BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #717662 przez mery75
karolcia1919 napisał:

mery kochana..nie denerwuj sie.jestes dobra matka i mimk tego ze ci spieprzyli wlosy i tak sexi wygladasz ;)
glowa do gory;)

:woohoo: Dzięki Karolka :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #717663 przez nike84
mery75 napisał:

Dziewczyny proszę o odp . czy do wózeczka teraz na okres jesień-zima bo rozumiem że wychodzimy z dziećmi na spacer w głębokim wózku kupowałyście pościel do wózeczka czy kocyk bo ja mam pościel do łóżeczka a nie wiem co do wózka kupić

Ja do wózka będę używać tylko kocyka. A co do włosów, to nie martw się małej na pewno nic się ie stało i bardziej teraz na nią pewnie działa twój stres i nerwy niż farbowanie. Gdziekolwiek byś nie przeczytała, piszą to samo: "Bardzo popularny przesąd głosi, że farbowanie włosów szkodzi w ciąży. Jednak farby do włosów działają zewnętrznie, nie przenikają do krwi matki, a tym samym do płodu. Farbowanie włosów nie zaszkodzi dziecku. " A tą fryzjerkę bym zje...ła :angry:

akina tak 31tc+4d to 32 tydzień :) Tak przynajmniej mój lekarz liczy i mi do karty ciąży wpisuje :)

11 lata 8 miesiąc temu #717666 przez iwonta_kg
mery75 napisał:

Dziewczyny proszę o odp . czy do wózeczka teraz na okres jesień-zima bo rozumiem że wychodzimy z dziećmi na spacer w głębokim wózku kupowałyście pościel do wózeczka czy kocyk bo ja mam pościel do łóżeczka a nie wiem co do wózka kupić

Ja nie bede kupowac dodatkowej poscieli tylko zimą będe wkladac Małego do śpiworu albo kombinezonu i na to grubszy kocyk.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #717667 przez iwonta_kg
akina_zet napisał:

iwonta_kg napisał:

25 sierpnia moi przyjaciele też mają pierwszą rocznicę ślubu :lol:

Akina zaczynasz dziś 32 tydzień... Tak sobie myślę o mnie i zastanawiam się kiedy to było... hehehe :P czas strasznie szybko leci :)

Iwonka u mnie 31tc + 4 dni,czyli leci 32? Ja to dalej się w tym połapać nie mogę :silly:

Tak jesteś w 32 tygodniu :) nawet jak zaczynasz 32 tc 0 dni to jest to już 33 tydzień.

11 lata 8 miesiąc temu #717670 przez iwonta_kg
Mi tak palce przytyły że ściągnełam obraczke. ale glupio mi bylo chodzic bez niczego bo sie przyzwyczailam to zalozylam pierscionek zareczynowy :laugh: jest troche wiekszy od obraczki bo go powiekszalam po pierwszej ciazy. idąc do porodu pewnie go ściągnę bo nie mozna niby nic miec podczas zabiegu a w szpitalnej szafce go nie zostawię ...

Jutro idę po telefon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A zaraz wam pokaże jakie buciki sobie dziś kupiłam :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #717671 przez mery75
iwonta_kg napisał:

mery75 napisał:

Ja nie bede kupowac dodatkowej poscieli tylko zimą będe wkladac Małego do śpiworu albo kombinezonu i na to grubszy kocyk.

Ja kombinezony mam tylko zastanawiam się co wsadzić do łóżeczka czy kocyk wystarczy
Nike dzięki dziewczyny za dobre słowa człowiek stary cholera a głupi jak druga cholera :blush:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #717672 przez iwonta_kg
Moja nowa miłość :lol:

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #717673 przez mery75
Wow Iwonka ale dają po oczach fajne są :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #717676 przez pyzaura
Iwonka rewelacyjne buty lubie takie koloryy ;-);-);-);-) chyba sie przejde w pon po wyplacie do ccc a co za telefon bierzesz i w jaiiej sieci??

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #717677 przez iwonta_kg
Dzięki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #717681 przez nike84
wow Iwonka jaki kolorek :) Będzie Cię widać z daleka :silly: ale na lato takie kolorki są jak najbardziej wskazane B)

11 lata 8 miesiąc temu #717683 przez iwonta_kg
www1.plus.pl/si2/webapp/wcs/stores/servl...gId=1000000002&SFID=
taki telefon biorę w plusie bo przedłużam umowę

11 lata 8 miesiąc temu #717685 przez iwonta_kg
teraz w ccc jest znizka 30% na wszystkie buty i te moje kosztowaly 49zł a po promocji 35 :)

11 lata 8 miesiąc temu #717695 przez akina_zet
No Iwonka,kolorek w sam raz na upalne lato :)

Mój chłop był dziś w Toruniu i przywiózł mi torbę pierników,cholera ja to naprawdę będę się niedługo toczyć! To mi prezent zrobił :cheer:

Monika Z.

11 lata 8 miesiąc temu #717731 przez Alivva
mery75 napisał:

Ja nie kupowałam pościeli do wózeczka. Kombinuję z jakąś powłoczką na podusię,bo dla mnie w gondoli śnieżnoniała podusia z delikatną falbanką to podstawa ;) A kocyków mam tyle,że w razie co będę kładła dodatkowy pod maleństwo :)

Ja się zastanawiam czy kupować pościel do kosza.... mama mówi NIE KUPUJ-szkoda pieniędzy a mnie kusi :D

Iwonka.....moje ludki jechały dziś do Kołobrzegu na week więc powiem im,żeby szukali Cię po butach :D A tak serio....wyglądają na mega wygodne :)

Monia,podziel się piernikami pierniku mały :) Katarzynki bym zżarła :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka