- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kazdy lekarz inaczej widzi sprawe z pepowina...Ja w nocy probowalam spac o 2ej zasnelam,o 4tej jak mnie obudzila jej czkawka tak juz do 6 plakalam i z nia gadalam...a w dzien syn nie dal pospac,wiec moze dzis sie uda???
Aliva ale ma zajebiste wyrko Twoj kociak,tylko na lato ciut za cieplo ale i tak w moim stylu miziaczek

Monia ja juz sie zaopatrzylam w monitor tej wlasnie firmy,sa na rynku inne ktore daja falszywy alarm,a to jest jedyna firma na prawde chwalona i z najlepszymi opiniami...ja po pierwszym dziecku i w obecnej sytuacji nie wyobrazam sobie nie miec.
a wozeczki oba mi sie podobaja szkoda ze umnie nie ma takich wozkow jak w Polsce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja sobie upieklam chlebek i zjadlam z serkiem i dzemem. Pychotka!
przygotowalam juz taras pod basenik - wymylam wsio i czekam na chlopa mego ukochanego, bo wiezie nam z Wro jakas mini plywalnie

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Witajcie moje kochane,ja po ktg,bedzie robione co tydzien tylko nie mam skad brac kasy na lekarzy i wizyty,a tyle jeszcze dla malej brak.
Kazdy lekarz inaczej widzi sprawe z pepowina...Ja w nocy probowalam spac o 2ej zasnelam,o 4tej jak mnie obudzila jej czkawka tak juz do 6 plakalam i z nia gadalam...a w dzien syn nie dal pospac,wiec moze dzis sie uda???
Aliva ale ma zajebiste wyrko Twoj kociak,tylko na lato ciut za cieplo ale i tak w moim stylu miziaczek
Monia ja juz sie zaopatrzylam w monitor tej wlasnie firmy,sa na rynku inne ktore daja falszywy alarm,a to jest jedyna firma na prawde chwalona i z najlepszymi opiniami...ja po pierwszym dziecku i w obecnej sytuacji nie wyobrazam sobie nie miec.
a wozeczki oba mi sie podobaja szkoda ze umnie nie ma takich wozkow jak w Polsce
No mam nadzieję Daguś,że dziś pośpisz. Jejku tam u Was nie ma służby zdrowia państwowej,za wszystko trzeba płacić? Pakójcie walizy i wracajcie do Polski!
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Która to ostatnio pisała o mdłościach i wymiotach? Teraz mnie dopadło

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Villemo ja dzis tak mialam ze 40 minut ani jednego skurczu a jak tylko wstalam i do wejscia do gabinetu juz 2 byly silne,po wyjsciu kolejne 3...zaszlam obok do apteki po zelazo i musialam siedziec a znajoma kolo mnie biegala biedna.Znalazlam fajne kosmetyki pieknie pachna i kupilam mydelko w plynie i mleczko po kapieli,jakby sie Niuni nie spodobalo zuzyje ja

Jejku wiecie jakiego mam stresa mam dwoch gin,zaden o drugim nie wie,obaj przyjmuja pacjentki i porody w tej samej klinice,musze miec nie lada farta zeby przez 4dni nie wpasc na jednego albo drugiego i nie wiem jak to rozwiazac bo obaj nastawieni na to ze zrobia mi cesarke,a ja ze wzgledow finansowych wybieram tego starszego i tanszego...
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobrze ze mam po synku kilka rzeczy,ale kurcze wszystkie lepsze body sa juz na takie 6-12miesieczne dziecko,spiochow mam 6 par i tez rozbierznosc 9-12miesiecy,poki co maz mi kupil jedna paczke pampersow nr2,ja jeszcze nie mam podkladow i niestety nie mam gdzie i jak kupic biustonosza a ze biust mam maly to ciazowe wszystkie sa jak namioty dla mnie wiec obawiam sie ze polozne mnie w szpitalu zbluzgaja:( no i tutaj tylko H&M ma takie rzeczy i jeszcze jeden dziecinny,ale nawet rozmiar 80,85 B to namiot nie wiem czemu jak pod biustem wiecej to i miska ma byc dwa razy taka??? bez sensu.
Ja nie tyje wcale,nadal 4kg na plusie

