czekam na ochłodzenie lekkie:)
niagara, dobrze, że z malutką wszystko w porządku:)no i czekamy na dalsze wiadomości.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Aguś zainspirowałaś mnie tym zmierzeniem brzuszka bo bardzo dawno tego nie robiłam... chyba ostatnio o tym pisałyśmy jakieś 2 miesiące temu i wówczas pamiętam że miałam 110... dziś popatrzyłam na twój i sobie myślę... uff pewno będzie ze 130... a tu 116

Ach i stanęłam dziś na wagę... i... uwaga uwaga mamy 13 na plusie... ufff nie jest źle

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dzieki dziewczyny Brzuch jest juz duuuuuzy moze tego tak nie widac ale przy moim malym biuscie to naprawde gigant sie wydaje zreszta 110cm mowi samo za siebie A wy ile cm macie?
Natka no to dobrze ze z malutka wszystko wporzadku i ladnie sie wyrownalo Ale te skurcze hmmm dupiato a ja szyjka? i co mowia ze cie poloza do szpitala juz czy jeszcze do domu? trzymaj nas w kontakcie jak bedziesz dala rade oczywiscie.
Agamo, Specjalnie zmierzyłam przed chwilą i wyszło 102 cm. Ale Twój naprawdę wygląda na nieduży! Wydawało mi się, że ja mam większy. Serio.
Natka, powodzenia i daj znać, co Ci lekarz powiedział.
Nike, duże te ,,próbki" Ci przysłali. Ja gdzieś ze 2 miesiące temu wszędzie się zarejestrowałam i u nich też i dalej nic nie dostałam. Dziady

Monika23083 ja dzisiaj miałam krew pobieraną i robione te HBS i myślę, że wyniki będą normalnie jutro. Muszą być, bo ja jutro z nimi na 10.30 muszę do ginekologa!

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Agamo też się zmierzyłam z ciekawości i mam 103cm. Mąż się śmieje, że wreszcie mam więcej w pasie niż on

niagara trzymaj się tam i daj od razu znać czy to już

- malinowa_mamba
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Niedługo będę mamą Marcelka:)
agamo ja mam 109:)
[Monika23083/b] ja wołowiny wcale jesć nie mogę,przez gardło mi nie przejdzie.....

- malinowa_mamba
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nike84 a ta przesyłka to jakieś próbki?
Gdzie takie coś można zamówić
Ja zarejestrowałam się na stronie i tam podaje się swoje dane do przesyłki. Szczerze to nie liczyłam na nic ale jak widać jednak przysyłają

A co do teściowej to tak jak kiedyś już pisałam - złego słowa na nią nie mogę powiedzieć. Zawsze pomoże, doradzi. Dziś umyła okno, przywiozła obiad i pączki

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
malinowa_mamba napisał:
nike84 a ta przesyłka to jakieś próbki?
Gdzie takie coś można zamówić
Ja zarejestrowałam się na stronie i tam podaje się swoje dane do przesyłki. Szczerze to nie liczyłam na nic ale jak widać jednak przysyłają
A co do teściowej to tak jak kiedyś już pisałam - złego słowa na nią nie mogę powiedzieć. Zawsze pomoże, doradzi. Dziś umyła okno, przywiozła obiad i pączkiNie raz razem na zakupy jeździmy - więc chyba trafił mi się unikat
Chociaż nie mieszkamy razem z teściami więc może to też dlatego
ehhh szczerze zazdroszcze

No ale po 8 latach to naprawdę przestałam oczekiwać od niej jakichkolwiek ludzkich zachowań

Ja właśnie sobie popraałam poszycie wózka jeszcze tylko muszę przetrzeć stelaż z kurzu, założyć poszycie jak wyschnie i fura gotowa

Co do obwodu brzuszka to tak myślałam,że będę tutaj rekordzistką. Chyba już nie ma szans, żeby którakolwiek mnie dogoniła... u mnie 126 cm
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aga...wszystkie kg w brzunio poszły

Nike...tez mam te próbki....i chyba je wezmę do szpitala,ale dla siebie

Natalia

Mój rozmiar brzunia na wysokości pępka.....106cm

Dodzwonilam się wreszcie do ZUSu w Poznianiu. baardzo sympatyczna pani powiedziała mi,że zwolnienia dotarłi i,że pierwsze pieniążki wpłyna mi na konto w ciągu tygodnia.... No nic...jakos trzeba przetrwać. Młody w niedziele wyjeżdża do BARANA zwanego tatą,a ja zaczekam cierpliwie. Dobrze,że chociaz juz wiem kiedy sie spodziewać.
Żebym tylko zdążyła kupic te cholerne ksiązki i wszystko inne do szkoły dla Filipa.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Malinowa mamba a twoja dzidzia ile ma? i spodziewasz sie chlopca czy dziewczynki?
Donata bo fotki nigdy nie odzwierciedlaja jak naprawde brzunio wyglada mam jeszcze kilka fotek na ktorych lepiej widac ale ja sama zle wygladam bo zero fryzjera zero makijazu i wszystkie domowe graty kolo mnie sie szwedaja wiec nie chcialam dokladac. twoje 102 jeszcze urosna napewno ale rany kiedy ja mialam 102

Nike ja tez mam zlotych tesciow Naprawde tak serdeczni ludzie, pomocni i troskliwi Smialo do nich mowie mamo i tato i wspolczuje dziewczynom jak opowiadaja o tych wrednych tesciach bo to takie chamskie jak najblizsi moga byc tacy okropni!
Hmmm ciekawa jestem jak tam Natalka Mam nadzieje ze wszystko ok!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Iva no nie wiem o co chodzilo w tym snie i snilas mi sie dosc dlugo ale ze ja mam skleroze to o wszsytkim zapomnialam tylko ta obraczke pamietam i ze byla taka z czerwonymi rubinami jakby z dwoch obraczek jedna zrobiona Hmmm moze nie slub ale moze jakis prezent ci sie szykuje w takim razie

pokaze wam jednak jeszcze jedna fotke mysle ze tu wyglada na wiekszy i moja pilka zbawienie w tle i juz wiecej swojej dupy pokazywac nie bede

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja nawet sie nie wypowiadam na temat swojej wagi...
- malinowa_mamba
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-