- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
U mnie dzis zapowiada sie ladny dzionek Wczoraj wam pisalam jak mam duzo energi bym cos porobila to po 14 sie pochmurnie zrobilo deszczowo i dup.. wiec wybralismy sie do Gdanska na zakupy dla malej ale nic nie kupilismy za to ja sobie kupilam sukienke naprawde fajne w H&M maja ciazowe ciuszki i nie drogie na weselicho oraz taka torebko portmonetk i potfelik a jaka zajarana jak dziecko bylam a teraz sprobuje chociaz troszke was nadrobic
Madzia sto lat spoznione ale bardzo szczere
Akina sliczne foto jestes naprawde piekna i na kazdym zdjeciu usmiechnieta dziewczyna poprostu bombaaaaa co do wozka przekonalas mnie jutro pojde zobaczc czy w naszej hurtowni jest jak tak zamowie na 20 sierpnia. Co do ruchow to tez jednego dnia szaleje ta moja mala a drugiego taka spokojniutka a ruchy czuje wszedzie raz pod cyckami raz ida zebra i pecherz takze szaleje czasami :D
Iwonka powodzenia na wizycie i daj znac co i jak i bardzo ladne foteczki z morza a te Twoje balerinki swietne bylam wczoraj w CCC ale same duze rozmiary i wszystko z tych promocji tak przebrane ze nic nie znalazlam dla siebie
Nike ciesze sie ze remoncik zakonczony rewelacja
Do wszystkich lasek co wrzucily zdjecia jak byly male slodziaki z was byly ciekawe jak maluszki czy beda podobne do nas czy do tatusiow moj mowi ze to jego coreczka i wszystko jego bedzie miala czubek :D
Dagusia co do stanika jeszcze nie mam ale wczoraj w H&M ogladalam i tak jak niektorzy zaopatrze sie tam bo naprawde fajowe maja takze tezpolecam
Karolcia co do wychodzenia z maluszkiem jak bym chciala jak dam rade jak najszybciej nie ma co siedziec chyba w domku moja kuzynka od wyjscia ze szpitala byla po 3dniach na krotkim spacerku , ale to sie wszystko okaże w praniu
Kinia powodzenia sloneczko na wizycie aaa i fajna foteczka w basenie swietny kapelusz :D
Serkuuspokoilas mnie troszke bo wczoraj nic wieczorem miala czykawke a dzis rano tez slabo bo slabo ale dala znac o sobie takze nie bede sie denerwowac bo nie ma sensu trzeba myslec pozytywnie co do puchniecia to ja tez nogi rece hehe takie paroweczki :D ale jeszcze troszke
Iva do Ciebie pytanie jak z tymi skurczami bo to mnie najbardziej teraz martwi Ty pisalas ze z mlodym mialas ze nie czulas skurczy ja tez nic nie odczuwam nie wiem jak to jest jak bys mogla mlodsza kolezanke pouczyc zaczynam sie zastanawiac czy tak jak Ty nie bede nic czula...
no to chyba narazie na tyle zmeczylam sie nawet pisaniem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzuzanta teraz pytania"dlugo jeszcze przechodza do porzadku dziennego, szukaj pozytywu, wszyscy nie moga sie doczekac az zobacza dzidzie
Izula powodzenia na wizycie, no i dzieki za cynk z tym artykulem, ciekawe czy sponsorowany
Agamo ty chyba niezle psioczylas na Kacperka skoro piszesz ze maz sie nie wyspał
Serku jakas mozliwosc jest, przyjezdzac bedzie na pare dni ale ja po roku weekendow mialam dosc (minely 4lata) i chcialam czegos wiecej, a teraz moja decyzja, dla mojej wygody, wiec pol roku musze tak wytrzymac a pozniej juz razem bedziemy... W obcym miejscu, wsrod srednio znanych mi twarzy. Bedzie dobrze
a rozwalaniem wszystkiego sie nie przejmuj, ja tez co chwile cos upuszcze, rozleje... Minus tego ze trzeba sie schylac!!
Pyzaura nie mow co kupilas tylko pokaz!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Nubi nie mam pojęcia czy sponsorowany jeszcze nie czytałam. Szkoda, że nie mam w domu skanera bo bym wam wrzuciła artykuł. Tzn skaner jes tylko płytka z instalacją się zgubiła )) przez ten remont.
