BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #718848 przez iwonta_kg
pyzaura napisał:

Iwonka a ty jak taka pogoda idziesz troszke nad morze bo chce jechac a nie wiem czy wytrzymam ;-);-);-)

Ja nie wychodze z domu w taka pogode jak dzis. Duszno na maksa. Tobie zostalo prawie dwa miesiace wiec inaczej sie czujesz. To zalezy od ciebie ale teraz na plazy sa tlumy a ciąży to nie sprzyja raczej...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #718849 przez iwonta_kg
akina_zet napisał:

Jej dopiero zauważyłam,że zaczęłam 33 tydzień :D

Dobrze mówię Iwonka z tymi tygodniami :silly: ?

Dokladnie tak:-):-):-):-):-):-)

11 lata 8 miesiąc temu #718859 przez MyMelange
U nas dzis zniwa :) Czekam az skoncza i wskakuje do wody!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #718871 przez iwonta_kg
Udało mi się zainstalować gry na tele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale się cieszę :lol: :lol:

a tak z innej beczki to mam skurcze i kuje mnie kość łonowa :/

11 lata 8 miesiąc temu #718872 przez iwonta_kg
Kinia zazdraszam basenu...:lol: ja sobie napuszcze zimnej wody do miski i nogi pomoczę na ogródku :) też pomaga :)

11 lata 8 miesiąc temu #718874 przez agamo
Oo rany Kinga ale super i widoki ty tez masz piekne hmmm nie wiem czy bym wytrzymala czekac ale pewnie nawlatywalo by ci dziadostwa do basenu Oj juz widze jak niemozesz sie doczekac :P

Pamietacie jak pisalysmy pare miesiecy temu ze jak dojdziemy do 1000 strony to ktoras juz pewnie urodzi Hmmm chyba sie nie uda No chyba ze ktos dzisiaj na szybkacza idzie na pierwszy ogien?

Iwonka ty mozesz uwierzyc ze za dwadziescie trzy dni bedziesz z Kacperkiem??? ranyyy! Juz widze te wasze wspolne fotki!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #718877 przez papi88
Heja

Iwonka ja tez nie moge spac obudzilam sie na siku i juz dupa :( pewnie w dzien mnie spanie zlapie a popoludniu ide na grila choc nie mam checi ale glupio odmowic bo siostra juz zapowiedziala ze mi lerzak rozlozy tylko abym przyszla.wogole ostatnio nie mam na nic ochoty nie wychodzilabym juz z domu.
Wczoraj wrocila tesciowa z hiszpani zajrzala do mnie i maly pierwszy raz kopnol babcie chyba poznal :) a dzisiaj dotrze moj podroznik bo wczoraj o 20 byl juz przed niemcami hoteli nie chcial brac a mowilam mu aby nie gnał jak głupi!

Wczoraj poznym popoludniem u mnie cisnienie 140/90 :dry: wiec ledwo ledwo...nie wiem czemu tak mi sie podnosi popoludniami ale czuje ze jak nagle skoczy to odrazu na porodowke ale moje to nic zajrzal do mnie tesciu i sobie zmierzyl to mial 160/110 :ohmy: a ostatnio zemdlal i nie chce isc do lekarza i nikt nie moze go przekonac chyba synowa musi wejsc na ambicje i wytlumaczyc ze wnuczek chcialby miec dziadka

Ide cos przegrysc bo mi nie dobrze :(

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #718885 przez iwonta_kg
agamo napisał:

Iwonka ty mozesz uwierzyc ze za dwadziescie trzy dni bedziesz z Kacperkiem??? ranyyy! Juz widze te wasze wspolne fotki!

Jakos to do mnie nie dochodzi .... w poniedzialek ostatnia wizyta i we wtorek bedziemy sie pakować do szpitala :)

Drżą wam ręce? mi prawa dłoń zaczęła właśnie jakos dziwnie drżeć. a właściwie palce. jakbym parkinsona miała :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #718894 przez kocham_cie
Kinia hop do wody :)

Iwonka skurcze??? ufff uważaj tam na siebie... bo widziałam że sierpniówki rozpakowują się jedna po drugiej... a ty to tak troszeczkę nasza troszeczkę ich ;) (swoją drogą to chyba większość przed terminem- prawda?) no i okropnie ci zazdroszczę ... że to już niedługo... już tuż tuż:) no chyba że twoje proroctwo się spełni ;)

Agamo przygarnij mnie tam do siebie na troszeczkę bo temperatura 22 stopnie to moje marzenie... wtedy wiem że żyję :blush:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #718899 przez agamo
Iwonka ostatnia wizyta wow ale to brzmi !! co za uczucie! Jak chcialabym zeby to juz bylo i dla nas tez Tak jestem ciekawa jak moj maly brzdac wyglada chyba zwariuje jak bede musiala mojego Kacperka donosic do wrzesnia np 10. Tego wam zawsze zazdroscilam w cc ze macie date i wiecie ze to bedzie napewno ten dzien U mnie dzien jak kazdy inny i to czekanie a po terminie to juz chyba bedzie do zwariowania!Tylko tam o nas nie zapomnij jak juz bedziecie w trojke bo swiezo zakochana mama nie bedzie pewnie myslec o forum.

Madzik chodz ja przygarne kropka i bedziemy dwie brzuchatki siedziec razem! brakuje mi towarzystwa siedzac sama w domu :( pewnie jeszcze bede o tym marzyc :P
Powiem wam ze ja nie patrze na wczesniejsze fora bo bym chyba zbzikowala z zazdrosci! :P

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #718904 przez iwonta_kg
Aguś przecież ja bez forum dnia nie wytrzymam! Specjalnie zostawie sobie pakiet internetu zeby pisac ze szpitala :)

Też byłam na sierpniówkach dzis. u nich to różnie z tymi terminami. niektóre przed, niektóre po. Ale madzik spokojnie ja jestem tylko wasza :) tu jestem cały czas a tam tylko w tabelce :) czasem tam wpadne pogratulowac nowego maleństwa ale raczej i tak bede na wrzesniowkach siedziec. o tamtych dziewczynach nic nie wiem. dwie albo trzy mam na fb ale nic poza tym.

GGGGGGooooooooooooooooorąąąąąąąąąąąąąąącccccccccooooooooooo mmmmmmmmiiiiiiiiiiii!!!!!!! :(:(:(:(:(:(

11 lata 8 miesiąc temu #718905 przez karolcia1919
a gdzie tu do 20-stego.tez juz bym chciala by maly byl z nami..
a pewnie jeszcze przenosze...jakos mam takie przeczucie.
no ale coz trzeba czekac...

u nas goraco...przespalam sie a moj jako ten "dobry"przykrl mnie kolderka ;) uf myslalam ze sie zagotuje...;D

jeszcze 5dni...i wyplatka i zaczne kolejne zakupy dla mlodego ;)
juz takie drobne ale jakos sam fakt mnie cieszy ;)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #718929 przez akina_zet
Kupiłam,kupiłam jeee :D Wózek pozostał Jedo Fyn Memo w groszki,ale zamiast brązu jest granat :D Wszystko jest w zestawie,dodali jeszcze folię przeciwdeszczową :)
Zakupłam też fotelik samochodowy maxi cosi w piękne drobniutkie kwiatki :)
I cieniutką pościel do wózeczka,ręczniczek z kapturkiem,podgrzewacz do jedzonka NUKa,buteleczkę większą dr Browns'a,paczkę białych pieluszek tetrowych,czyścik do butelek,pampersiki Pampersa ;)
No i monitor oddechu,który Wam pokazywałam :)

Teraz robię pranko ubranek u rodziców,bo u siebie nie mogę przez ten remnt.

Kinia zazdroszczę basenu,ja płynę dziś!

Iwonka jak ja Ci zazdroszczę,że u Ciebie to już :)

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #718943 przez Nubi
Monika to zaszalalas, fotelik wiem chyba ja.ki, pewnie z nowej kolekcji ...

www.maxicosi.pl/~/media/Products%20Maxi%...1050.ashx?toJpg=true

Bardzo mi sie podoba no i groszki granatowe osobiscie wole od brazowych ;)

Ja dzis wyprasowalam pierwsze pranie, poopalalam chwilke nogi nad rzeka a teraz koncze dzielo dla Zo :)

Jestem mamAsią

11 lata 8 miesiąc temu #718947 przez akina_zet
Nubi napisał:

Monika to zaszalalas, fotelik wiem chyba ja.ki, pewnie z nowej kolekcji ...

www.maxicosi.pl/~/media/Products%20Maxi%...1050.ashx?toJpg=true

Bardzo mi sie podoba no i groszki granatowe osobiscie wole od brazowych ;)

Ja dzis wyprasowalam pierwsze pranie, poopalalam chwilke nogi nad rzeka a teraz koncze dzielo dla Zo :)

Tak,tak Nubisiu,to ten fotelik ;)
Co tam Zosi szykujesz hę? :D

Monika Z.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka