BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #718081 przez niagara
kocham_cie napisał:

niagara napisał:

karolcia1919 napisał:

powinnyśmy utworzyć tabelki z wagami dzieci :)

Przecież jest :silly:

wow natka a kidy ty to żeś zrobiła :cheer:

Zrobić, to dawno już zrobiłam, ale wrzuciłam dopiero dzisiaj :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #718086 przez karolcia1919

11 lata 8 miesiąc temu #718114 przez izula
Dziewczyny doszłam do wniosku, że nasze forum powinno się nazywać grupa wsparcia przyszłych mam :)) Jesteście nie zastąpione.

A dziękuję za komplementy :))

Paaulinka a co się stało? Kto to jest ten pu... coś tam.

Nigara ty jesteś nie samowita. Brawa za tą tabelkę. Jak patrzę na tą tabelkę to aż mnie mrozi jak pomyślę, że lada chwila zacznie się zapełniać.

A dopiero zdjęcia testów wrzucałyśmy i czekałyśmy na pierwsze zdjęcia Maluszków.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #718137 przez akina_zet
Paulinka bidulo, ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, trzymaj się Kochana :kiss:

A Natka widać, że trzyma rękę na pulsie, jeszcze trochę i tabelka będzie się zapełniać ;)

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #718139 przez papi88
Odbiegajac od tematu ciazowego do dziewczyn ktore maja kota czy macie legowiska dla swoich sierściuszków?

Izula pulmonolog jest od płuc

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #718140 przez akina_zet
izula napisał:

Dziewczyny doszłam do wniosku, że nasze forum powinno się nazywać grupa wsparcia przyszłych mam :)) Jesteście nie zastąpione.

Tak, tak Izulka zgadzam się! Dlatego ubolewam,że tak daleko od siebie mieszkamy :(

Może jak maluchy podrosną zrobimy zlot wrześniówek w jakiś weekend :D?

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #718150 przez Alivva
Iwonka,Ty to masz sny heh Zobaczymy na ile prorocze :)
Mi to się dziś śniło,że moja Alicja miała 2 miesiące jak odkryłam,że znów jestem w ciąży.....masakra,jak dla mnie chyba najgorszy z możliwych scenariuszy.

Marta,przez Ciebie ja tez chlapnęłam kawkę z bitą śmietaną :) A za 10 dni będzie strach przed wejściem na wagę na wizycie hahaha i srrrrrrrrrru!

Karolcia,nie pomogę Ci z tą Twoją pracą bo nie wiem co i jak.... Sama czekam wciąż na kasę i zastanawiam się kiedy,ile i w ogóle.... :/

Papi,Ciebie obudziła śmieciara a mnie....dzwięki jakby startującego samolotu. Normalnie nie wiedziałam co się dzieje :) Okazało się,że u sąsiadów robią renowację dachu i chyba jakąś podgrzewarą papę kleili czy cos tam....obłęd :D Stanik na razie mam jeden taki bawełniany,nie usztywniany. Kupię jeszcze jeden taki a taki porządny lekko usztywniany dopiero po porodzie jak już będę wiedziała dokładnie jaki rozmiar :)

Monia....z tymi kg w czasie karmienia-Marta ma rację. Przy karmieniu się chudnie szybciej a i macica się szybciej obkurcza. Każdy lekarz i położna Ci to powiedzą ;)

Paulinka....nie wiem co Cię znów po szpitalach ciągają ale 3maj się dzielnia mała. Jak mus to mus....Myśl pozytywnie a będzie dobrze :)

I na koniec....papi pyta o legowiska dla sierściuchów :) Moja Mia ma kosz wiklinowy i drapak 3piętrowy z leżakami ale stoją w pokoju dziennym więc tam sobie drzemie czasem. Spała zawsze w moim łózku ale odkąd kupiłam jej nowe legowisko i ulokowałam je w mojej sypialni przy łóżku to grzecznie tam sobie przesypia nocki :) Czasem przyjdzie się potulić do mnie ale zdecydowanie woli swoje "łóżko" :)
Wrzucę fotę jak znajdę w telefonie :)

11 lata 8 miesiąc temu #718161 przez kocham_cie
Papi mój sierściuch to miał już tyle różnych rodzai spania że to szok... a drapaki chyba ze 3... niestety w żadnym nie spał...najlepszy dla niego jest narożnik albo nasze łożko w sypialni :dry:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #718168 przez MyMelange
Pojechalam zakupic basen i co? Ani sztuki kurna! A juz uruchamialamw myslach babelkowe jacuzzi :) Na szczescie am chlopa we Wro, wiec moze tam dostanie. O tak mialam w zeszlym roku :)

PAulinka, co z Twoimi pluckami kochana?

dziewczyny, czy ktoras oprocz lozeczka zakupuje jakis mniejszy sprzet na kolkach, co by sie przemieszczac po domku? Bo w sumie nie mam gdzie malego polozyc, jak bede urzdowac w kuchni czy przed tv. U mnie wszedzie zwierzaki, wiec pozostawienie malucha na kanapie raczej nie wchodzi w gre. Zastanawiam sie nad ta kolyska allegro.pl/super-kolyski-biale-orzech-i-...pol-i3433630302.html

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #718170 przez pyzaura
Hejka

Paulinka jestesmy z Toba 3maj sie

ja jestem za jakims zlotem wrzesniowek jakies morze plaza i my wszystkie z dzieciaczkami :D to by bylo cos :D:D

Natka a jak przygotowania do wesela bo z tego co pamietam idziesz w tym samym czasie co ja 17 sierpnia?? jak sie czujesz bo ja sama nie wiem czy dam rade jak beda takie upaly

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #718175 przez pyzaura
Kinia kolyska jest sliczna ale u mnie na moich 32m2 nie wchodzi w gre :( ale podobaja mi sie takie kolyski na kolkach sa sliczne :)

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #718181 przez akina_zet
Tak, tak morze, my i dzieciaczki :D

Kinia kołyska bajer, tak mi się podobają takie rzeczy, ale u mnie tez nie ma na to miejsca :(

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #718185 przez papi88
bo wlasnie chce moje zamowic bo od prawie miesiaca spi na torbie podroznej w ktora mialam sie spakowac do szpitala tylko sie zastanawiam czy w takie małe sie zmiesci moj dachowiec:
allegro.pl/legowisko-owal-roz-1-kot-pies...ory-i3411309879.html

jakie wy mniej wiecej macie wymiary tych legowisk?
a drapak z checia bym kupila tylko taki z dwu metrowy a one kosztuja po 400 zl

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #718188 przez MyMelange
No ja wlasnie tez nie mam mega duzej chatki, ale jest taki uklad, ze troszke trzeba polazic i nie bede mogla malego zostawic w jego pokoiku i sobie siedziec przed tv, a cos na kolkach by mi sie przydalo, a nie bede targac wozka po domu.

Ah, dziewczyny czesto pytac jak zmniejszac zdjecia. Ja robie to jednoczesnie z zaladowaniem fotki na serwer imageshack.us/ Tam jest opcja zmiana rozmiaru obrazu i daje na 800x600

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #718192 przez pyzaura
Kinia jak masz troszke miejsca to pewnie zamawiaj i sie nie zastanawiaj :) to jest bardzo przydatna rzecz i sliczna w dodatku :)

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka