BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #720912 przez pyzaura
ja dostalam w prezencie ale jak bylam teraz to pelno u nas maja tych skarpeteczek fajne sa i bardzo cieplutkie :D

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #720915 przez kocham_cie
Jupi uciekam z tego więzienia do domciu :lol: dziś już w tej chwili na ten tychmias :laugh:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #720924 przez pyzaura
Madzia super wiadomosc :D najedz sie w domciu samych dobroci :) uciekaj i nie ogladaj sie za siebie :) wrocisz za ok 5 tyg :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #720937 przez nike84
Witam dziewczynki :)
Co to się dzieje, że codziennie któraś trafia do szpitala :unsure: Chyba Iva ma racje i 15tego będziemy miały pierwsze "wrześniowe" dzieciątko :) Trzymajcie się dziewczynki tam , mocno zaciskajcie nogi i niech wam chłopy przywożą jakieś jedzenie, żebyście się tam nie pokończyły z głodu :)

Ja od wczoraj jestem taka słaba, ze nawet leżeć mi się nie chce. Noc koszmarna - upał, siku, niewygodnie :( A dziś od rana żar leje się z nieba, wiatrak już nie wydala. Na szczęście jeszcze jutro i ponoć lekkie ochłodzenie. Jeszcze w dodatku ja nie wiem kiedy moje dziecię śpi ale cały czas mnie okłada kopniakami :cheer: Już mówiłam mężowi, że ma sobie porozmawiać z synem że ma mamy nie kopać, bo mnie w ogóle nie słucha, to mąż powiedział "dobrze kop mamę, kop" :laugh: ah te chłopy... ;)

Kocham cie super wiadomość że Cie wypuszczają "z tego więzienia :silly:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #720939 przez akina_zet
Piękny komplecik Aniu :)

Nefeli trzymam kciukasy za wizytę :)

Aguś mam nadzieję,że szybko zleci. A z tym przenoszeniem,to raczej biorą do szpitala i wywołują.

Madzia dobre wieści :)

A to moja opona w lustrze wyszczuplającym i kiepskiej rozdzielczości bym mogła tu wstawić :D

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Monika Z.

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #720945 przez agilla.r
Jak kobietki mija dzionek??
U mnie noc podobna jak u Niagary wiec jestem nie wyspana na maxa a do tego nowi sasiedzi robią remont i od 7 rano wiertarką wbijali sie w moją sypialnie!! Ale mój R mówi że zemścimy się jak Wiktorek się urodzi to da im popalić ;)
Karolcia Ty czekasz do 13 a ja do 14 na usg... mam nadzieje że mały rośnie zdrowo ale tez jestem pozytywnie nastawiona :)

Fajne te skarpeteczki z H&M , ja mam body i czapeczke BORN2013 z tej serii-super i tez dostałam w prezencie :)

Iwonka życzę wytrwałości i mało nerwów a dziewczyną w szpitalu nie zazdroszczę w taką pogodę:/ Mam nadzieję że po weekendzie sie ochłodzi...

Pewnie jak urodzimy to będze padać przez miesiąc,wrrr

buziaki i chłodnego dnia :*

11 lata 7 miesiąc temu #720948 przez pyzaura
ale masz ladny zgrabny brzusio :D jaka oponka ty i wyszczuplajace lustro czerepo :D a jaka dziarka obok :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #720950 przez pyzaura
agilla tez podobaja mi sie te bodziaki i czapeczka z born2013 swietna kolekcja dla dzieciaczkow :D to mialas wiertarkowa pobudke ;) co za czuby o 7 rano wierca brrrr

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #720953 przez nike84
akina ty głupolu, jaka oponka :unsure: :ohmy: śliczny zgrabny brzusio :) i nie ściemniaj już z tym lustrem wyszczuplającym, bo już po raz kolejny widać, że laseczka z Ciebie ;) No i ta dziarka... :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #720954 przez donata
Nefeli, A Ty teraz będziesz 2 miesiące o tym pisać? Temat zamknięty i już. I nie wracajmy do tego.

Dzisiaj koleżanka przywiozła mi 2 torby ubranek :lol: Piękne są! Aż się obawiam, że mały nawet połowy nie znosi. Gorzej jak przyjdzie do oddawania, co czyje jest :) Kolejna tura do prania dzisiaj pójdzie. Jutro rano muszę wyniki zrobić i w piątek znowu wizyta u ginekologa, ale tego na fundusz. Miałam mieć 13. sierpnia dopiero, ale idzie na urlop i przełożyła. Powiem jej chyba, że byłam prywatnie i miałam USG, bo co za dużo to niezdrowo...

