- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Dziewczyny smarujecie czymś brodawki? Ja się boję właśnie bo mam bardzo wysuszone mam trochę mustelli w tubce ale wolę sobie zostawić na czas jak będzie naprawdę potrzebna przy karmieniu. Możecie polecić coś do pielęgnacji na teraz?
Ja używam MALTAN. brodawki robią się twarde od tego żelu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia dzieki za linki,zaraz do Mamusi zadzwonie...a czy ten olej nie przetluszcza wlosow,bo ja mam teraz takie cienizny i szukam czegos zeby wzmocnic...chcialo sie na blondzik farbowac
nefeli nie przetłuszcza, o ile wetrzesz go odrobinę; ja jeszcze kładę na całą długość włosów. Potem po prostu zmywasz szamponem, najlepiej łagodnym:)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Nike fota brzuchola super... a fafik to jak z jakiejś reklamy... słodziak bez oczu

Agamo ja po tych 3 dniach w szpitalu doszłam do wniosku że zniosę wszystko tylko żeby samo się zaczęło i postępowało w miarę szybko... boże uchroń nas od wywoływania!!!
Malinowa_mambo najlepiej jest podejść do szpitala na odział i tam zawsze wisi lista co należy przynieść do porodu... każdy szpital ma swoje wymogi

Iwonka a gdzie kupiłaś takie ładne koszyczki... ja tyż takie chcę

Niagara biedna ty, chyba chcą cię po tym usg od razu na trakt porodowy wysłać

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Kolejny dzien ktory zaczal sie dla mnie ciulowo po zajrzeniu na konto

Do ZUSu na ta infolinie dodzwonic sie nie moge wiec nadal nic nie wiem...
Villemo,dzieki. Ta maske z proteinami mleka znam,bo uzywalam jej jak mialam przedluzone wlosy. Zapach naprawde taki,ze az ma sie chec sprobowac

Iwonka,zdjecia super i te znad morza i te z kacika

Nike wrzucala fote brzunia z Fafikiem??? Swietna,a psiak naprawde jak taka maskotka

Witam nowa mamyske. Ja torby jeszcze spakowanej nie mam,ale biore tylko kosmetyki dla siebie, stanik,wkladki laktacyjne,a dla malej smoczek i ciuszki na wyjscie: body z kr rekawkiem,pajac,skarpetki,czapusie i cienka bluze w razie W.
Jak tam Natalia? Gdzie sie tak rozplywasz? Na Polnej??
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
szalejecie od rana, a ja ciągle śpię...w kuchni robi się malowanko, więc mam ograniczony dostęp do jedzonka

upał straszny, ale podobno dzisiaj ostatni tak gorący dzień...
Iva ja już walczyłam z mega przesuszonymi włosami: szampon - jak najbardziej łągodny, ja myję codziennie włosy, no i oleje - ja kładę na noc na włosy, rano zmywam:) Na końcówki dobry jest olej arganowy lub z pestek śliwki, ta maska o której pisała Villemo jest świetna, też ją mam:) Czasem do szamponu dodaję wody aloesowej, bo super nawilża. To tak w mega skrócie:) A po niecałym roku powiedziałam bye bye przesuszonym włosom:)
niagara czekamy na wieści z wizyty:)
a ja dziewczyny od paru dni budzę się koło 4 rano z bólami okresowymi..nie wiem czy to normalne?
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

niestety meza nie doprosilam wiec samowyzwalaczem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- malinowa_mamba
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Niedługo będę mamą Marcelka:)
- malinowa_mamba
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Niedługo będę mamą Marcelka:)

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iva snilas mi sie dzisiaj i snilo mi sie ze sie chwalilas obraczka na palcu hmmm nie wiem czy to jakis sen przepowiednia??

Iwonka jak super wszystko przygotowane az tylko czekac jak zaczniesz wszystkiego uzywac Bo mnie az skreca jak patrze na to wszystko i az sie doczekac nie moge

Madzia ja wlasnie planuje jakos malego wygonic z brzuszka by sie nie zasiedzial ale jak hmm nie wiem Mojego Kacperka tak latwo ciuszkami chyba nie zachece hmmm faceta to moze gadzetami zachece to wyjscia ?!

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Agus super wygladasz!
Cały brzuch mi chodzi! Maly mi grzebie w pepku caly czas:-)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Bardzo dziękuję za komplementy odnośnie brzuszka i psiaka

malinowa mamba widzę, ze dziewczyny Ci już pomogły więc nie będę się powtarzać

iwonka pięknie wszystko przygotowałaś na przyjście Kacperka. Też będę musiała zainwestować w takie koszyki, bo są bardzo przydatne.
U mnie od rana była teściowa i myła okna, ale juz po wszystkim i przynajmniej tym nie muszę zawracać sobie głowy. Pan zabrał mi dziś dywan do czyszczenia, więc jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu skręcanie mebelków

A przed chwilą przyszła mi kolejna przesyłka

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Ja juz po badaniach. Na usg wszystko ok, "Mala" dobrnela juz do magicznej granicy 3 kg. glowka wyrownala sie juz z reszta ciala i wykazuje wielkosc na 37 tydzien. Na ktg tetno wyszlo w miare, ale za to pokazaly mi sie skurcze regularnie co 5 min i czekam teraz na swojego lekarza co on na to powie. Jak na zlosc zaczal wlasnie operacje i nie wiadomo kiedy skonczy

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka mnie Kacperek tak nieraz maltretuje ze powiedzialam wczoraj mezowi ze moge chodzic w ciazy bez problemu ale do 8mca bo 9 jest juz ciezki. Mnie Kacperek tak oklada ze nie raz nawet w ubikacji jak sikam potrafi mi przylozyc ze nie raz to az mnie wystraszy ze nie wiem czy z kibla uciekac

Natka no to dobrze ze z malutka wszystko wporzadku i ladnie sie wyrownalo Ale te skurcze hmmm dupiato a ja szyjka? i co mowia ze cie poloza do szpitala juz czy jeszcze do domu? trzymaj nas w kontakcie jak bedziesz dala rade oczywiscie.