BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #728823 przez iwonta_kg
Stres mi towarzyszy odkąd dowiedziałam się że jestem w ciązy a co dopiero teraz kiedy za kilka dni rozwiązanie... Ale już nie bede pisać o tym powszechnie wiadomo że stres jest zaraźliwy :)

Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #728825 przez Kasia :]
Madzia, to faktycznie Antoś idzie na rekord :woohoo: Pokaźny z niego maluch ;)

Iwonka
, wierzę, że się bardzo denerwujesz, ale staraj się myśleć pozytywnie.
Nie wszyscy lekarze to ... sama wiesz najlepiej. Będziemy z Wami myślami i na pewno wszystko się uda :*

Dobra Mamusie, zmykam się ogarnąć, bo mężu za chwilę z pracy wróci i jedziemy świętować :D a przy okazji pewnie jakiś mały ciuszek dla Zosi kupimy :silly:

Kurczaki, szkoda, że w tym lidlu to nie dziś, bo mam w planach shooping :) a u nas na wsi nie ma lidla :( w sumie to nawet w Kalwarii nie ma.
Chyba na jakimś zadupiu mieszkam :/

11 lata 7 miesiąc temu #728826 przez nefeli
Iwonka ja Cie super rozumiem,ja tez po wszystkich moich stycznosciach z lekarzami i tymi zaslyszanymi im nie ufam,a wiem ze wygrac z nimi nie mozna:( Mi wody tez zakazano...bardzo smieszne i wiem ze ktg nie bedzie podlaczone,bo jak mi powiedzial gin ze przy cc nie trzeba bo to 1 minuta wyjecie dziecka...i badz tu spokojna...
Iwonka wszystko musi byc dobrze i bedzie,ja sobie to mowie wciaz bo znow mnie ogarniaja leki co do wad u malej....wiem ze dopiero moment wyjecia jej z brzuszka wszystko wyjasni....
Mysle ze to lepiej ze dzien wczesniej bo jakos tak na spokojniej i inne mamusie wokolo poznasz,przebadaja ... pisz do nas pisz i fotki tego pieknego mezczyzny przesylaj !!!!

11 lata 7 miesiąc temu #728831 przez Monika23083
iwonka trzymamy za Was kciukasy:) na pewno wszystko będzie dobrze Kochana :) wszystkie tu czekamy na Kacperka :)

11 lata 7 miesiąc temu #728835 przez nefeli
Monia ubic tesciowa masz racje,ja tez nie znosze takiego zaklamania...w niedziele jak bylismy u tesciow,to ja mowie ze obiad na meza czeka,a on czasu nie ma,nie zje,ja go prosze i w nerwach ze przeciez jesc musi,a on gdzies leci cos zalatwia...a i tak on bidulka"jak ty wychudles,okropna zona jesc Ci nie daje" a ja jak zawsze su..,a oni na to usmieszek ironiczny!!!
Wtedy tylko powiedzialam ze dobrze wiem co sie za moimi plecami gada...
Pozniej tesciunio znow wyjechal z tekstem ze z drugiego dziecka tez robota zrobimy...wyjasnie chodzi o to ze dziecko ma pory snu i posilkow i slucha rodzicow,tzn.ze zrobilismy z niego robota,bo oni jak mi obiad wiezli (ugotowany ryz) to na 16 dowiezli( mieszkaja 10min ode mnie),a my niby mielismy glodni czekac na posilek,wtedy jest ok....
Wiec Monia chyba synowe w 90% maja tak przerabane :(

11 lata 7 miesiąc temu #728841 przez Monika23083
no nefeli masakra! tak się tylko zastanawiam, czy my też takie jędze będziemy jako teściowe:) może to już jest wpisane w tą rolę??

11 lata 7 miesiąc temu #728853 przez kocham_cie
o boże monia co za sucz z tej twojej teściowej... żeby fałszywą pipę myszy zeżarły!!!

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #728855 przez kocham_cie
a tak wogóle to 02.09 sporo z nas ma wizyty :laugh: ciekawe z jakimi info z nich wrócimy :blush:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #728863 przez papi88
hej
a ja do was zaglądam z nadzieją ze za mna jakaś fala poszła porodów a tu nadal nic :silly: no wiec trudno dalej wam kibicuje :)

pisałyscie o seksie zbreźnice :silly: :laugh: ja juz sie nie moge doczekac kiedy skonczy sie ten poług i dorwe mojego bo cały trzeci trymestr mi sie chcialo oj aby nie bylo z tego kolejnej dzidzi :woohoo:

kurcze no moj adas caly czas przesikuje juz nie nadazam z praniem jutro prawdopodobnie przyjdzie polozna to podpytam czy za luzno te pieluszki zapinam czy one za duze czy co bo wczoraj bylismy na spacerku juz wracamy patrze maly ma lodowate raczki a dlaczego?bo przesikal az wozek byl mokry i az sie wystraszylam aby sie nie zaziebil kupilam juz nawet kolejne pampersy aby nie z marketu byly aby spraewdzic czy to nie wina pieluszek i dodam ze go czesto przebieram ze czasem go przewine a po 15 min zasikane...
dlatego zakupilam mniejsze i wieksze podklady te poporodowe bo klade je do wozka i lozeczka a sobie takie urologiczne podpaski.odrazu wam powiem aby na zapas kupic ze dwie paczki tych podpasek poporodowych do szpitala bo u mnie duzo ich poszlo a i po uzywam

PAULINA

11 lata 7 miesiąc temu #728864 przez iwonta_kg
Monika23083 napisał:

kurde jutro ten lidl, a mamy tylko 1 sklep w Kaliszu. Ja nie wyjdę sama, a Piotrek na rano w pracy. Koło 15 to już chyba tych termometrów nie będzie :(

a nie możesz jakiejś koleżanki poprosic zeby ci kupiła ten termometr? albo sąsiadki? kasę oddasz przeciez i wogóle. no w końcu ciężarnej się nie odmawia prawda???? :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #728866 przez paulinka.k22
O rany Monia co za babsztyl z tej teściowej :angry: jak te teściowe potrafią życie umilić to szok :angry: ja na swoją też byłam cięta, ale teraz jakoś mi przeszło, za to mąż działa na mnie jak płachta na byka :) no co mnie wku...a to szok :laugh: ciekawe kiedy mi przejdzie :laugh:

A co do urlopu macierzyńskiego to znalazłam takie coś:
www.kurierlubelski.pl/artykul/923953,url...k,id,t.html?cookie=1

11 lata 7 miesiąc temu #728869 przez nike84
Monika23083 co za fałszywe babsko :ohmy: Nienawidzę takich ludzi :angry:
Iwonka nie martw się :) My tu wszystkie będziemy trzymać kciuki i myślec o Tobie i Kacperku :cheer:
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) Bawcie się z mężem dobrze :)
Biedna Izula nie dość że tyle się musi męczyć to jeszcze jakiś babsztyl będzie ją denerwował. Tylko że dla położnych to już rutyna "następna, następna", no ale wypadałoby trochę zrozumienia okazać że prawie każda matka martwi sie o swoje dziecko :angry:
kocham cie z tym lidlem to domyślam się że ludzie się rzucą jak szczerbaty na suchary, tak że nie napalam się :) Jak w piątek się uda coś jeszcze znaleźć to super a jak nie no to trudno - dobrze, że już niczego właściwie mi nie brakuje :)

11 lata 7 miesiąc temu #728871 przez iwonta_kg
Papi fajnie że piszesz :) kurcze faktycznie masz problem z tymi pampersami... :dry: nie mam pojęcia dlaczego Adaś wszystkie przesikuje... ale może położna coś Ci poradzi. Paulinko jesteśmy spragnione zdjęć Adalka więc zaspokój nasze pragnienia i wrzuć coś nowego :lol: :lol: :lol:
buziaczki ;********

11 lata 7 miesiąc temu #728872 przez iwonta_kg
Paulinka dzieki za artykul. troche mi sie rozjasniło...

11 lata 7 miesiąc temu #728878 przez paulinka.k22
iwonta_kg napisał:

Paulinka dzieki za artykul. troche mi sie rozjasniło...

Nie ma za co :) tez mi się rozjaśniło, a już miałam dzwonić do księgowej :)

Kasia zapomniałam napisać, że życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka