- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Donatka no juz 37 walnal leci strasznie szybko i tak jak mówie i sie cieszę i trochę obawiam. Co do moich kg kochanych to zalerzy jak liczyć Przed ciąża ważyłam 53 pózniej schudlam do 51 no i do 33 tygodnia urosło do 65kg a więc liczylam ze +14 no i waga stanęła i od tamtego czasu tylko 1 kg mi uroslo więc póki co mam 66 na wadze i liczę ze +15 i szczerze powiem ze nie sadze by mi jeszcze dużo urosło! Może z jeszcze jeden kg dojdzie w zależności kiedy mały wylezie Sporo ale nie przejmuje sie kg Mam nadzieje ze mały wyssie wszystkie tluszczyki z mamusi
Nie jest źle

Nefeli, ja się nie dziwię, że tylko przytyłaś 4-5 kg, skoro ciągle się zamartwiasz i ciągle jesteś smutna i niezadowolona

Izulka, trzymam kciuki! I współczuję, bo ja nienawidzę szpitali... Ale może będziesz spokojniejsza. A siusiaka naprawdę musi mieć dużego, że mąż pomylił z głową

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Co do ciazy to tez juz mam serdecznie dosc z checia bym chciala byc pierwsza ktora urodzi maly tak wbija mi glowke doslownie w pochwe (no zechyba to juz jakies skurcze) ze az zwijam sie z bolu to tez nie sprawiedliwe ze niektore kobiety w ciazy czuja sie rewelacyjnie ruchy dziecka to dla nich przyjemnosc a nie ktore tak jak ja maja pod gorke od poczatku do konca ciesze sie z jednej strony ze synek aktywny ale mam juz dosc on ciagle sie rusza jakby wogole nie spal
Oczywiscie przez moj humor poklucilam sie dzis z mama i powiedziala se nie bedzie do mnie przyjezdzac
R tez mnie doprowadza do szalu bo przyzwyczail sie ze wszystko podstawiam mu pod nos ja juz ledwo laze a on nawet nie moze obiadu sobie odgrzac bo to przeciez trzeba sie podniesc i do mikrofali wstawic no przepraszam ostatnio jak juz mialam nogi jak balony ze az mi sie uginaly to powiedzial poloz sie ja ci przyniose te picie...a wczoraj powiedzial ze ja i moj pies to ksiezniczki no tak bo on pracuje a ja sobie leze a dom sie sam sprzata
Sory ze was zanudzqm ale musialam gdzies sie wyzyc

Acha jeszcze dzis pojechalam na ten gbs a te labolatorium nieczynne bo jakis urlop czy cos no i jak tu miec dobry humor
P.s jua sie nie moge doczekac jak ktoras z was napisze ze urodzila

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja tylko na chwilke zeby zameldowac ze do srody mam akcje remoncik i nie mam na razie jak posiedziec na forum.
trzymac mi sie i nie rozpakowywac bo jeszcze nie pora;-)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Punkt trzecia - iwonka oczy jak piec zl i ani myslec o spaniu!!!!!
Wybaczcie ze nie pisałam wczesniej ale jak ktoras dobrze zauwazyla zawsze po wizycie jadę na zakupy. Teraz tez tradycji musiało byc za dosc i szalalam po sklepach w poszukiwaniu czegos dla mojego małego księcia:-) kupilam dwie pary skarpetek i koszuleczke. Dla siebie dwie bluzki. Wróciłam dosc pozno do domu i padlam jak tylko zobacZyłam lozko...
A co na wizycie... Kacprek wazy 2900g

I tyle. Rano bede pewnie tu znowu:-) DOBRANOC
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Iwonka super wieści!
Oj tak czytając te wszystkie posty,stwierdzam,że coraz więcej nas tu nerwowych... dla pocieszenia,ja wczoraj pół dnia wyłam

Jej niektórym z Was tak niewiele już zostało,powiedzcie,że te tygodnie szybko zlecą i będzie już tylko tulonko na żywo

Daguś a lekarz coś Ci mówił jak sobie z tym radzić,jak to podleczyć? Ja myślałam,że po porodzie to się skończy

Madzia jak tam w szpitalu?
Aaa! Dziś o 18 usg,trzymać kciuki mi tam!

