- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze Pyzaurka,że o tym Lidlu przypomniałaś,mi to z głowy wyleciało!
Iwonka,zostało Ci 6 dni,pewnie już nogami przebierasz A jak to jest,tego samego dnia się kładziesz i masz cesarkę,czy jak?
Aguś Agamo,Kate to pewnie nie tylko stopy miała masowane! Maseczki odmładzające,zabiegi na włosy,później make up i w rezultacie nie zorientowała się,że urodziła
Dobra dziewczyny a jak Wasi Panowie z wagą? My mieliśmy obietnicę TYJEMY I CHUDNIEMY RAZEM, może jestem paskudna ale powiedziałam chłopu,że sama się nie utuczę,o nie! On nie rodzi,to niech tyje I co? Schudł!!! W czasie ślubu był grubszy niż teraz cholera... Tyle lat zamierzał zrzucić parę kg i udało mu się teraz Brzucha nie ma,ubrania z niego lecą,puszy się jak paw gdy słyszy,ale schudłeś! A ja się turlam obok Ostatnio mój ojciec palnął: równowaga musi być,ktoś musi chudnąć a ktoś tyć, taaa
A ja ostatnio mam zachciankę! Pożeram pasztety
Mój chudnie i twierdzi, że to przez to, że ja mam większy apetyt i jemu nakładam mniejsze porcje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Karolcia spokojnie połóż się spróbuj troszeczkę zasnąć odstresować się, bo objawy na pewno nasilają się też ze względu na to że jesteś zestresowana całą tą sytuacją...
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasia śliczny brzuszek!! wcale nie wyglądasz na końcówkę ciąży! ja bym powiedziała że jesteś w czwartym albo piątym miesiącu
Donatka łóżeczko jak z katalogu!!! Boskie!!!!!!! I ta pościel z misiem przesłodka!!!
Słuchajcie ważne pytanie!! czy któraś z was ma umowę w pracy do dnia porodu?????
Dzięki Ja mam umowę do końca października... Chcieli dać mi do końca września, ale mówiłam, że jak przenoszę to zostanę z niczym, więc się zlitowali. Ważne by mieć umowę właśnie do dnia porodu, wtedy należy się macierzyński itd.
Aliva, może jak urodzę Szymusia i zamieszczę fotkę, to będzie Ci się kojarzyło to imię inaczej hehe No, cóż. Facet to świnia. I ta jego świńska natura wychodzi wcześniej czy później Mój to w czasie ciąży tak denerwuje, że z chęcią bym się wyprowadziła na kilka dni
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny a w tym Lidlu to tylko jutro ta promocja czy od jutra? Bo mnie by bardziej w piatek pasowało
Karolcia mnie też lekarz powiedział, że na tym etapie ciąży ma prawo boleć, bo maluszek ma już na prawdę mało miejsca i jak zaczyna się mocnej rozpychać to może to sprawiać ból. Ale jak czujesz się niepewnie to może faktycznie podjedz do szpitala i zobaczysz co ci powiedzą.
Iwonka dziękuję Ty też widzę zmieniłaś podpis Kacperka pod suwaczkami - śliczny
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akina_zet napisał:
Iwonka,zostało Ci 6 dni,pewnie już nogami przebierasz A jak to jest,tego samego dnia się kładziesz i masz cesarkę,czy jak?
Aguś Agamo,Kate to pewnie nie tylko stopy miała masowane! Maseczki odmładzające,zabiegi na włosy,później make up i w rezultacie nie zorientowała się,że urodziła
Dobra dziewczyny a jak Wasi Panowie z wagą? My mieliśmy obietnicę TYJEMY I CHUDNIEMY RAZEM, może jestem paskudna ale powiedziałam chłopu,że sama się nie utuczę,o nie! On nie rodzi,to niech tyje I co? Schudł!!! W czasie ślubu był grubszy niż teraz cholera... Tyle lat zamierzał zrzucić parę kg i udało mu się teraz Brzucha nie ma,ubrania z niego lecą,puszy się jak paw gdy słyszy,ale schudłeś! A ja się turlam obok Ostatnio mój ojciec palnął: równowaga musi być,ktoś musi chudnąć a ktoś tyć, taaa
Mój chudnie i twierdzi, że to przez to, że ja mam większy apetyt i jemu nakładam mniejsze porcje
Mój D. też schudł od kiedy jestem w ciąży
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Czesc znowu dostalam fenoterol. Rece mi sie tak czesa ze ledwo pisze esemesa. Wczoraj wkurzyla mnie polozna i tak sie zdenerwowalam ze dzis dostalam znowu skurczy. Oprocz tego wyniki z proby watrobowej mi podskoczyly i znowu mam kroplowke 3x na przeplukanie organizmu.Tak sie dzis zalamalam tym wszystkim ze cale rano plakalam jak bobr. Polozna wczoraj zasugerowala ze ja z takiego byle powodu sie zglosilam. A potem lezalam na ktg a ona weszla do dyzurki za porodowka i zaczella damsko mnie o obgadywac i sie smiac ze ja z powodu wymioty sie zglosilam. No ale rozm z lekarzem co zastepuje moja pania dr i pow mi ze dobrze ze przyszlam a polozne i sprzataczki to sa madrzejsze od lekarzy.