Kocham Cię, Nubi, Serek, Izulka współczuję leżenia w szpitalu. Ja leżałam tylko raz w życiu mając 3 latka, jak zjadłam wszystkie tabletki babci :lol:

Akina, malutki jakiś ten Twój brzuszek. U mnie taka wielka piłka :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #720955 przez słonko
Dzień dobry dziewczynki :)

Wczoraj siedziałam u rodziców w basenie :lol: A potem spotkałam się z kumpelą i zajrzałam na forum dopiero bardzo późno... A tu się dzieje!!!

Po pierwsze cudne maluszki, Iwonko i Moniko Iga serio ma cudne wydatne usta po mamie! A Kacperek to wg mnie będzie podobny do mamy :)

Po drugie ogromne buziaki dla wszystkich przebywających w szpitalach. Nubi, super, że leki działają! Magda, a Ty już wychodzisz! No widzisz, szybciej niż myślałaś :) Serku, Ty też nie daj się za długo tam męczyć! ;)

W Krakowie jest dziś gorzej niż kiedykolwiek... 38 w cieniu na bank. Bo mój termometr w słońcu pokazuje 47 :ohmy: Skończę pisać i zwijam się do rodziców na basen, bo w mieszkaniu nie wytrzymam.
Wieczorem wysyłamy Młodą na kolonię nad morze, ciekawe jak tam będzie od jutra z tą pogodą...

Trzymajcie się zdrowiutko wszystkie razem z maluszkami :kiss: :) :kiss: :kiss: Do wieczora!

Paulina i Piotruś

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #720956 przez akina_zet
pyzaura napisał:

ale masz ladny zgrabny brzusio :D jaka oponka ty i wyszczuplajace lustro czerepo :D a jaka dziarka obok :D

Aniaaa babonie :D Jest okrągły i rozmymłany jak na dziewuchę :D A moja dziara wyszła jak kleks na tym zdjęciu :P Masakra jest jakaś z przerabianiem zdjęć w tel. by można wstawić na forum!

Marcik dzięki,mój brzuch jest dumny jak paw :D

Słonko,no ciekawe jak to będzie z tymi usteczkami jak ją zobaczę po porodzie ;)

Agilla nawet nie kracz z tym deszczem po porodzie :P

Dziewczyny zrobiła mi się opryszczka na ustach,można używać Zoviraxu :huh:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #720957 przez agamo
Nefeli to jak wypatrzysz jakas posciel to wyslaj nam tu linki Poogladamy:D

Madzik no super!juuuupi jedna ze szpitala wyszla :D:D no wiec gdzie teraz sie kierujesz? na kebaba czy do domu ? :P hehehe

Monia boshe gdzie ty ta Igunie chowasz bo brzuch to masz taki nieduzy ze ja taki mialam hmmm nawet juz nie pamietam kiedy Teraz to mi juz tylko armata z przodu stoi i czeka na wybuch.

Nike co z fotkami pokoju? Ja sie ostatnio cieszylam bo jak maly mnie okladal i maz przykladal reke do brzucha to odrazu byl spokoj I smialam sie do meza ze syn sie ojca boi niestety dzialalo to tak tylko przez moze dwa dni teraz Kacperek juz nikogo sie nie boi ani mamy ani taty.

Ania sliczne prezenty i powiem ci szczerze ze lepiej wieksze prezenty dostawac bo na wstep to zawsze sie cos ma Ja bynajmniej wole jak mam juz dostac to na wiekszego. A skarpetunie az serducho mieknie cudne!

Aga

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #720966 przez nike84
To tak dla porównania mój brzuchol w 33tyg Rany boskie dopiero teraz zdałam sobie sprawę z jego rozmiaru :ohmy:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Agamo zdjęcia pokoju dopiero jak zrobię tam porządek ;) Jutro teściowa będzie mi okna myła i założy firanki więc jak dobrze pójdzie to może coś cyknę ;)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #720967 przez Alivva
Monia,moj brzucholek tez jest taki rozlany,tyle,ze juz duzo wiekszy od Twojego :D wczoraj wytargalam wage ale
...nie weszlam na nia ha ha... zaczekam jednak do wtorku i kontrola bedzie przed wizyta ;-)

Donia,ja przy mlodym znaczylam ciuszki pozyczone kolirowymi nitkami gdzies wewnatrz. Np od jednej kokezanki niebieska,od drugiej czerwona itd. Teraz mi sie juz nie chce,poza tym pozyczone bede miala tylko z jednego miejsca (juz poprane i poprasowane :D) wiec stwierdzilam ze najprosciej i najszybciej bedzie porobic zdjecia ciuszkow ;-)

Ja dzis mam kryzys... wczoraj mi znow ex baran cisnienie podniosl, w nocy burza,kasy na koncie wciaz brak... mialabym posprzatac ale tego tez mi sie nie chce....

Motylku....temat mycia okien jeszcze wroci ;-) Ja zamierzalam zaczac myc (tym razem juz w celu wywolania porodu) po 20tym sierpnia no ale przez ten urlip doktorka musze zaczekac do 2go wrzesnia :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka