- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Wiecie moj mały wariatuncio juz trzeci dzień z rzędu o godzinie 21 zaczyna sobie robić wieczorna gimnastyke i tak mnie rozpycha i kopie ze sie skrecam z bólu Nie ma mowy o lezeniu bo wtedy jeszcze bardziej i na koniec ćwiczeń dostaje czkawki! No wariat wam mówię! Juz nie psiocze jak ostatnio bo męża nie chce budzić ale mam nadzieje ze malutki nie będzie utrzymywał takiego trybu jak sie urodzi!
Mój Kacperek też ma swoje pory szaleńtwa wieczornego. Zaczyna ok 20-21 i kopie tak do 23-24. Często jest tak że już prawie zasypiam a tu nagle girka w żebra mi się wbija i sen odpływaaaaaaaa

Lokatorzy wpadają w południe ze swoimi rzeczami. Robią im kuchnię i łazienkę i muszą się wyeksmitować na półtora tygodnia. Nieszkodzi że ja mam 34 metry i dwa pokoje a moja siostra ma 74 m i trzy pokoje ale oczywiście za wysokie rachunki będzie miała jak ktoś będzie u nich nocował

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja juz tez nie spie

Lasunie powodzenia w szpitalach bedzie dobrze byle by was tam nie zaglodzili

U mnie skwar z nieba nie idzie wyrobic juz

dobrego dzinka

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
IDE jeszcze na chwile w kime. Moze uda sie zasnąć bo przeciez o szostej nie spie...
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Izulka trzymam kciuki by nie było żadnej cholestazy!
Iwonka byś przegoniła te chmury i deszcz w stronę Łodzi

Pyzaurka ile na ostatnim usg ważyła Michalinka?
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
akina super że wizyta udana, no i jaka piękna Igunia .
Izulka trzymam kciuki by nie było żadnej cholestazy!
Nubi Twoje pozytywne podejście działa na mnie pozytywnie:)
U mnie skwar z nieba także ,obyło się bez deszczu.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oprócz tego ze gorąco jest czuje się dobrze

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja już po siadanku.... dziś zaserwowali nam dwie kanapki z masłem i.... no i tyle... mniami- masakra normalnie... szkoda że nie mam cukrzycy ciążowej bo dziewczyna obok dostaje takie pyszności że aż mnie w dupie szczypie... no cóż obudziłam już biednego męża i zapierdziela z jogurtami do madzi i antka

Oczywiście wczorajszy dzień przesiedziałam tu bezproduktywnie bo nawet ktg mi nie zrobili, a dziś dopiero szykują się na jakieś badania więc najwcześniej wyjdę dopiero jutro

Dziś w nocy w sali obok rodziła dziewczyna i biedna tak jęczała że myślałam że zaraz popłaczę się razem z nią! Zdecydowanie już mi się nie spieszy do porody... synu zostajesz u mamusi w brzuszku

Izunia ja podobnie jak Asia przeczytałam przedłużenie orgazmu- hihi głodemu chleb na myśli... a tak swoją drogą to okropnie mi libido wzrosło i normalnie jak widzę męża mego jak do mnie przychodzi to bym go.... no np do jakiejś dyżurki zaciągnęła... ufff trzymaj się izz

Serku kochanan co się dzieje???? czemu idziesz do szpitala???
Nefeli masz całuska od madzi na poprawę humorku

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
ale noc mialam tak mnie brzuch bolal z myslalam ze zwariuje!dobrze ze przeszlo.
Asia ladnie terroryzujesz Zosie ale wiesz przy dzieciach czasem trzeba stosowac szantaz

Boshe Madzia nie moglas im nasciemniac ze czujesz ze masz cukrzyce? i ze wyniki ci beda wychodzic ze nie ale ty na 100% masz! Juz sobie ciebie wyobrazam z 18 lenim Antkiem w brzuchu to dopiero o seksie moglabys zapomiec

Iwonka to te nasze psotne Kacperki tak juz chyba maja ze matkom daja odczuc swoja obecnosc i okladaja nas ile wlezie. Moj tez tak ma o wieczornych porach. A co do lokatorow to jakos zle przeczytalam na poczatku i myslalam ze tescie beda u ciebie mieszkac i juz mialam ci pisac jak ty biedulko z pokoju wyjdziesz a tu rodzice to moze lepiej?dobrze ze tylko na 1,5 tygodnia bo pozniej Kacperek z wami bedzie i juz wogole mielibyscie tlok.
Ania ty to szalejesz na tych zakupach powrzucaj nam jakies fotki nowych narybkow jak wrocisz

Agus ale to do tego szpitala tylko na dzisiaj czy na dluzej? i pisz nam tutaj jak bedziesz dala rade czy miala chwilke!
Daga tylko nas nie zostawiaj i pisz jak masz dola Bo po to tu jestesmy by cie wspierac!wiec zapomnijmy ze wczoraj bylo co bylo niewazne dzis mamy nowy dzien!

