- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Kalinka wiem ze maly tak mnie oklada bo utwierdzila mnie w tym polozna gdy mi powiedziala jak maly lezy i gdzie ma raczki gdzie nozki gdzie glowke a gdzie plecki i sprawa sie wyjasnila Zreszta teraz to juz widac po ksztaltach jak sie wypina ktore to nozki ktore plecki No to twoja Natka ma pewnie takie samo ulorzenie co moj nicpon.
Nefeli tylko sie nie przemeczaj i czasem chlopakow na kanapkach zostaw bo oni dadza rade a ty i mala neli jestescie teraz wazniejsze!
Paula vilemo to u nas te baloniki tez robia tzn ja napisalam czopki ale to chyba cos podobnego i wlasnie czytalam ze czesto sie zdarza ze po tym puls maluszka spada i wszystko konczy sie cesarka zadziej dochodzi do podania zastrzyku i zakonczenia naturalnym No i wlasnie czytalam ze skurcze przy wywolaniu sa o wiele bardziej mocniejsze No i jeszcze u nas przed tym balonikiem masaz szyjki robia co juz wogole jest bolesne wiec niech maly sam zacznie wychodzic na czas bo jak nie no to przeciez nie powiem ze nie chce masazu wkoncu jakos malego trzeba bedzie pogonic!
Agila wiesz zauwazylam ze gazety lekarze i polozne to promuja i polecaja produkty firm na ogol tych ktore ich sponsoruja wiec jak tu sie ich sluchac?! dziady jedne bo nie tak to powinno dzialac Wiadomo nie wszedzie tak jest i nie wszyscy tak dzialaja ale niestety chyba wiekszosc I wiadomo nie jest powiedziane ze akurat dany produkt bedzie zly czy bedzie uczulal ale chyba nie warto sie ich zdaniem sugerowac Najlepiej poradzic sie naszej Moni bo ona jest naszym forumowym doradca ds chemii

Nubi a nie mogli by ci z domu przywiezc jakiegos nieduzego wiatraczka? czy zabronione w szpitalu?
Kinia ty tam odpoczywaj i niech reszta lata kolo ciebie No i koniecznie zazycz sobie masaz stop! napewno ktos chetny sie znajdzie

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

kalinko mam nadzieje że do jutra brzuszek przestanie się stawiać i wszystko będzie dobrze

Ja się dziś wzięłam za porządki po remoncie i dosłownie leje się ze mnie

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Agilla ja będę używać kosmetyków z hippa

Pyzaura owocnych zakupów

Ja jutro jadę na usg, ktg i gbs. Dzisiaj za to wzięłam się za porządku, wysprzątałam całe mieszkanko i chyba trochę przegiełam, bo teraz jestem wykończona

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Iva i my ci dziękujemy za pozytywizm Twoj dzięki Tobie i Twojej energii mi jest lepiej dajesz kopa Że nie ma co się zamartwiać także ja za to tobie dziękuje.
jejkuuuuu jak ja kocham jak my sobie tu tak słodzimyyyyyyyyyy

a przez te Wasze wszystkie pozytywne komentarze pod adresem mojego wyglądu.....to ja chyba lesbijką zostanę

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

U mnie jak zwykle bezsenna noc - już powoli się do tego przyzwyczajam

Jeszcze mój mąż-sadysta przed wyjazdem kupił wór Michałków i zostawił mi je w lodówce. Do dziś nie wiedziałam o ich istnieniu, bo były zasłonięte...ale odkąd je odkryłam, cały czas o nich myślę

Kolorowych snów brzuchatki

A to my z moim fafikiem

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nefeli to ja myslalam ze tesciowa dluzej zabawi u was. no ale zgadzam sie ze chlopaki moga od czasu do czasu zostac bez obiadu albo gotuj tak na 2 dni chociaz bo odpoczynek najwazniejszy
nike no pieknie.. a fafikowi oczu nie widac i tak mi troche przypomina Pieszczocha z reklamy Serca i Rozumku :-D
jak pisze SPOILER-UWAGI to nawet jak sie nie jest zarejestrowanym to po nacisnieciu widac co zakryte. drugi sposob jest lepszy ukrywania wiadomosci
iva dzieci juz masz wiec mozesz spokojnie zmieniac orientacje.. a jest tylt roznych gadzetow w seksshopach ze moze by i ci faceta nie brakowalo:-P
szkoda ze taki cycnik nie przejdzie:-( a te usztywniane nie przeszkadzaja jak bola cyce przy karmieniu?
agamo no wyglada na to ze mamy tak samo dzieciaczki ulozone tylko mi nic nie mowili ze cos nie tak z takim ulozeniem.. eh ci lekarze. . choc moze stwierdzili ze nie ma sie czym przejmowac bo jeszcze sie sama ma czas obrocic:-)
natalia powodzenia przy wizycie.
jak macie czesto robione ktg? bo mi jak w szpitalu robili 2razy dziennie tak teraz nie mam w ogole i sie zanosi ze nie planuja mi wiecej robic
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kalina ja mam ktg robione średnio co 2 tygodnie.
A tak właściwie to dzień dobry, bo nie sądzę, że uda mi się jeszcze zasnąć
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Znow sie wkurzylam na sasiadow z gory...znow podlewala kwiatki i wszystko lecialo na nasz balkonn....ostatnio mialam wyprane wszystkie ciuszki malego co tak zrobila...teraz niby tylko ciuchy robocze B.ale sam fakt prad proszek woda ....nikt mi za to nie odda.poszlam a tam nikt nie otwiera...na dodatek nie wiem jak ci sasiedzi wygladaja...bo mieszkamy tu od kilku mscy i jeszcze wszystkich nie znam....kurde a wezwac policje to troche dziwne....;/
Nie moglam wczoraj zasnac...maly byl spokojny.ale choc rano sie pokazal troszke ..

Z moim niby wszystko ok...ale jakos czuje ze cos jest nie tak.choc sama nie wiem co....
Kupilam wczoraj pasztetowa...okazalo sie ze jest po terminie 02.08
..Zawsze kupuje w intermache...zawsze bylo ok...a jednak nie mozna miec zaufania...musze od dzis patrzec na daty!!!!
Jutro wyplatka na 90% wiec zakupy czekaja he

Natalia daj znac po wizycie ...czekam na wiesci z USG;)
A ja jeszcze KTG nie mam....tylko takim urzadzeniem sprawdza tetno ..trwa to z pol minuty.
Milego dnia Robaczki

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gratuluje 35 tygodnia i oczywiście dam znać po usg co i jak

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no ba teraz będę ostrożna

i dziękuje dziękuje za gratulacje