BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #719312 przez niagara
Iva u mnie nie bylo tak, grzmialo troche i popadalo, ale generalnie burza przeszla bokiem ;)
Sliczne dzieciaczki z Was byly, ciekawe czy Maluchy beda takie same ;)

Strasznie mnie ostatnio mecza bole krzyza :dry: tez tak macie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719327 przez Alivva
agamo napisał:

Iva sliczne fotki I faktycznie nie jestes podobna do siebie jako niemowle ale moze mi sie wydaje ale oczy ma twoj Filo po tobie? bo podobne mi sie wydaja. Wozek jak na hrabine przystalo swietny! A na tej fotce jak juz wieksza jestes to juz calkiem podobna! Nasza Ivcia juz od dziecka w majtach sie lubila fotografowac :P hehehe Ciekawa jestem czy Lusia tez bedzie majtas :P hehe

hahaha dzięki Aga :) NO wiesz,że też sobie o tym pomyślałam jak wrzucałam tą fotę :) że w samych galotkach :)
Filip ma kształt oczu po mnie a kolor po tacie więc tak pół na pół ;) Ważne,że widać podobieństwo do mamci :)
Tak dla porównania....foteczka kiedyś zrobiona z nudów w aucie podczas podróży z dziadkiem :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #719331 przez zuzuzanta
Witajcie kobietki!
Trochę się ostatnio opuściłam z pisaniem, ale jakoś tak samo wyszło.
Świetne fotki z Waszego dzieciństwa.
Jeśli chodzi o torbę do szpitala, to ja dzisiaj w przypływie paniki zebrałam wszystkie rzeczy w jednym miejscu (ale do torby jeszcze nie włożyłam). Panika była, bo przez całą noc nie mogłam zmrużyć oka. Macica mi się stawiała, w pachwinach bolało, w dole brzucha ból jak na miesiączkę plus niemiłosierne bóle w krzyżu. Stwierdziłam, że doczekam do rana i jak nic nie przejdzie, to jadę do szpitala. Na szczęście bóle trochę odpuściły i zrezygnowałam z wizyty w szpitalu.

Kasia

11 lata 8 miesiąc temu #719334 przez Alivva
Kasiu,jesteś więc przykładem tego,że jak trzeba to sie kobieta ogarnie z pakowaniem szybciutko ;)

No zobacz Natalia,to burza przeszła bokiem Poznania jednak a koleżankę mam w Rokietnicy to mięli tak samo jak i ja :)

11 lata 8 miesiąc temu #719341 przez zuzuzanta
Oj, Iva nawet bardzo szybciutko. Ale jakoś tak się bronię przed włożeniem tego do torby

Kasia

11 lata 8 miesiąc temu #719350 przez Alivva
Jak przyjdzie ten moment to zgarniesz wszystko w kilka minut ;)
ja już od jakiegoś czasu mam wszystko gotowe dla małej a torba??? jakoś mi się nie spieszy. Tak sobie mówię,że bez sensu,żeby tyle czasu leżała spakowana :P
Znając siebie.....spakuję się w biegu jak przyjdzie TEN czas. No chyba,że będzie jednak wyznaczony termin cc :)

11 lata 8 miesiąc temu #719351 przez nefeli
Witam Wad dziewczynki :)
Madzia sliczna fotka z mezem,zycze udanej rocznicy!!!!!
Kinia no pieknie w tym baseniku i ile masz zieleni wokolo,uwielbiam takie klimaty.
Nubi ale fajnie Twojej coreczce taka zdolna mame miec i chetna do roznych cudeniek,konik w deche!!!
Villemo my tez od poczatku mowilismy ze 38tydzien bedzie cesarka,ale w obecnej sytuacji rozmowa jest byle wejsc na 9ty miesiac czyli 36-37 i zeby nie przedobrzyc,bo jej chyba naprawde niewygodnie jak sie tak rzuca itp,wiec jescze troszke zeby podrosla i obserwacja co tydzien.
Agamo jeju jak ja patrze na Twoj suwaczek,jak Ci fajnie juz na bezpiecznym gruncie odliczasz juz tylko dni...ja nadal tygodnie
Akina wstaw fotke jak teraz wyglada,zapewne duzo kandydatek na zone poznajecie z mama:) zawalisty Niuniek!!!! uwielbiam takie buziaki

11 lata 8 miesiąc temu #719355 przez nefeli
Ja obstawiam ze Iwonka bedzie pierwsza...jesli nie ja
Kinia jaka zdolna babcia,jak jakas amerykanska corka prezydentowej wygladasz :)
Iva fajne foty,na pierwszej to widze chyba podobienstwo do Fila...

11 lata 8 miesiąc temu #719356 przez iwonta_kg
Hej.

Ale sliczne dzieciaczki tutaj wstawiacie:-)

Ja bylam dzis nad morzem i teraz leze bo macica sie stawia i mam bole kręgosłupa:-\

Madzia najlepszego z okazji rocznicy:-)

Jutro mam wizytę (ostatnią!!!!!)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #719357 przez nefeli
poradzcie blagam gdzie mozna tanio kupic biustonosz dla karmiacej ale na maly biust,jestem zalamana zeklna mnie w klinice i jak ja bede zdejmowala zwykly stanik??? moze moja mama by mi kupila tylko nie piszcie o alegro,jakis sklep z malymi rozmiarami...z gory dzieki

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719367 przez akina_zet
Widzę dziewczynki,że Was zainspirowałam do odświeżenia starych zdjęć :D Uwielbiam takie stare albumy,oglądanie ich ma swój urok,a teraz to tylko foldery w kompie :)
Pamiętacie jakie były emocje jak się wywoływało kliszę z wakacji? :)

Wszystkie Wasze zdjęcia piękne :)

Nubisiu Ty to jednak jesteś artystka,konik świetny :)

Nefeli no mój brat teraz niczego sobie,cały czas ma duże czekoladowe oczy i z firankami zamiast rzęs (jak moja mama,ja poszłam w tatę i mam zielone),niebawem wstawię aktualne jego zdjęcie :)

Znalazłam wspólne,ale to było jakieś 4 lata temu ;)

Monika Z.

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #719373 przez karolcia1919
jutro postaram sie tez wstawic fotki ale mojego brzusia..kurde wg nie rosnie i nie wiem gdzie ten moj synus tam jest przeciez ma prawie 2kg.same jutro ocennicie.przy iwonie wyglada jakbym byla w ok 15tyg ...;/

fotki cudne .iva wozek pierwsza klasa;)

o iwona...powodzenia jutro !!;)
jutro chyba tez Natalia ma usg;)
dajcie znac po wizytach....

11 lata 8 miesiąc temu #719374 przez Nubi
Heja, ja spakowana czekam na P i jade do krk zeby dotrzec na jutrzejsza wizyte bleeee. Bedzie tak goraco i duszno i bede czekac dwie godziny pewnie. Poniewaz dzis siegnelam po nospe bo brzuch sie spina jak lezałam, to spakowalam na wyjazd rowniez torbe do szpitala, zamiaru rodzic nie mam ale przezorny ubezpieczony... B)

Odezwe sie jutro, pozdro i dobrej nocy :)

Jestem mamAsią

11 lata 8 miesiąc temu #719391 przez nike84
Dobry wieczór kochane :)
Ufff udało mi się wszystko przeczytać, chociaż nie było łatwo, bo ponad 150 postów było do nadrobienia.
Agamo śliczne łóżeczko i wanienka rewelacyjna :cheer:
akina gratuluję zakupów i zazdroszczę ja na wózek będę musiała zaczekać koło 3 tyg bo wybraliśmy kolor którego nie było w sklepie i dopiero muszą złożyć zamówienie. No i powiedz mi jak doczucia odnośnie wózeczka? Zadowolona jesteś?
izula jak przeczytałam twoją historię z praktikera to aż mi się włos zjeżył :ohmy: Chamstwo to mało powiedziane :dry: Ja z kolei ostatnio u siebie w sklepie i w H&M zostałam przez kasjerki poproszona do kasy z końca kolejki przed wszystkimi B) I tylko jedna pani miała z tym "problem" :dry: ale kasjerka ją szybko zgasiła mówiąc "Nie widać że pani jest w zaawansowanej ciąży?" Ale masz rację, że bardziej życzliwi są faceci a kobita to jeszcze będzie udawać że nie widzi Twojego brzucha :angry: Ja najbardziej lubię jeździć na zakupy z moją siostrą, bo broni mnie i mój brzuch jak bodyguard B)
Co do rozstępów to na razie nie mam ani jednego, a smaruję się tylko oliwką. Ale słyszałam że podczas porodu lubią się dopiero pokazać. No ale co ma być to będzie :)
kocham cie piękne zdjęcie :cheer: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)
Ktoś pytał o termometr, więc my mamy taki: allegro.pl/termometr-bezdotykowy-tech-me...ien-i3434630254.html
nubi jestem pod wrażeniem :cheer: ze sama coś takiego umiałaś zrobić - brawo :) Ja to dwie lewe ręce mam...
Dziewczyny super fotki :) Fajnie tak poprzeglądać stare fotki :)

No i muszę się dziewczyny pochwalić: u mnie remont wreszcie skończony! I pokoik wyszedł piękniej niż się spodziewałam :cheer: Od jutra zaczynam porządki i wreszcie skręcamy mebelki :S

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #719402 przez kocham_cie
Witam się z wieczorka:)

Po pierwsze dziękuję za życzonka rocznicowe... ale tak jak kiedyś wcześniej pisałam nie bardzo rajcują mnie wszelkiego rodzaju rocznice... więc dzień był cakiem zwyczajny... mężuś zrobił śniadanko, potem mieliśmy jechać na jakiś obiadek ale zrobił się taki upał że mi się odechciało :silly: hihihi zjedliśmy w domciu a teraz dopiero co wróciliśmy ze spacerku... i jestem załamana, bo po 40 minutach spaceru w żólwi tempie nie byłam w stanie dotrzeć do domu... musiałam sobie zrobić przerwę bo moje nogi odmówiły posłuszeństwa... masakra toczyłam się wolniej niż moja 80 letnia babcia po zawale z zastawkami i udarze :dry: :S teraz leżę i dyszę... a jeszcze tydzień temu śmigałam w pracy jak mały ratlerek
- szok!

Karolcia kochana zacznę od ciebie- dziewczyno ciesz się z małego brzuszka, bo naprawdę noszenie ogromne bęca nie jest niczym przyjemnym :silly:

Kinia moja droga wyglądasz jak syrena w tym basenie... z ciebie taka nasa wrześniowa "Lady" ;)

Nubi no proszę widzę że ujawniasz kolejny ukryty tatlent :blink: koniu śliczny

Foty z dzieciństwa prześliczne Kinia niebieskie wdzianko pierwsza klasa... i wiesz co ta torebka, ktoórą masz w wózku- suuuppperrr!!! natomias IVA zdjęcie w łożeczku mnie powaliło na cyce- mała hrabina :silly: Monia a bracik... no cóż nie wiem czy to dobry pomysł pokazywać naładowanym hormonami babolca takiego przystojniaka :laugh:

Iva to kiedy pakujemy torbę do szpitala???

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka