BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #718644 przez niagara
Kinia zazdroszczę tego baseniku :dry: Mogę wpaść? :blink:
Agamo zapomniałam Ci napisać, że łóżeczko i wanienka bardzo bardzo mi się podobają :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #718647 przez MyMelange
niagara napisał:

Kinia zazdroszczę tego baseniku :dry: Mogę wpaść? :blink:
Agamo zapomniałam Ci napisać, że łóżeczko i wanienka bardzo bardzo mi się podobają :)

Natka wpadaj smialo :) w tym roku mamy dmuchany, bo z rozporowych ani sztuki do kupienia.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #718649 przez Nubi
Hej Natalia,
Zawsze mozesz mu jakis prezencik sprawic typu bielizna, zegarek czy gadzet a jako dodatek los na loterii, jest i symbol w papierku i prezent " ku pamieci"... Ju noł

Slonko dobry pomysl z ta dostawka, super ze znalazlas wersje 2w1, ja z Zo dziedziczymy kolyske, sliczna ale wstawanie w nocy bedzie po nia :dry:

Kinga ja tez zazdroszcze baseniku... :blush: chcialo by sie pomoczyc :blink:

Agamo mi tez to łozeczko sie podoba, na wiosne bede kupowac wiec musze sledzic temat :woohoo:

Iwona nie korzystam z gier w tel, o ile sie nie myle masz w plusie, sciagasz przez googlestore(?) albo jak Natalia pisala android market, tam sa i platne i darmowe gry, zazwyczaj te darmowe sa wersjami demo, zeby sobie pograc musisz zakupic pelna wersje. :cheer:

Ide spac, padam, padam, padam ...
Ciekawe co Kalina robi :unsure:

Jestem mamAsią

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #718651 przez kalina
nubi no wlasnie skonczylam czytac.. ale kregoslup mnie tak boli ze ani siedziec ani lezec.. no masakra.. i to nie krzyze czy cus tylko garbek.. chyba sobie przypomnial ze dawno nie dawal popalic:( a masazysta -amator w pracy :(

nefeli no nie mam sil do ciebie.. zamiast siie cieszyc ze mala juz duza i wszystko ok to sobie wkrecasz.. jkby nie byla owinieta pepowina to pewnie bys cos innego wynalazla.. dolaczam sie do dziewczyn- masz zakaz wchodzenia na neta na takie strony :ohmy: mi lekarka zakazala na poczatku ciazy i tego sie trzymam i naprawde dosc masz juz nerwow..
a co do lekarza to moze obaj beda cie operowac :silly: troszke gluppia sytuacja ale cuz.. temu drozszemu musisz powiedziec ze cie nie stac na niego i inny dlatego bedzie operowal

donatka zdjecie malego super wyrazne.. az sie napatrzec nie moglam:)

papi jak tam sprawa cisnienia sie ma?

paulinka trzymam kciuki zeby szybko wypuscili z tego szpitala

co do gbs to mi tylko z pochwy robili badanie

akina z winogronami to uwazaj. nam w szpitalu lekarz powiedzial jak zobaczyl na stole ze raczej nie poleca. a my tam we dwie sie dzien wczesniej najadly i ona cos na brzuch narzekala a mi bylo niedobrze. i przynajmniej wiedzialysmy po czym:)

agamo fotografowalas lozeczko a mi sie nad nim strasznie zegar podoba:)
a i dobrze ze cie uspokoili co do boli. bo myslalam ze cos cie bierze:)

akina wozeczek super ze wybrany. i super ma gondole duza bo tez go widzialam. a co do kol to chyba jednak skretne beda wygodniejsze. jak widze jak niektore mamusie kieruja wozkami ze stalymi kolami to mam wrazenie ze to meczace jest

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #718653 przez iwonta_kg
Czy wy tez macie problemy ze snem? Ja od dwoch godzin nie spie. Strasznie sie mecze :-I:-I:-I

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #718654 przez iwonta_kg
Czy wy tez macie problemy ze snem? Ja od dwoch godzin nie spie. Strasznie sie mecze :-I:-I:-I

11 lata 8 miesiąc temu #718655 przez iwonta_kg

11 lata 8 miesiąc temu #718659 przez papi88
Heja

Iwonka ja tez nie moge spac obudzilam sie na siku i juz dupa :( pewnie w dzien mnie spanie zlapie a popoludniu ide na grila choc nie mam checi ale glupio odmowic bo siostra juz zapowiedziala ze mi lerzak rozlozy tylko abym przyszla.wogole ostatnio nie mam na nic ochoty nie wychodzilabym juz z domu.
Wczoraj wrocila tesciowa z hiszpani zajrzala do mnie i maly pierwszy raz kopnol babcie chyba poznal :) a dzisiaj dotrze moj podroznik bo wczoraj o 20 byl juz przed niemcami hoteli nie chcial brac a mowilam mu aby nie gnał jak głupi!

Wczoraj poznym popoludniem u mnie cisnienie 140/90 :dry: wiec ledwo ledwo...nie wiem czemu tak mi sie podnosi popoludniami ale czuje ze jak nagle skoczy to odrazu na porodowke ale moje to nic zajrzal do mnie tesciu i sobie zmierzyl to mial 160/110 :ohmy: a ostatnio zemdlal i nie chce isc do lekarza i nikt nie moze go przekonac chyba synowa musi wejsc na ambicje i wytlumaczyc ze wnuczek chcialby miec dziadka

Ide cos przegrysc bo mi nie dobrze :(

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #718665 przez iwonta_kg
Ponownie dzien dobry. Co za okrpona noc. Spalam moze ze dwie godziny.

11 lata 8 miesiąc temu #718672 przez Nubi
Dzien dobry,
Kalinka widzisz jaka telepatia :woohoo:

Iwonka ewidentnie masz pro ze snem, nie zwrocilam uwagi, masz tak codziennie czy tylko zdazaja sie takie noce? Pytam bo ja zeszla przespalam jak zabita a wczoraj o 4 sie obudzilam i meczylam sie do rana... Z drugiej strony teraz pod koniec to chyba juz w iare normalne ze sie ciezko spi... Ze wzgledu na kregoslup i wycieczenie organizmu przez malego pasozytka :lol:

Papi, nie obejrzysz ise i R bedzie przy Tobie :blink: a tescia wyslij koniecznie na badania i uzyj sily persfazji o ktorej wspomnialas :silly: zadziala na dziadka :blink:

Ja sie zbieram na sniadanko, a pozniej robie prezencik dla Zosi, jak skoncze to sie pochwale ;)

Jestem mamAsią

11 lata 8 miesiąc temu #718682 przez pyzaura
Witam

Aga śliczne łóżeczko ;-);-);-);-)

Iwonka co za samsunga wzielas?? Ja gry sciagam z chomika ;-)

Milego dnia u nas tez zapowiada sie piekny słoneczny dzień

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #718687 przez karolcia1919
hej.
tak pytalam o te witaminy co wymienilyscie.
ja mam samsunga ale gier nie sciagalam..juz mialam sciagniete.

u nas cieplo.ja po sniadaniu.maly spi he ;) wczoraj wieczorem szalal;)
u mnie akcja sprzatanie he he

11 lata 8 miesiąc temu #718693 przez niagara
Dzień dobry :)
Ja też ostatnio mam problemy ze snem, niby zasypiam szybko, ale później budę się w nocy i wcześnie wstaję (dużo wcześniej niż zwykle :blink: )
Iwonka Tobie jeszcze tylko 3 tygodnie zostały, to już tak naprawdę niewiele :)

Zajrzałam na sierpniówki, ale słodziaki się tam urodziły, normalnie napatrzeć się nie mogę :)
A dzisiaj śniło mi się, że się opiekowałam noworodkiem :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #718696 przez kalina
dziendoberek:-)
ja tez po sniadanku. wstalam z taka checia na grysik na mleku ze nie bylo zmiluj:-)
oj cieplutko znow bedzie..

iwonka ja usnac nie moge. ostatnio ok 2 zasypiam. a pozniej 6-7 sie budze. za to staram sie nadrobic w dzien:-) ale czasem sie nie da i wtedy serducho cosik nie wydala.. wczoraj to tak dawalo popalic ze hej

a tera zjadlam, mala bryka a ja ziewam i mam ochote z powrotem do lozia:-)

nubi pasozytek? oj to musisz sie zrewanzowac malej wiec dzialaj nad tym prezentem bo jeszcze foszkiem rzuci i sie odzywac nie bedzie :-P

papi wez sie za tego tescia bo kobiecie w ciazy nie powinien odmowic:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #718700 przez kocham_cie
Dzień dobry brzuchatki

U mnie Iwonko również przespane max 2 godziny... jak tak dalej pójdzie to do porodu się wykończę!!!
Rocznice, rocznice Natka prezenty wymyśla... a ja w kalendarz i upssss... jutro nasza 2 rocznica ślubu :S na szczęście my obchodzimy takie dni jak każde inny bo ja po prostu nie nawidzę takich "swiąt" a o walentynkach to już wogóle nie wspomnę :S pewnie pójdziemy gdzieś na kolację, lody...kino??? nie kino nie bo nie wysiedzę :lol: ale Nubi z pomysłu na totka to chyba skorzystam ;)

Agamo łóżeczko śliczne, szkoda tylko że to 140 bo sama bym się o taki pokusiła

Coś bez humoru dziś jestem :( to pewnie przez ta pogodę... u mnie już 35 stopni w cieniu... :(

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka