- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A siara sie uspokoila, tez kapnie od czasu do czasu, wcale nie narzekam.

Aniu, niech slonce Ci troche humor poprawi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Zapomniałam wam powiedzieć że dziś w nocy przez chwilę chyba czułam coś na kształt skurczy.. tzn mój kręgosłup bolał tak jak zawsze na okres a brzusio zrobił się twardy jak skała

Dziewczęta wy piszecie że już sierpień i tak niewiele zostało a mi się wydaje że przede mną jeszcze taka długa droga- przecież to dopiero sierpień

Izula nie martw się Tosiek też jakiś taki mało ruchliwy od jakiś 2 dni jest... wczoraj nawet na loda nie zareagował

Mi według usg termin wypada na 05 września... oj i żeby to się sprawdziło, może być nawet 01 września

A siara, u mnie nic nie kapie... ale po nocy mam sutki białe, nalot ciężko zmyć i jest taki lepiący... nic poza tym, a tak swoją drogą czy wasze sutki też się zrobiły takie ogromne i rozlane

Hahaha natomiast jeśli chodzi o śpiewanie... to jak ja zaczynam śpiewać małemu krokodrilo (nowa ksywa tośka nadana przez tatusia) to D. na mnie krzyczy że mam dziecka mu nie straszyć

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Hej Brzuszki
Ja od 6tej tylko sie przewalam,mala kopie,a ja cala noc w stresie...naczytalam sie co tu piszecie i cala noc tylko o niedotlenieniu,bakteri ktora zabija przy porodzie,zlych przeplywach i innych pepowinach pozawijanych,problemach z lozyskiem....pomocy niech mi ktos to z glowy pozabiera,bo dzis najwazniejsza wizyta a ja cala roztelepana jestem,a tyle czasu do wieczora...
Sciskam Was mocno ide panikowac w samotnosci
No, właśnie. Musimy zacząć chyba pisać o pozytywnych rzeczach, bo same się nakręcamy czasami

Właśnie policzyłam, ile mam zdjęć w ciąży i wyszło aż 60!!!

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Donatka 3mamy kciukaski za was i prosimy o zdjecie Szymusia a tak poza tym sliczne imie

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Wczoraj zapytalam meza co z tym imieniem i stwierdzil, ze on by chcial miec Julke

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Ciąży też mam dość

Co do terminu,pewnie że dzidki mają być donoszone,ale tak jak Madzia jestem niecierpliwa

Donata powodzenia na usg!
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Chciałam dziś jechać na basen kryty troszeczkę kręgosłup odciążyć... i nie zmieściłam się do mojego stroju basenowego
no choćbym nie wiem jak się starała to never nie naciągnę go na brzucho... chyba muszę pojechać do tesco coś zakupić, bo miałam zamiar cały sierpień śmigać 2 razy w tydniu żeby troszeczkę się do porodu porozciągać... tylko pytanie czy mój brzusio zmieści się w jakiś strój
rozmiar 50 poproszę
W decathlonie -czy jak to tam się zwie- masz ciążowe kostiumy wariatko mała

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Zapomnialam wam powiedziec wczoraj ze mam białko w moczu, na wyniku nie było napisane ile tylko że jest. Wiec dziś poszłam rano do szpitalnego laboratorum z teoretycznie porannym moczem (poranny nie był bo sikam co 2 h w nocy) a kobieta mi mówi ze na białko to mocz sie zbiera 24h, potem wymieszac i zlac probke. Myślałam że oszaleje, nie mógł mi tego wczoraj doktorek powiedziec ?! Skąd prosty człowiek ma wiedzieć takie rzeczy??!! Więc teraz mam podwójne zmatwienie bo i te moj mały szkrab niby mniejszy i to białko bo wiadomo że pierwsze co przychodzi do głowy to zakażenie ciążowe...
Niech ten mały ssak sie już urodzi cały i zdrowy bo wykończy stara matke.
- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

My dziś też całkiem spokojną noc mieliśmy. Ale za to od rana pomagałam teściowi tapetować pokój - żebym w 8 miesiącu ciąży musiała się gimnastykować i remontować pokój

akina mnie też smaka zrobiłaś na ten serniczek...może jutro też upiekę

nefeli nie martw sie na zapas, bo na pewno wszystko będzie dobrze. A te wszystkie rzeczy o których pisałaś to zdarzają się bardzo rzadko, więc nie ma co myśleć że przydarzą się Tobie

Ja siary od początku do dnia dzisiejszego ani kropli nie miałam

Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach i czekamy na same dobre wieści

ps właśnie oglądam też na TLC "Prosto z porodówki"

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja po wizycie:-)
Bałam się jak cholera bo ostatnio brzuch mi się strasznie stawiał a ostatnio byłam 5 tygodni temu. Okazało się jednak, że mimo skurczy szyjka długa i zamknięta. Mimo to groziło mi zostanie na oddziale bo lekarz boi się, że przy skurczach może dziać się coś z blizną po cięciu zrobił więc ktg no ale że skurcze się nie pisały, to jestem w domku.
Moje maleństwo waży 2900 gram czyli przez ostatnie 5 tygodni przybrało 1400 gram... jestem w lekkim szoku.

Jak nic się nie będzie działo to kolejna wizyta za 2 tygodnie, będziemy wtedy ustalać termin cc ale już wiem, że raczej ciąża zostanie rozwiązana między 38 a 39 tygodniem ciąży więc raczej załapię się jeszcze na sierpień.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agilla.r spoko spoko, nie wkurzaj sie z tym moczem, znajdz pozytywne aspekty zbierania moczu przez caly dzien...

Marta i Kinia, u rodzicow nie mam porodowki a chetnie bym obejrzala

Villemo to chyba nawet dobre wiesci? No i bedziesz mamusia po raz drugi juz w tym miesiacu!
Papi ostatnio dziewczyny pisaly ze powyzej 140 to niebezpieczne, powinnas jechac na ktg.