Karola i on tak pewnie przez brzuch bedzie chcial wychodzic coraz czesciej bo u mnie i Iwonki Kacperki tak non stop sie szarpia Gluptasy jakby nie wiedzialy ze dziurka nie tutaj!
Oh Iva stare czasy i powiem ci ze nawet zapomnialam co i jak Lepiej nie wspominac Grunt ze o oknach tutaj sie juz nie rozmawia

dobra koncze poemat czas na sniadanko
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madzia Ty powiedz mężowi,żeby Ci wykwintną kolację uszykował po powrocie

Jezu jaki dziś skwar z duchotą,ja już nie mam siły do tej pogody

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Aga ide zaszalec bo nie mam dla Michasi komplernie nic z roz. 56-62 takze coa tam musze jej wybrac. Tez widzialam te wszystkie letnie przeceny i te mnie skrecalo ze nie mogę nic kupic a ile fajnych rzeczy nowych kolekcji jesien zima ale skad mohe wiedziec jak bede wygladac pl porodzie musimy sie wstrzymac

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Agamo chciało by się powiedzieć że wyśpisz się już bez brzuszka ale to chyba też nierealne. Choć wiecie że wczoraj jeszcze zdążyłam pójść na zajęcia ostatnie zreszta i pytałam położna czy ruchy albo ich czas mają jakieś odzwierciedlenie po porodzie to odpowiedziała że absolutnie, więc może Kacperek będzie spokojniutki i nockę będzie ładnie przesypial

Pyzaura udanych zakupow! U nas pogoda super,pochmurnie i chłodno więc nadała by się super no ale leżeć trzeba

Kocham Cię w sumie dziś już jestem spokojna. Wczoraj byliśmy na wizycie i miałam bardzo wysokie ciśnienie i lekarzowi się to bardzo nie podobało i wypisal mi skierowanie by natychmiast jechać na oddział bo to grozi odklejeniem lozyska a tym samym obie bysmy z tego calo nie wyszly gdyby stalo sie to w domu, ale dzisiaj ciśnienie w miarę a i ktg lepsze i Bogunia wierzga już od rana. Lekarz powiedział by się nie martwic bo gdyby teraz przyszło mi rodzic to malutka już rozwinięta i bezpieczna. No ale Ty to sobie tam nie podjesz kochana hihi u nas na śniadanie lurowata zupa mleczna, dobrze że mam swoje otręby z
jabłkiem i śliwkami bo inaczej bym się ta woda z
kasza nie najadła.
Ale ale umknelo mi ze Nubi też lezakuje i malo tego do porodu sie mala szykuje. Mam nadzieję że przekonałaś ją że Pam poczeka na Nic gdzieś na dnie szafy skutecznie

Dziś przez cesarkę urodziła dziewczyna w 32 tygodniu, trzymali ją tydzień po wypadku a maluszek nie rosl i ważył nieco ponad kilogram, ale oboje czują się dobrze

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

mam notebooka to jakoś jedną ręką piszę do was, bo druga uwiązana do kroplówki.
Dziewczynki moze to ja napisalam nie wyraźnie bo pisałamz komórki.

Serku i kocham cię bidule moje trzymam za was kciuki. Nubi dobrze zrozumiałam, że ty też jesteś w szpitalu? To trzymaj się tam. Oj dziewczynki jakaś szpitalna plaga nas dopadła.
Dziś znowu dostanę 3 kroplówki dwie glukoza na przepłukanie organizmu i jedna z magnezem.
A i dieta wątrobowa nic smażonego.
Buziole i przepraszam najmocniej, że nie odpisuję na wszystkie posty ale nie daję rady z tą jedną ręką. Jeszcze co 5 min do wc latam na siku brrr.