- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wszystkie
Monia,on to mnie wkur...sama juz swoja osoba ale wczoraj przeszedl samego siebie. Zawsze wyprawke do szkoly dla Fila kupowalusmy razem. Tzn ja kupowalam,on polowe dawal. Wczoraj powiedzial,ze kasy nie ma (Dziunia i jej corka kosztuja) i ze przeciez Bartosz chyba ladnie zarabia w tym Hamburgu!!!!!! Po prostu zaniemowilam! Obce dziecko utrzymuje a tu z takim tekstem wyjechal!!! Powiedzialam krotko,ze od teraz sie bedziemy sztywno trzymac pirozumienia w sprawie opieki nad,mlodym (ktore,z reszta napisala JEgO pani adwokat) i np....zgodnie z tym.- mlody kazda wigilie bedzie zawsze ze mna na korzysc i moja i mlodego bo nie lubil tam jezdzic w swieta!
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
pyzaura-super zakupy
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Iva nie denerwuj się tak !!!!!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sliczne brzunie
Wszystkie
Monia,on to mnie wkur...sama juz swoja osoba ale wczoraj przeszedl samego siebie. Zawsze wyprawke do szkoly dla Fila kupowalusmy razem. Tzn ja kupowalam,on polowe dawal. Wczoraj powiedzial,ze kasy nie ma (Dziunia i jej corka kosztuja) i ze przeciez Bartosz chyba ladnie zarabia w tym Hamburgu!!!!!! Po prostu zaniemowilam! Obce dziecko utrzymuje a tu z takim tekstem wyjechal!!! Powiedzialam krotko,ze od teraz sie bedziemy sztywno trzymac pirozumienia w sprawie opieki nad,mlodym (ktore,z reszta napisala JEgO pani adwokat) i np....zgodnie z tym.- mlody kazda wigilie bedzie zawsze ze mna na korzysc i moja i mlodego bo nie lubil tam jezdzic w swieta!
A to cham i prostak,za takie teksty nakopałabym mu do dupy! Ma dziecko a co za tym idzie - OBOWIĄZKI! Powiedz tylko gdzie a wpadnę z pończochą na głowie
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Wróciłam po prawie 2 tygodniach bez dostępu do neta, kablówki i całej reszty:)
Ale jestem ciekawa co tam u Was się dzieje, ale mam do przejrzenia ponad 1000 postów, więc nie wiem kiedy to wszystko ogarnę, bo właśnie malujemy, remontujemy i takie tam:)
Miłego dnia dziewczyny!!
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Kocham Cie u mnie jest w szpitalu pomieszczenie socjalne dla pacjentek, jest lodowka tam chowam maslo, serek czy wedlinke i jogurty.dostep do barku 24/7 tylko kroplowka nieco przeszkadza. A i tyle wygodniej ze porodowka jest odzielona od tego odzialu jak i gin paroma drzwiami wiec nic a nic nie slychac...wiec wspolczuje przezyc o i doczytalam ze wyszlas, to supeeeer dbaj o Was!
Akina przesylam telepatycznie, lap a kurkoczapke koniecznie musisz zaprezentowac na Iguni, ja wstawie smoczek wąsa Zosi
A propo psotnikow to chcialam zaznaczyc ze Sofi dzisiaj skopala sondy ktg spod gumek, dwa razy przychodzila babka i poprawiala a po sterydach miala byc taka spokojna, jak widac nie zrobilo to na niej wrazenia.
Mam tez wiesci ze na pewno bede tu do przyszlego tygodnia, non stop na kroplowkach.
Serku przekonalam ja nie szantazem, a tylko pedagogicznym sposobem,zeby sie nie wyrywala, moj pierwszy sukces wychowawczy
Przygotowalas sie na ta szpitalna wizyte, najwazniejszy prowiant no i niech Ci cisnienie sie unormuje, cobys wyszla bo szpital nic przyjemnego!
Izula niestety albo stety jestem w szpitalu. Ty tez trzymaj sie i badz grzeczna super ze mimo szpitalnych lozek jestesmy in tacz!
Tak w ogole to chyba Iza mowila o jakiejs gazetce z artykulem o szczepionkach... Kto pamieta i poda tytuł?
Agamo ja nie mam info o wywolywaniu po terminie ale wiem ze masaz szyjki jest kure..ko bolesny i raczej nie pomaga...tak tylko slyszalam, to moze byc odosobniony przypadek.
Monika masz troche do nadrobienia i zecze powodzonka, dobrze ze wrocilas
Iva no baran z tego bylego, troche tez wiesniak ze wspomnial o Barcie!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia no wlasnie sie juz zastanawialam gdzie cie podzialo bo cie dlugo nie bylo. Wspolczuje nadrabiania ale milo ze jestes spowrotem.
Iva powiem tyle twoj eks to jakis kuta... Co za cham jak wogole mogl takim tekstem walnac Ja bym mu powiedziala ze mnie bylo by wstyd prosic obcego czlowieka by kladl pieniadze na moje dziecko CO za palant!no nie moge! wrrrrrrr Jak ja nie cierpie takich ludzi co licza ze wszyscy wszytko beda za nich robic! wiesz ja mysle ze ten idiota zazdrosny jest o Barta i wasza Lusie i dlatego tak przywalil bo go tam pewnie skreca z zazdrosci!
No i brzusia piekne Ania a twoj pepek bije wszystkie Nike twoj tez zgrabniutki i wcale nie wydaje sie taki duzy jak mowisz Poczekajcie jak sie wkoncu doprosze meza i wam mojego bombowca wrzuce a pepek mam malenki bardzo lekko wypchany a brzuch taki wielki bobolec az smiesznie wyglada!
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
muszę kupić oilatum, Octenisept, bepanthen baby - też macie to na swojej liście zakupów?
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
A ja glupia jeszcze zawsze uwazalam,zeby go nie krytykowac przy mlodym. Koniec!
Oczywiscie,ze jest zazdrosny. Myslalam,ze 38letni facet bedzie mial cos we lbie ale ten poza sianem nic wiecej nie ma...
Zero wstydu,jakiegokolwiek honoru.... Nie potrafie tego zrozumiec. Ma swoja 14 lat mlodsza dupe,myslalam ze ja juz bede miala z nim spokoj,ale qwa NIE! I wez sobie uloz zycie z facetem. Zaufaj.... Ja nie potrafie. Nie chce. Tylko ja i dzieci i dziekuje bardzo.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agamo u nas wywoływanie zależy od tego kiedy dostaniesz skierowanie od swojego doktorka... jedne dziewczyny przychodziły dzien po terminie inne 8... w każdym bądzą razie jak nie ma rozwarcia to zaczynają od "balonika" a jak jest rozwarcie a brak skurczy to oksytocyna . Balonik podobno nieskuteczny i okropne bóle są po nim, a oksytocyna... niby działa ale też przez nią mocniejsze bóle... więc ja się modlę żeby cała akcja sama się rozpoczęła
Dziewczęta śliczne brzuszki... i nie przesadzajcie z ich wielkością... wieczorkiem wstawie mój to wóczas zobaczycie giganta , na miarę Iwonki i Villemo