A jeszcze dodam ze moj gin mysli ze na samym poczatku 9go czyli 36-37 bedziemy robic cesarke,wiec poczatek wrzesnia.... i ja juz tak wole chyba bede spokojniejsza..
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Izunia staram sie nie myslec ale przy ciaglym pobycie w domu troche kiepsko mi to idzie,a tu lato,plaza tak czekalam na koniec zimy i marzylam o ciazy w lecie,ale teraz wszystko juz nie wazne,zeby tylko Niunia byla zdrowa!!!!!!!!!!
Iwonka szczesciaro bede Cie sledzic moze i ja cos znajde.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Co do wanienki to tak mi sie podobala ze stwierdzilam ze jak od znajomej nie dostane to sama sobie taka kupie Ale one cholernie drogie i nie rozumiem jak glupia wanienka moze tyle kosztowac! dzieki bogu dostalam wiec wydatek z glowy!
Monia Akina wiem ze bedzie mi brakowac brzuszka A najbardziej poczatkow ciazy!bo teraz to zaczyna mi doskwierac Ale poczatki byly super pierwsze ciuszki pierwsze usg Poznanie plci no i pierwsze ruchy to wszystko takie piekne a teraz juz jestem na etapie ze czuje sie niedolezna obolala Tak wiele rzeczy sama nie jestem w stanie sobie zrobic i musze czekac na powrot meza z pracy i juz nie wchodze praktycznie w nic. Nawet wiekszosc ciazowych rzeczy juz nie zaloze mam pare ciuszkow i w nich chodze non stop :/ bil
Iwonka ty to masz szczescie ja to nigdy nic znalezc nie moge. a kase to juz wogole. Moja mama kiedys zima zgubila dwa zlote i pozniej sniezyce przyszla i uwierzysz ze jak rozstopy przyszly to ona znalazla to 2 zl Ja raczej naleze do pechowcow chociarz tyle ze zadko gubie i zadko znajduje.
DObre pytanie Karola dolanczam sie Bo tutaj nie przepisuja tej witaminy D3 czy jak ona sie nazywa i chcialam zeby mama mi ja przywiozla ale nie wiem czy sie kupi bez recepty. Nie wiem czy malego witaminowac bede ale w domu by sie przydalo miec w razie W!
Daga to wczesnie beda ci robic ta cesarke ale wiadomo Nefeli juz bedzie duza a ty o wiele spokojniejsza! A nie chcialabys przyznac sie lekarzom ze sie u nich badasz. Przeciez to nie zakazane.
Kinga no to koniecznie musisz wrzucic nam fotki nowej plywalni

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja od dziś na urlopie... wypoczynkowym

Dzięki za wszystkie odpowiedzi odnośnie gronkowca. Macie rację, zrobię to badanie (tam, gdzie pisałaś, Villemo, dzięki za info).
Akina, śliczny wózek wybrałaś. I faktycznie wygląda solidniej niż mój x-lander.
Agamo, cudny kącik dla Kacperka. Ja już dziś miałam zamówić łóżeczko, jednak odłożę to na przyszły tydzień, bo sprawdziłam, że można odbierać osobiście w Warszawie, a wybieram się tam w długi weekend 15-18. Zawsze to 35 zł do przodu

Takie wybrałam:
Łóżeczko dostawne Piccolo
Jedyne dostawne z możliwością zamontowania później tego brakującego boku, jakie znalazłam. Iva, pisałaś, że dostawka nie sprawdzi się później, jak będę chciała Młodego przeprowadzić gdzie indziej. No i ja właśnie takiej tylko dostawki nie chciałam, ale 2 w 1. No i znalazłam

Kinga, przypomniałaś mi o basenie. Też o takim myślałam. Chyba kupię jutro, rozłożę u rodziców na tarasie i będę w nim siedzieć cały przyszły tydzień

Trzymajcie się zdrowo, dobrej nocy

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale mnie komary dziś pogryzły :-\:-\:-\
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziewczyny ktore maja samsungi dotykowe chodzi mi o gry jak je sciagacie .? Chyba natalia cos kiedys pisala mi o grach. Czy za kase czy za megabajty.
Ale mnie komary dziś pogryzły :-\:-\:-\
Ja mam taką aplikację na telefonie sklep play (u Ciebie może być np. android sklep) i tam wyszukuję i ściągam darmowe gry

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Basen juz napelniony. Jutro bedziem sie moczyc.

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aga,bardzo,BARDZO mi się podoba te Łóżeczko dla Twojego Kacperka...

Wanienka z tym hamakiem tez ciekawe rozwiązanie

Natalia z tymi biletami....sama nie wiem co Ci podpowiedzieć. Ja bym miała z kim Barta wysłać ale sama bym się raczej nie pisała na wyjście w takim terminie. Nie wiem jak Ty będziesz miała ale ja po urodzeniu Filipa to miałam nawet problem z wyjściem do toalety,żeby go samego nie zostawiać

Karolcia ale o jakie witaminy pytasz? WitD na przykład?? MI to pediatra wszystko mówiła na bieząco co podawać,kiedy ile i w ogóle

Kinia....mam taki sam basen jaki Ty miałaś,ale ten ma 244cm średnicy a 2 lata temu miałam 366 więc w przyszłym roku zdecydowanie kupujemy większy niż ten obecny

Daga,ja to bym Cię najchętniej do siebie ściągnęła

Nooo ale w końcu teściowa zapłaci za coś,co chcesz mieć

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Szkoda, że akurat jest to we wrześniu, bo wiem że mężowi by się podobało. W ostateczności dam mu kasę w kopercie i sam wybierze sobie prezent

Chyba, że macie jakieś inne pomysły związane z papierem?