- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

No Monia az sie boje ile ta moja szalona dziewuszka wazy

Serku dobrze ze ta dziewczyna i jej maluszek dobrze sie maja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nagle pojawia sie nowa Mamusia ktora jak juz kiedys inna gdy nie podoba jej sie ze ktos narzeka badz sie martwi musi skrytykowac i przypiac etykietke a bylo tak milo

Zamiast osadzac innych Donato moze podaj nam jak sie nazywasz,ile masz lat,skad jestes bo nic o Tobie nie wiemy,jestes tutaj nowa i nie zauwazylas ile z nas narzeka na rozne nawet duperele,ale co z tego??? kazdy jest inny i inaczej przezywa swoje obawy i leki,jedni udaja ze wszystko ok i sie usmiechaja inni potrzebuja sie wygadac,uslyszec jakas rade,nie trzeba ich od razu osadzac!!!
Izunia milo z rana uslyszec dobre wiesci,trzymaj sie Kochanie!!!
Asia mam nadzieje ze wkrotce do domku Was wypuszcza,super ze leki dzialaja i skurcze minely!!!!Masz racje tyle postow naskrobalysmy wiec madre slowo zawsze mile widziane

Madziudzieki za caluska po stresujacej nocy humor od razu poprawiony i My tez slemy duzo duzo

Iwonkamoze mniej mnie tutaj bedzie,bo potrzebuje dobrych fluidkow,zeby dobrze spac,ale bede na pewno,musze Twojego calusnego Kacperka zobaczyc,jakby nie cesarka to on by do 42tygodnia sobie w brzuniu pomieszkal

Agamo kochana jednak afera z oknami nie poszla tak calkiem na marne,teraz kto chce przyspieszyc porod bedzie szybki szorowal przed porodem

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pyzaura udanych zakupow, a maz niedowiarek niech kupi kilka par bodziakow,spioszkow unisex zeby spal spokojniej,ale ja po brzuniu dziewczynke widze na bank

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Pyzaurka ja już widzę tą swoją aparatkę,z kurko-kogutem na łysej łepetynce

Ciekawe na kiedy wyskoczy Ci termin z usg

Izulka niczym się nie martw,zbieraj siły w tym szpitalu

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co z papi ???? dlugo nie pisala nic????? Paulinka odezwij sie

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ciekawe zawsze chodzilam do gina co 3 tyg i wychodzilo mi ze dzis powinnam a ten mi dal az na 14 i tyle musze czekac ...

- aska06091
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dawno nie pisałam, ale starałam się podczytywać co się dzieje. Jakaś plaga na leżenie w szpitalu się kurcze pojawiła. Sama leżałam 10 dni, więc świetnie Was rozumiem i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Cieszę się, że wszystkie maluszki dobrze się mają i ładnie przybierają na wadze i musimy wierzyć, że będzie tak dalej.
U mnie wczoraj była kumpela i trochę sobie pozwoliłam na więcej chodzenia i później troszku brzuch mi twardniał. Wzięłam nospe, położyłam się i trochę przeszło. Na szczęście maleństwo dawało o sobie znać, więc chociaż to mnie nie martwiło.
Ostatnio moje dziecko przestawiło się na tryb nocny i nie daje mamusi się wyspać, ale uwielbiam jak mi brzuch od środka wykręca

20 kolejna wizyta i już nie mogę się doczekać. Jak widzę Wasze zdjęcia maluszków to milutko się na sercu robi.
A i wózek zamówiony, łóżeczko też, więc już coraz bliżej

A i wytrwałości w w te upały życzę

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
A jak to w pl jest jak jestes po terminie?W jaki sposob wywoluja? kiedy do szpitala biora i czy masuja szyjke wczesniej czy cos?
Ania no to zakupy o wiele przyjemniejsze niz te nasze ciazowe ktorych mam juz dosc! tym bardziej foteczki wysylaj

Agus to dobrze ze cisnienie lepsze Te upaly wcale chyba wam nie pomagaja dobrze ze masz dzisiaj chlodniejszy dzien. No to zycze tak jak i reszcie szpitalowych mamusiek wyjdzie z Bogna jak najszybciej do domku i niech to ciesnienie bedzie juz spokojne do konca!
Izula tobie rowniez oby watroba sie wzmocnila i tez byscie mogli do domku wrocic. i nie przepraszaj ze nic nie odpisujesz Wszystkie tu rozumiemy ze bidulo w szpitalu i to jeszcze jedna reka to juz wogole sie dziwie ze ci sie chce pisac!
Nefeli widze ze juz od rana aktywna chyba dzisiaj dobry humor dopisuje

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do terminu to moj normalnie byl na 26wrzesnia,a ze cc,to na okolo12go,ale cos ostatnio gin mowil ze na samym poczatku wrzesnia,pozniej po ostatnim usgie ze malutka owinieta stwierdzil ze raczej na pewno w pierwszym tygodniu,wiec ja sie nastawiam na 4-5.09,jesli do tego czasu skurcze czy szyjka nie spowoduja jakis sensacji...
Jakos teraz juz jak maluszek duzy to chyba termin sie nie zmienia tak jak wczesniej,ja wolalabym dociagnac do 38tygodnia,ale jak trzeba bedzie w 37 no to lepiej tak niz przedobrzyc

Kogucik swietny

Papi jest wsciekla na fryzjerke,czemu wcale sie nie dziwie!!! moze szaleje gdzies na zakupach dla poprawy humoru

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas istna Afryka,w niedziele wyszlam wieczorem okolo 18tej na balkon, az mnie cofnelo taki zar,tez poprosze jak Wy o deszczyk...
Tesciowa na wyjezdzie,a jak byla ja przymykalam oko na jej wybryki,taka juz jest,troche z epoki lodowcowej,ale nie jest zla

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Zaczelam czytac Wasze posty, bylam juz na ostatniej stronie i nagle takie ssanie w zoladku mi sie zalaczylo, ze pobieglam do kuchni sniadanie zrobic, a jak juz wrocilam to internet mi sie rozlaczyl i musialam skonczyc na telefonie. Teraz to juz sama nie wiem, co chcialam napisac

Dziewczynki w szpitalach trzymajcie tam sie i nie dajcie sie zaglodzic, a Maluszkom wytlumaczcie, ze maja jeszcze czas i niech pomieszkaja troche w brzuszkach

Daga Donia nie sprzeczajcie sie juz, bo sie bardzo nie mila atmosfera na forum robi. Kazda z Was moze liczyc na wsparcie, moje na pewno

Iwonka wspolczuje, niestety wiem co to znaczy, z moja rodzina tez nie mam lekko

Dzisiejsza noc jednym slowem byla fatalna

Na szczescie udalo mi sie wytlumaczyc Malej, ze ma jeszcze nie wychodzic, ze na tate musimy zaczekac i sie uspokoilo.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-