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Iwonka duży chłopak Ci w tym brzuszku rośnie

Monika powodzenia na wizycie

A my dzisiaj jedziemy odebrać wózek, w końcu

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kocham Cie dziele Twoje losy.
Wczoraj na wizycie dostalam skiero od lekarza, oto od 9 lezakuje na sali patologii ciazy. Podwozie do konserwacji przynajmniej do soboty, a tak serio to wczesny porod mi sie szykowal...dostalam kroplowe pozniej po ktg wymienili na mocniejsza... No i steryda w tylek. Bedzie dobrzetylko szkoda ze tak mnie to zaskoczylo.

Kalina trzymam kciuki za remoncik!

Papi nie chce cie bardziej wkurzyc, fryzjerka nie zasluYla na zaplate skoro tak oczywista rzecz spiepszyla.
Izula trzymaj sie i niech Cie szybko zdrowa wypuszcza

Iwonka chlop jak dab, czekam na focie przystojniaka

Koncze bo sniadanie idzie..odezwe sie pozniej

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

A tak poważnie Nubi trzymaj się tam i nie wpychaj się w kolejkę, jeszcze nie Twoja kolej

Jak ja nie lubię szpitali

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Natka no wyglada na to ze nie mam co sie martwić o siebie Ale dziewczyny za bardzo do serca sobie wzięły więc zamykać te szyjki chowac malenstwa w srodku bo macie jeszcze czas! Ja to myślałam ze urodza przedemna dziewczyny z początku września a nie z połowy a one sie rozszalaly! Ale tak poważnie to wiadomo wpływu na to sie nie ma grunt żeby poszło dobrze i malenstwa zdrowe były! A z tym szpitalem ja tez właśnie nie lubię i powiem ci Natalia ze mam identycznie nigdy nie leżałam i jak odwiedzam kogoś to tez jakoś ciarki mnie przechodzą Wczoraj wyczytalam ze po 6h jeśli bym chciała po naturalnym mogą mnie wypuścić!
Nubi i od czego te plamienia powiedzieli ci? To czop juz ci sie odkleil? Czy coś innego? Mam nadzieje ze Zocha jeszcze poczeka bo ma czas. Trzeba było z tym konikiem poczekać! A tak to dziecku smaka narobilas jak Kalina ostatnio no i dziewczynki niecierpliwe! No mam nadzieje ze ja Zocha jednak sie urodzi to będzie najzdrowszy wrzesniaczek na oddziale!ale życzę powrotu do domu jednak jeszcze w dwupaku choćby na pare tygodni!
Iwonka no super wieści! Kacperek rośnie pięknie Powiedział ci lekarz przybliżona wagę w dniu porodu? Czy będziesz mieć jeszcze w szpitalu usg? No i niemozemy doczekać sie fotek!
Monia Akina powodzenia na usg i tez nam przywieź ładne foteczki!
A gdzie sie podziała druga Monia?pewnie na wsi w upały siedzi!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Dawaj Iwonka focie babla. Ja kwitne od pol godziny pod laboratorium. Oddam im ostatni raz krew a co tam

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kurcze nubi mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i mała Zosia poczeka na swoją kolej

Iwonka dobrze, że u Ciebie chociaż dobre wieści i Kacperek grzecznie czeka na swój termin

Dziewczyny trzymajcie sie tam i nie śpieszcie się do tych porodów. A za dziewczyny które mają dziś wizyty trzymam mocno kciuki i czekam również na fotki

Ja po wczorajszym dniu padłam jak zabita. Ledwo przyłożyłam głowę do poduszki i od razu odleciałam. I co najlepsze w nocy nie obudziłam się ani raz

Czas na śniadanko

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja nadal cierpię w tym szpitalu! dosłownie! Już wszystko mnie boli od leżenia... a ten mały potworek który we mnie mieszka jak na złość od wczoraj fika jak popaprany

A tak wogóle to zaczęłam się bać porodu

a teraz moje drogie pełnowartościowa dieta kobiety ciężarnej:
śniadanie:
kolacja
Mam nadzieję że nie będę musiała się przekonać jak wygląda obiad
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Iwonka super wiesci czekamy tylko na zdjecie Kacperka

Monia kciuki zacisniete do samego wieczora takze wracaj z slicznym zdjeciem

Nubi 3maj sie i powodzenia za Ciebie tez wszyscy 3mamy kciukaski

buziole i milego dzionka

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)