- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Otrzymane podziękowania: 0
To ile mamusiek jest już w szpitalu albo będzie bo już się gubię ??
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sie zbieram do prasowania, bo juz czeka chyba z 3 tygodnie. Jutro goscie wpadaja na 2 dni, wiec musze ogarnac pokoj Mikiego
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Daga,zgadzam sie,ze czliwiek jak raz straci dziecko to inaczej podchodzi to pewnych spraw... ale tez z drygiej strony trzeba wykrzesac w sobie choc odrobine optymizmu,bo to tez wazne :*
Ha stawiam,ze kolo 15go pojawi sie pierwsze "wrzesniowe" dziecie.... u kogo? Nie wiem,bo roznie sie dzieje ale. 15go zacznie sie dziac
Moja sasiadka jutro idzie na cc.... i juz zobaczy swoja Olke. Oj jak jej zazdroszcze tego spotkania
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziś lekarka powiedziała mi że nie mam co liczyć na wcześniejszy poród... bo chłopcy przy pierworódkach to raczej siedzą do oporu
Nubi kochana trzymaj się tam dzielnie... zaciskaj nóżki mocno, i niech zocha posiedzi jeszcze ze 3 tygodnie
Iwonko kacperek pięknie rośnie
Daga ja na szczęście dzieciątka nie straciłam... ale od początku ciąży okropnie się tego bałam... takie bezsensowne i niczym nieuzasadnione przeczucia....wiem że chyba bym tego nie przeżyła... dlatego mnie czyjeś obawy wogóle nie dziwią... u mnie się nic nie dzieje a strasznie sie boję o młodego a co dopiero gdybym rzeczywiście miała powody do obaw???
O i jest obiad... hmmm całkiem ładnie pachnie
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Także Nefeli ja też jestem w stanie zrozumieć co czujesz.
Piękny Kacperek Iwonka
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva dinku wyciskam z siebie ile sie da tego optymizmu bo do dzis to juz chyba bym zbzikowala przy takich sensacjach,a mowilam ze marze o drugiej fajnej latwej ciazy...wierze ze porod i polog mi to wszystko wynagrodza i bedzie pieknie z moim skarbem w objeciach....wiecie juz nie moge sie doczekac zeby ja miec po tej drugiej stronie brzuszka...4tygodnie minimum zostalo.
Dzieki Madziu,Paulinko za zrozumienie,na prawde bardzo chetnie bym sie wyzbyla tych lekow i obaw i co lekarz mnie dobije to walcze ze soba ze jednak wszystko bedzie ok,a jak wtedy kolejna zla wiadomosc o malutkiej to juz czlowiek traci calkiem grunt pod nogami...no i moj wiek,wiem ze to moja ostatnia ciaza i jakze wyczekiwana tyle lat Niunia.siedze teraz jak na szpilkach i nasluchuje dzien i noc ;( buziaki
Madzia co lekarze mowia czemu Cie nie wypuszczaja? a ze chlopcy lubia sie zasiedziec to fakt
I Mamusie szpitalne trzymajcie sie dzielnie
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka powalilo mnie totalnie to zdjecie ,jak Tylko zobaczylam to pierwsze skojarzenie ze caluje Cie w brzuszek od srodka i podobny do Taty mi sie wydaje
Iva dinku wyciskam z siebie ile sie da tego optymizmu bo do dzis to juz chyba bym zbzikowala przy takich sensacjach,a mowilam ze marze o drugiej fajnej latwej ciazy...wierze ze porod i polog mi to wszystko wynagrodza i bedzie pieknie z moim skarbem w objeciach....wiecie juz nie moge sie doczekac zeby ja miec po tej drugiej stronie brzuszka...4tygodnie minimum zostalo.
Dzieki Madziu,Paulinko za zrozumienie,na prawde bardzo chetnie bym sie wyzbyla tych lekow i obaw i co lekarz mnie dobije to walcze ze soba ze jednak wszystko bedzie ok,a jak wtedy kolejna zla wiadomosc o malutkiej to juz czlowiek traci calkiem grunt pod nogami...no i moj wiek,wiem ze to moja ostatnia ciaza i jakze wyczekiwana tyle lat Niunia.siedze teraz jak na szpilkach i nasluchuje dzien i noc ;( buziaki
Madzia co lekarze mowia czemu Cie nie wypuszczaja? a ze chlopcy lubia sie zasiedziec to fakt
I Mamusie szpitalne trzymajcie sie dzielnie
Daga....Bedzie gut zobaczysz Niedługo będziemy tuliły te nasze piękne córcie
I Ty sie tak nie zapieraj,że to ostatnia ciąża Dziś po ktg byłam chwile u lasek w pracy.na plywalni poznalam taka Gosię. ma 10letnia córkę Zuzę....długo starali się z mężęm o drugie dziecko i w końcu pojawiła się marysia która ma teraz roczek i co się dzis dowiedziałam? Ze ta Gosia jest w ciąży Nie planowali no ale cóz
Życcie bywa przewrotne i czasem szykuje dla nas niesamowite niespodzianki A dodam jeszcze,że ta znajoma ma 37lat
Madzia co do pobytu w szpitalu.... U nas przynajmniej jest tak,że jak juz Cię przyjma na oddzial to trzymają minimum 3 doby,bo ponoć dopiero po 3 dniach pobytu NFZ zwraca szpitalowi kasę za pacjenta.Może tak własnie jest dlatego posiedzisz na szpitalnym wikccie jeszcze dziś i jutro....
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj normalnie go wyłaczylam a dziś po właczeniu pokazuje sie tylko logo sprzetu i nic zrobic nie można.... Nawet w BIOSA wejsc njie mogę ech... Teraz dzialam na sprzecie Filipa bo go nie ma,no i mam telefon a notebooka będe musiała gdzies zaniesc do naprawy....
Tylko na razie to nie mam za co
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do tego szpitala to też własnie słyszałam że trzeba swoje odleżeć żeby mogli ściągnąć kasiorę z NFZ... blee jeszcze jeden dzień i chyba oszaleję
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Magda u mnie obiad zmiotlam caly, byl dobry nawet Wam powiem...
mialam rowniez badanie, z tego co pan lekarz powiedzial to urodze w tym tygodniu, caly czas przychodza pytaja o skurcze, czy mi juz wody odeszly a ja przez upal i te kroplowki nic nie wiem... do 15 bylo by milo gdyby Zo poczekala. Trzymajcie kciuki. ..
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Hejka
Magda u mnie obiad zmiotlam caly, byl dobry nawet Wam powiem...
mialam rowniez badanie, z tego co pan lekarz powiedzial to urodze w tym tygodniu, caly czas przychodza pytaja o skurcze, czy mi juz wody odeszly a ja przez upal i te kroplowki nic nie wiem... do 15 bylo by milo gdyby Zo poczekala. Trzymajcie kciuki. ..
Matko jak to w tym tygodniu? Asia zaciskaj nogi!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Daga to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam zdjęcie Kacperka Iwonki, że jest podobny do tatusia