Serku nie martw się ja nie dość, że mam "dziurawe ręce" to jeszcze sklerozę.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wstałam o 10
POukładałam sob ie kilka poduszek i spałam jak w tym łóżeczku z dzieciństwa jak chrabina,ale wiecie co? Wyspałam się Kręgosłup pobolewa ale nie rzucałam się tak jak zwykle więc chyba cos te poduchy pomogły
Karolcia-ja tam ruszam z małą na spacery jak tylko będę na "chodzie" Pewnie kulka dni po powrocie do domu
Magda,maluchy maja coraz mniej miejsca na wiercenie się to i mniej je będziemy czuć ale jak się martwisz to jedz do szpitala. Mi lekarz wciąż powtarza,że w razie jakichkolwiek wątpliwości jechać prosto na oddział na ktg Jak będzie w porządku to Cię nie zatrzymają
Moniu,ja odkąd biorę dodatkowo Biofer to nie mam problemów.Kilka dziewczyn mówiło,że Biofer faktycznie chyba pomaga A jak czuję ruchy? mała moja jest ułożona główkowo ale w większości ułożona po prawej stronie. Mam zmaltretowane żebra z prawej strony a czkawkę czuję też bardzo niziutko....
Jak tam Kinia po USG?? Natalia tez dziś??? Piszcie laski jak tam
Aga,jesteś udana z tym gadaniem do brzusia Ja tez tak czasem mam. Śmieję się jak mnie maltretuje kiedy chcę spać ale mówię jej,że koniec zabawy bo w ten sposób to się nie wyśpimy Na szczęście nikogo więcej nie budzę
Aniu...zakupy super Ja od roku kupuję nowy portfel i jakoś nie mogę nic trafić. Albo mi się nie podobają albo za małe i tak w kółko
Nie wiem co Ci napisać o tych skurczach Bo nie czułam....Gdyby nie ktg i połozna która mnie uśwaidomiła,że to własnie te SKURCZE to nadal bym nie wiedziała. Bólu nie czułam nic a nic a jedyne co dało się zauwazć to spinający się brzunio podczas tych skurczy więc teraz wiem,że chociaz tym się sugerować
Co by tu dzisiaj......hmm może wreszcie pojadę zobaczyć te mieszkanie bartosza bo mi spokoju nie daje.... Qwa miałabym już kasę z tego cholernego ZUSu to bym pojechała młodemu po książki i z głowy by było.....
Jutro jadę oddać krew i mocz do laboratorium....ostatni raz juz
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Za cztery i pół godziny wizyta!!!!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Nubi nie wiem czy maz sie nie wyspal ale sie budzil choc ostatnio on ma jakies akcje ze zrwywa sie siada na lozko patrzy na mnie pogada sobie ze mna i idzie spac dalej a pozniej wogole nie pamieta Musze sie go zapytac o wczoraj czy kojarzyl cos czy nie.
Iva ja mojemu Kacperkowi tlumacze ze nie moze tak sie rozpychac bo obolala i niewyspana mama to i zdenerwowany on Ale on taki skubaniec uparty jak ojciec i matka zreszta tez wiec co sie dziwic! A kaska sie nie przejmuj wkoncu przyjdzie Domyslam sie jakie to musi byc wkurzajace ale juz niedlugo bedziesz szastac kasa zobaczysz
Ania ales zaszalala Super i sukienka napewno zwiewna i dobra na te upaly No i brzusio ci chyba urosl bo cos wiekszy sie wydaje!
Iwonka hmm za trzy lata myslisz Moja znajoma ma dwie cory jedna ma 4 druga ma roczek i dalej narzeka na wczesne wstawanie i niewyspanie a najlepsze jest to ze ta mlodsza ma lepsze spanie niz ta starsza Wiec starsza ja non stop budzi!Ale kto powiedzial ze nasze dzieciaczki beda ranne skowronki. A noz twoj Kacperek bedzie spioch i wyspisz sie wczesniej niz myslisz! powodzenia na wizycie!!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Czytając jak Wasze szkraby są ułożone,dochodzę do wniosku,że mała też chyba jest główkowo tylko bardziej po lewo Zresztą jutro usg to zobaczymy
Pyzaurka też chciałam kupić tą sukienkę w groszki Ładne zakupki. A wózeczek śmiało zamawiaj!
Iwonka powodzenia na wizycie
A ja piorę rzeczy Igiełki dalej
P.S. Rożek prałyście w pralce czy ręcznie?
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Doktor powiedzial, ze od 26 sierpnia bez sexu w ogole i przy terminie tez nie, bo sie boi zakazenia paciorkowca. Badania na GBS mam 2 wrzesnia.
Widac tylko pol twarzy, bo na drugiel polowie jest pepowina.