A i macie pozdrowienia i caluski
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Villemo napisał:
akina_zet napisał:
Mój D. też schudł od kiedy jestem w ciąży
Mój też Dziady... Ja też jestem przewrażliwiona na temat wagi. Nic na to nie poradzę. Żeby nie ta waga, to aż by mi się tak nie śpieszyło do porodu. Ale jak wchodzę na wagę i widzę, co widzę to szok
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i zapomniałam napisac że łoęczko wygląda fantastycznie w pełnym ekwipunku... kurcze ciekawe kiedy moje tzn antkowe przyjdzie
Nike ta akcja dzieciuff zaczyna się od jutra tylko że ostatnim razem to cały asortyment wymieciony był już popołudniu a jak pojechałam następnego dnia to już nic nie było a wspomnę o tym że w opolu i okolicy Z 5 lidlów jest
Dobrze że wzięłam się za sprzątanie tej mojej lodówki bo jak już odgoniłam pingwiny to w zamrażalce znalazłam poczę pierogów z jagodami... mniami mniami ani nie myślaam że dziś się takiego pysznego obiadku dorobię
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CO do kilogramow pooddawajcie mi troche,apeluje po raz drugi,bo moja waga od 2 miesiecy 0,5kg tylko w gore poszla....a jesli bede karmic piersia to same kosci mi zostana
Donata przepiekna posciel i caly kacik synka!!!
Karolcia moze dzien taki mi od rana tak slabo ze leze i placze bo mysle ze odlece,mala od wczoraj sie tez slabo rusza,ale sie rusza,wiec nie chce dzwonic do gina zeby mnie nie opieprzyl,a i czkawke tez zaliczylysmy wiec chyba nie jest tak zle poza dupnym moim samopoczuciem,okropne uczucie jak caly dzien masz wrazenie ze film Ci sie urwie na zawsze,ale mysle ze to na dziecku sie nie odbija...Karolcia dopiero co bylas badana i skoro wszystko bylo ok to moj gin mowi ze takie badanie daje im obraz twojego stanu na przynajmniej tydzien,tzn.szyjki,serduszka dziecka...wiec musimy po prostu chyba tego sie trzymac i odpoczywac
Izunia,Serek co tam z naszymi mamusiami? Ja mam przeczucie ze Izuni zrobili cc,bo po co ja bylo trzymac i meczyc,jak juz etap dobry a maluszek ponad 3kg,wiec moze dzis bedziemy miec drugiego dzidziusia ???
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Donatka a ty nie miałąś mnieć jakoś takoś teraz wizyty??? tak coś mi się kojarzy bo mówiłaś że twój szymek pewno będzie wielkośći moje antka
A i zapomniałam napisac że łoęczko wygląda fantastycznie w pełnym ekwipunku... kurcze ciekawe kiedy moje tzn antkowe przyjdzie
Nike ta akcja dzieciuff zaczyna się od jutra tylko że ostatnim razem to cały asortyment wymieciony był już popołudniu a jak pojechałam następnego dnia to już nic nie było a wspomnę o tym że w opolu i okolicy Z 5 lidlów jest
Dobrze że wzięłam się za sprzątanie tej mojej lodówki bo jak już odgoniłam pingwiny to w zamrażalce znalazłam poczę pierogów z jagodami... mniami mniami ani nie myślaam że dziś się takiego pysznego obiadku dorobię
Dzięki. Tak, mam teraz w piątek wizytę na 10.30 Aż się boję, ile powie, że mały waży. Bo brzuch rośnie i rośnie. Wszyscy się śmieją, że piłkę połknęłam Szacuję, że będzie ważył ok. 3 kg
Jutro też zamierzam jechać do Lidla po termometr i lampkę Oby tylko nie wykupili.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
jadę w poniedziałek a cesarka następnego dnia bo muszą mi badania porobić... cała chodzę normalnie z nerwów!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka ucaluj ja i powiedz ze mocno trzymamy kciuki za nia i dzidziusia !!!!
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A mój mąż to ani nie przytył ani nie schudł, trzyma kondycję
Ale się wkurzyłam, wstawiłam pranie i zaczęło padać a takie ładne słoneczko wcześniej świeciło i gdzie ja te Oleńkowe ciuszki powieszę