- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dziś dobrze spałam mimo gorąca

Moniko, gratuluję udanych zakupów

Magdo, wszystkiego naj z okazji rocznicy

agamo napisał:
No i slonko tobie tez zapomnialam napisac o te lozeczka dostawki jak to dopinasz do lozka? do materaca czy to ramy lozka? mysle ze bardzo praktyczne zwlaszcza napoczatku no i fajnie bo pozniej mozecie ten bok dostawic.
Ponieważ fizycznie łóżeczka jeszcze nie mam, nie wiem czy producent przewidział zamocowanie, czy tylko się je dostawia. Ale ja już to przemyślałam i podglądałam u koleżanki i w razie czego poproszę męża, żeby czymś ramy łózek połączył. Materac przy 8-stopniowej regulacji wysokości, uda się, mam nadzieję, dopasować idealnie do naszego łóżka. Jak będę już miała wszystko rozłożone, to wstawię foty. Ale to dopiero za 2 tyg.
Villemo, czyli mówisz, że Mały jak najbardziej może brykać do samego końca... A niech bryka, dobrze, że przynajmniej w nocy jest grzeczniutki

Ja izulko też robiłam wczoraj zakupy w Praktikerze. Na szczęście udane. Nawet zaskoczyli mnie przeceną wszystkich basenów. Za rozporowy 2,44 m dałam 104 zł

Dziewczyny, ja też nie mam jeszcze spakowanej torby! Ale w przyszłym tygodniu raczej już spakuję, bo do 9 miesiąca zostały tylko 2 tyg! A rzeczy chyba wszystkie już mam

Miłego dnia laseczki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

W przyszły weekend powinnam być już u siebie, więc będę fotki wstawiać

Madzia gratuluje rocznicy, szczęścia i wora miłości Wam życzę i ogromnej pociechy z małego

Kinia, ale Ty masz cudnie w tym basenie

Stopy jak płetwy u niektórych, a moje paluchy u dłoni wyglądają jak serdelki! Gdzie te chudziutkie rączki się pytam, no gdzieeee?

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Madziu najlepszego z okazji rocznicy

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No moj brzuchol juz dosc pokazny

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

No to patrzcie jaki był słodki

a to ja z bratem w lunaparku hahahahaha

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Niagara jak spałaś???? Bo miałyśmy mega atrakcje prawda?? Ja mówiąc krótko myślałam,że sie posram ze strachu.... Nie dobra burza!
A i małej się nieźle udzielał mój strach bo myślałam,że przez skóre wyjdzie....
Kalina z tym przeklinaniem mam podobnie. jak sobie zapodam i to z akcentem na RRRRRRRRR to aż szyby drżą. Opanuję się jak mała sie pojawi na świecie

Wiecie co....ja nie wiem jak to jest z czkawką ale Filip miał czkawkę kilka razy dziennie jak go nosiłam w sobie a odkąd się urodził....pamiętam może kila razy a to juz prawie 11 lat

Madziorek-gratuluję rocznicy. Tak swoją drogą to ja w grudniu też będę świętować drugą

Kiniu...jaka piękna foczka z Ciebie. A basen zbawienny prawda? Ja bym w tym roku bez niego umarła

Monia jaka blondi dziewczynka

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chyba faktycznie czas powoli szykować torbę do szpitala hm???
Tak jak miała zapał do szykowania wszystkiego dla Alicji tak torba mnie jakoś "nie kręci"

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja dziś tylko leże i nażekam bo ta pogoda mnie wykańcza

akina - ja też mam problem z dłonmi i palcami, które wygladaja już jak serdelki a dodatkowo bola mnie stawy jak zginam palce więc nie mam pełnej wladzy w rękach, ale chociaż stopy mam normalne narazie!!!
izula - trzymam kciuki, żeby z wątrobą wszystko sie naprostowało i wyniki poprawiły. Najwazniejsze to sie nie stresować tylkos pokojnie poczekac do wizyty i oczywiscie ZAKAZ czytanai głupot na internecie

nefeli karolcia - moja mała ma czkawke kilkanaście razy zarówno w dzin jak i w nocy i z tego co mi mówili lekarze, bo to samo mialam jak synek byl w brzuchu, ze czkawka jest wrecz dobrym oznakiem bo znaczy że dziecko intensywnie przygotowuje sie do oddychania poza brzuszkiem. Nie spotkałam sie z opinia, że to moze znaczyć że jest niedotlenione a wrecz przeciwnie! pewnie będą niezłe rozdartki z naszych maluszków jak tak ćwiczą

MyMelange - super zdjecie w basenie

też mam UN TERMOMETR DOUSZNY THERMOSCAN IRT 4520 - przetestowany bo od roku go używam i jest rewwelacyjny, minus taki, że trzeba kupic zestaw nakladek bo trezba je co jakis czas zmieniać.
co do rozstępów to ja na szczęście na brzuchu nadal nie mam mimo że to druga ciąża, a brzuch narwde pokaźny. Jedyne co mam to w środku pępka taka małą szrame, która terazs ię rozciągnęła i wygląda jak blizna po szwie bo mi w dzien porodu w szpitalu przy ktg położna strzelila niechcący i skóra pękla

u mnie torba też nie spakowana, ale na szczescie już chyba wszystko mam

a jak u was z ułożeniem maluchów?????? moja niestety nadal wiekszośc czasu spędza w poprzek brzucha

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Akina No faktycznie śliczny slodziak z twojego brata! Az mi sie moj młodszy brat przypomina jak był w takim wieku!slodziak z wygladu a urwis z zachowania!

Ninka mnie położna kazala kupić sobie piłkę i na niej sie kręcić zeby wymusić na małym zeby sie obrocil Tyle ze u mnie główka w dół juz jest tyle ze był twarzą do przodu. No i kupiłam i powiem ze nie wiem czy pomaga na jego obrót bo nie dam rady tego sprawdzić choć po ostatniej wizycie wyglada na to ze sie obraca bo leży teraz juz bokiem wiec Moze juz niedługo i sie obroci twarzą do tylu Ale piłka bardzo pomaga mi w momentach kiedy maly sie rozpycha Siadam na nią i jak zaczynam sie bujac to on sie uspakaja i układa inaczej ze nie boli!ale to u mnie tak działa czy tobie tez pomoże nie wiem choć Moze warto spróbować.
Iva ja z przeklinaniem sie oduczylam na czas ciazy zwłaszcza jak w domu jestem Moze dlatego ze mniej nerwów i bardziej wyluzowana jestem Ale teraz proboje mojego męża oduczyc bo on burak niepatrzy czy są dzieci koło niego i sie zapomina wiec muszę go zacząć trenować juz teraz!

Tak mnie Monia zaaferowalas swoimi fotkami ze idę oblukac moje stare fotki!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva, Kalina, mi tez sie zdarza rzucic miesem, jak jest P to musze uwazac bo zaraz mnie porownuje do ojszczanych zuli co stoja na przystanku.

Kinia super brzusio w baseniku

Paulinka mysle o Tobie i trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia i wyjscie ze szpitala.
Ninka mala jeszcze sie obroci, jeszcze ma czas

A to moje dzielo
Krawcem nie jestem najlepszym ale Pamela wyszla nienajgorzej... Zeby sie usprawiedliwic powiem ze to moj pierwszy raz

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

zdecydowanie wolalabym uniknąc cesarki więc będziemy próbować

nubu - super maskotka

wchodzłam na sierpniówki i powoli już sie rozpakowuja z 2paków

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ninka,co Cię tak przeraża??

Mnie to jedynie ten czas co pozostał DO rozpakowania bo nocki to mnie wykończą....
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nubi-uznanie od mojego syna. Powiedział,że rewalacyjna zabawka
Jak dla dziewczynki dodał oczywiście
Ninka,co Cię tak przeraża??
Mnie to jedynie ten czas co pozostał DO rozpakowania bo nocki to mnie wykończą....
przeraża mnie jak ja to wszystko ogarnę od porodu po następnych kilka miesięcy

o ciągle nieprzespanych nocach nie wspomnę bo mam ciagle skurcze łydek

ale nie będę marudzić i truć wam bo to przecież zdrówko najwazniejsze a reszta musi sie jakos ułozyć - wezme syna i na porodówce bedzie mi dopingował