- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Mąż właśśnie przywiózł mi notebooka to mogę was podczytać

Wiecie co leżenie w szpitalu jest straszne!!! ja tu chyba ocipieję jak mnie jutro nie wypiszą!!! a jeśli chodzi o klimę to nic z tego moje drogie... tylko na porodówce

Natka zaciskaj nóżki
Kinia pięękna fotka Mikołaja
Agamo 37 tydzień

Izunia trzymaj sięę tam dzielnie
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

A ty sie tam babo trzymaj i wiadomo ze lezenie w szpitalu straszne ale popatrz o ile lepsza opieke masz niz w domu I ktg 4 razy a w domu to bys tylko mogla gdybac czy jest ok czy nie a wiec lez tam grzeczniutko i namawiaj Antka by juz grzeczny byl! i wracajcie do domu zdrowi i moze lepiej w dwupaku jeszcze co? wspolczuje twojej lokatorce brak rozwarcia mnie przeraza bo tu to pewnie mnie by do domu wyslali!
Natka wiesz mysle ze to juz bez znaczenia ktora z was i kiedy grunt by lekko i zdrowo to wszystkim nam poszlo A ktora pierwsze przyniesie na forum wiesci to juz mniej istotne!CHoc pewnie najlepiej dla malenstw by nie wychodzily przed tym 37 tygodniem a potem moga wszystkie naraz

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

niagara trzymam kciuki żeby mała jak najdłużej wysiedziała w brzuszku

izula piękna waga synusia i zgadzam się że w szpitalu będziecie pod stałą kontrolą, wiec na pewno tez ty będziesz spokojniejsza.
Ciekawe co tam u Iwonki po ostatniej wizycie

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Weszłam na chwilę,pomyślałam o Magdzie,Natalii,Izie i tak sobie o tym rozpakowywaniu pomyślałam.... Napisałam szybko,literkę Y zżarło i wyszło jak wyszło.
Pojechaliśmy do Biedrony na zakupy,sms od Pauli i aż się w głos zaśmiałam

Ale dlaczego się zdublowało to nie mam pojęcia

Zauważyłam,że takie niespodzianki tylko jak coś z telefonu piszę....
Nooo a gdzie Iwonka??????
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Serku,Słonko może po porodzie ta okropność nam przejdzie?
Iwonka jak po wizycie?
Madzia spokojnie,pewnie jutro wyjdziesz

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bylam Kochane moje w H&M ale wszystko 95 obwod no i miska bigasna,ja owszem w obwodzie chce 85 ale miseczke B i na prawde nie rozumiem dlaczego jak zwieksza sie obwod to i miska musi???? przeciez jest tyle puszystych pan z mala miseczka i co one wtedy nosza ja sie pytam????
Pyzaura ale zaszalalas

Kinia ja tez ostatnio mialam taki odlot i tez nie moge lezec na plecach bo trace kontakt z rzeczywistoscia,tak wlasnie mialam na ktg,wiatrak mi wlaczyla ,przyniosla wode a ja i tak odlot

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Madzik wiem leci mi strasznie szybko i jak sobie mysle o malym i o moim brzuchu i o ciazy to mysle eeeee spoko moge rodzic juz dzisiaj A jak sobie mysle o push-ach i wysilku i pekaniu itp to mysle sobie yyyyyy moze jeszcze nie.
cykor ze mnie wiem Niech tylko mama przyjedzie i o wiele spokojniejsza bede wiedzac ze ona tu jest.
A ty sie tam babo trzymaj i wiadomo ze lezenie w szpitalu straszne ale popatrz o ile lepsza opieke masz niz w domu I ktg 4 razy a w domu to bys tylko mogla gdybac czy jest ok czy nie a wiec lez tam grzeczniutko i namawiaj Antka by juz grzeczny byl! i wracajcie do domu zdrowi i moze lepiej w dwupaku jeszcze co? wspolczuje twojej lokatorce brak rozwarcia mnie przeraza bo tu to pewnie mnie by do domu wyslali!
Natka wiesz mysle ze to juz bez znaczenia ktora z was i kiedy grunt by lekko i zdrowo to wszystkim nam poszlo A ktora pierwsze przyniesie na forum wiesci to juz mniej istotne!CHoc pewnie najlepiej dla malenstw by nie wychodzily przed tym 37 tygodniem a potem moga wszystkie naraz
37. tydzień już masz

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Moniczka kochanie ja mam ten sam problem,czopek tylko daje sygnal ze mozna isc ...a dalej konczy sie na placzu i bolu,tez juz nie wiem co robic,zaczelam pic siemie lniane i zrobilo sie jeszcze gorzej
nie jestes sama,ja dzis mowilam do mamy ze jeszcze jeden taki dzien to beda mnie tam wewnetrznie i zewnetrznie zszywac
Bylam Kochane moje w H&M ale wszystko 95 obwod no i miska bigasna,ja owszem w obwodzie chce 85 ale miseczke B i na prawde nie rozumiem dlaczego jak zwieksza sie obwod to i miska musi???? przeciez jest tyle puszystych pan z mala miseczka i co one wtedy nosza ja sie pytam????
Pyzaura ale zaszalalasja tez chce.........
Kinia ja tez ostatnio mialam taki odlot i tez nie moge lezec na plecach bo trace kontakt z rzeczywistoscia,tak wlasnie mialam na ktg,wiatrak mi wlaczyla ,przyniosla wode a ja i tak odlotjakie usteczka ma ladne Twoj Niunio !!!
No to jest nas więcej

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ktoras pytala juz nie pamietam o skurcze,ja dzisiaj mimo nospy i magnezu mam co 5minut juz chyba od kilku godzin,wiec znow panika a wiecej nospy wziac nie moge:( Tak jak pisze Villemo ja tez mam bolesne skurcze jak na okres i z trwaniem kazdego bol sie nasila,a brzuch robi sie tak jakby macica sie skurczyla do minimum i napiela na malej...a i obawiam sie ze mala sie obrocila

Madzia dobrze ze pojechalas teraz jestes spokojniejsza i w dobrych rekach,ja bym chyba chciala polezec do rozwiazania w szpitalu ale nie mam jak.
Natalia ale Ci fajnie malutka juz duza,i 36 tydzien lada dzien i bedziesz sciskac swoje malenstwo,trzymam kciuki kochana.A ja stawialam na Iwonke...chociaz dzisiaj znow stawiam na siebie..
mam cos z suwaczkiem chyba,bo ogolnie jestem w 33tygodniu i jeden dzien wiec jeszcze musze mala utrzymac 4 tygodnie minimum ...ale jak???
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-