BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #719404 przez iwonta_kg
Nike czekamy na fotki pokoiku :)

Ja rozstępy mam na całym brzuchu i cyckach, ale wcale sie tym nie przejmuję :laugh: widzę je tylko ja i mój mąż wiec nie mam czym sie przejmowac :laugh:

Akina podobni jesteście do siebie z bratem :)

Nefeli ja kupowałam staniki do karmienia w H&M.

Ja tak dla odmiany wrzucę obecne zdjecie a konkretnie z dzisiejszego wypadu nad morze :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #719406 przez iwonta_kg
A tu wczorajsze w moich nowych balerinkach :cheer: B) :laugh:

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #719411 przez nike84
Iwonka baleriny są rewelacyjne :woohoo: A zdjęcia dopiero dodam, jak ogarnę burdel jaki panuje teraz w pokoju - wszędzie są narzędzia, wiaderka z farbą i klejem, resztki tapet... W tym tygodniu ma przyjechać teściowa umyć mi okna i podłogę, dywan trzeba oddać do czyszczenia, i dopiero wtedy będę mogła się chwalić efektem :)

Znowu wróciła zgaga... :( :X

11 lata 8 miesiąc temu #719422 przez niagara
Nefeli ja mam dokladnie odwrotny problem ;) Stanik do karmienia kupilam w triumphie, bo to jedyny sklep gdzie sprzedaja takie namioty ;)
Jesli chodzi o torbe do szpitala to ja mam juz spakowana(poza kilkoma drobiazgami). Tak mnie wczoraj naszlo, jak chwycily mnie trzy skurcze jeden po drugim. Pozniej cala noc mialam napiety brzuch.
Jutro popoludniu mam wizyte, a Mala dzisiaj tylko raz kopnela i to kolo 12. Probuje ja teraz pobudzic, ale nic nie dziala. Zaczynyam juz swirowac :(

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719427 przez kocham_cie
niagara napisał:

Nefeli ja mam dokladnie odwrotny problem ;) Stanik do karmienia kupilam w triumphie, bo to jedyny sklep gdzie sprzedaja takie namioty ;)
Jesli chodzi o torbe do szpitala to ja mam juz spakowana(poza kilkoma drobiazgami). Tak mnie wczoraj naszlo, jak chwycily mnie trzy skurcze jeden po drugim. Pozniej cala noc mialam napiety brzuch.
Jutro popoludniu mam wizyte, a Mala dzisiaj tylko raz kopnela i to kolo 12. Probuje ja teraz pobudzic, ale nic nie dziala. Zaczynyam juz swirowac :(

Natka nic się nie martw ja też dziś chodzę zesrana bo młody milczy, czasem da tylko delikatnie znac ze jest... i tak już od 2 dni :unsure: nie pomagają lody ani cola czy kawa, chyba naszym maluszchom te upały też doskwierają :(

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719429 przez akina_zet
Nubi powodzenia na wizycie ;)

Nike to ja pytałam o termometr,dzięki Kochana. Co do wózka ja tam jestem zachwycona,lekkość prowadzenia tego wózeczka przebija inne marki z o wiele wyższej półki. Byłam w stanie zapłacić dużo za pojazd dla Igi,i naprawdę się cieszę,że wybraliśmy Jedo za niewielkie pieniążki.

Dla niezdecydowanych,szczerze polecam ten wózeczek ;)

Madzia ja też chodzę jak dziad,rano jak poszłam z psem to myślałam,że nie dojdę do domu,mroczki przed oczami i myślałam,że zemdleje. A wspinaczka po schodach? To dopiero dla mnie wyzwanie :huh:

Dziewczyny ja myślę,że to te upały tak działają na maluchy,poza tym są coraz większe i może już tak im się nie chce wiercić?

Iwonka ale ja bym zamoczyła swoje platfusy w takiej wodzie :lol:

Nefeli ja też w cyckonosz zaopatrzyłam się w h&m.

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #719432 przez kocham_cie
kochane zaczynamy podobno najgorętszy tydzień tego lata :dry: :S :dry:

Daga ja ci niestety ze stanikiem też nie pomogę bo ja za to szukam podobnie jak natka iglo na swoje bimbały... które aż stach myśleć jak będą wyglądały kiedy laktacja sie rozhula na dobre :unsure:

Iva macie z filipem identyczne oczy :) wogóle jast bardzo do cię podobny

Nike ogarniaj bałagan i dawaj foty :laugh:

Iwonka na tym dzisiejszym zdjęciu masz taki maleńki brzusio :woohoo:

a teraz pytanie z serii tajne

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719433 przez Alivva
Magda....no zapakujemy się jak skurcze będą co 10 minut :P
Nie kręci mnie te pakowanie. To nie wyjazd na wczasy a do szpitala więc jestem chora na samą myśl :P

Daga,mój stanikowy problem to z tego samego rozdziału co Magda i Natalia.... Berety poszukiwane.

Magda....w odpowiedzi na tajne pytanie....też tak mam. Chodze na ten kibel z nadzieją na nadanie paczki a tu zonk....Bo tez ile razy można. Ale wrażenie Uwolnić Orkę jest cały czas.

11 lata 8 miesiąc temu #719436 przez nike84
akina no to super, teraz jeszcze bardziej się cieszę, że zdecydowaliśmy sie na Jedo - tzn mój mąż go wypatrzył, bo ja jak zwykle dziadostwo wybrałam :silly:

Dziewczyny ja za każdym razem jak wracam z psem ze spaceru i musze sie wspiąć na 2 piętro to w połowie muszę się zatrzymać i dyszę jak lokomotywa, a pies patrzy na mnie jak na głupka ;) Ostatnio to w ogóle wszystko mnie zaczyna męczyć - nawet z wanny wychodzę zasapana.
Mój mały zaczyna harce dopiero wieczorem jak się robi trochę chłodniej i usiądę przy wiatraku. Tak to prawie cały dzień cisza, więc myślę że może faktycznie przez te upały nasze dzieciaczki są spokojniejsze.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719451 przez iwonta_kg
Mnie wszystko męczy... chodzenie lezenie wstawanie siadanie... czasem az mi sie plakac chce przez to ze mnie tak wszystko boli:-(:-(:-(

Oczywiście znowu cierpie na bezsenność:-(:-(:-(

Masakra... nawet do seksu sie nie nadaje!!!!! Zrobilam sie strasznie delikatna i podatna na ból wszelkiego rodzaju i w kazdym miejscu...

11 lata 8 miesiąc temu #719454 przez nike84
Iwonka nie ma się co dziwić - Ty już jesteś na końcówce więc chyba masz prawo się tak czuć. Ale już niedługo ;)

Ja dzisiaj też bezsenna noc :( a mały szleje :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #719458 przez papi88
Hej

Mnie tez z dnia na dzien dopada coraz wieksza bezsennosc od godziny juz nie spie,jest 4.40...zamiast wypoczac przed porodem,macierzynstwem to my coraz bardziej umeczone tym wszystkim...

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #719467 przez karolcia1919
heja.

ja juz czekam na badanie GBS -jestem 1a .ale polozna od 8 przyjmuje.
a potem do nieszczesnnej pracy .buu..ciekawe co dzis mi oznajmia...

noc minela szybko.bez wyskokow...choc rano wstalam troche obolala.
nawet nie slyszalam jak lało...;/

milego dnia brzuchatki ;)

11 lata 8 miesiąc temu #719468 przez papi88
Ja zjadlam o 6 rano sniadanko (pierwszy raz jadlam tak rano) i dalej nie spie pewnie mi sie zachce jak bede musiala isc do fryzjera a specjalnie umowilam sie na 11.30 aby sie wyspac

Natalka tak pomyślalam bo zerkalam na sierpniowki i w naszej tabelce mozna byloby umiescic jeszcze tydzien ciazy w ktorym urodzilysmy? No i apropo tego to sierpniowki dosc pozno sie rozpakowuja bo wiekszosc to tak 39 tc albo juz przenoszone jak patrxylam na wczesniejsze miesiace chyba majowe to duzo mam rodzilo nawet miesiac przed terminem

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #719487 przez karolcia1919
i juz po badaniu.wam tez tak brzuch twardnieje i pobolewa mnie dzis z prawej strony ledwo co doszlam na przystanek...kurde.

pytanko po jakim czasie bedziecie wychodzic z maluszkami na dwor ??

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka