- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie jak pisze Donata kiedys nie bylo tych badan i wszystko bylo ok.albo to badanie z 32tygodnia,moj maz z nerwow myslalam ze oszaleje,bo to tylko wyciagniecie kasy,takie samo badanie robi moj gin...
Ps,jakies pomysly na sniadanie,kolacje lekkostrawne i bez tluszczu,smazenia,pieczenia-ratujcie glodna jestem ze szok...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja tez sie ciesze ze jestesmy takim rozgadanym wątkiem i na kazdy temat mozna pogadac
Moje wariatki koffane ;****♥♥♥♥♥
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Nike dziękuję Ci za info,teraz wszystko jasne Kochana.
Ivka,skoro Ty jak Nefelka masz cc,to wynikiem nie musisz się martwić.
Oj Kasiu,lekarze bywają "zabawni"
Moniu....jeśli dotrwam do 10go to cc ale jak ta moja pipeczka mała zacznie się szybciej pchać na świat??? Mam jednak nadzieję,że grzecznie doczekamy razem do tego 10go
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
akina_zet napisał:
Nike dziękuję Ci za info,teraz wszystko jasne Kochana.
Ivka,skoro Ty jak Nefelka masz cc,to wynikiem nie musisz się martwić.
Oj Kasiu,lekarze bywają "zabawni"
Moniu....jeśli dotrwam do 10go to cc ale jak ta moja pipeczka mała zacznie się szybciej pchać na świat??? Mam jednak nadzieję,że grzecznie doczekamy razem do tego 10go
Oj Ivka te nasze dzieci takie szalone są i nieprzewidywalne,to fakt
Daguś a jakieś beztłuszczowe naleśniki z jogurtkiem albo twarożek z warzywkami? Jajeczko jakieś?
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
nefeli niezle ujelas.te wszystkie niedogodnosci.. z tego wszystkiego to ja chociaz jesc moge wiec nie mam najgorzej:-)
niepotrzebnie cie tam czekolada kusi..
a moze by tak kanapeczka z pomidorkiem cebulka i salatka zielona? albo jakas zwykla salatka? nie mam pomyslu bo sama sie napchalam kanapka z tlustym boczusiem. pyszny byl a tera niedobrze mi:-\
pomysl ze juz za niecaly miesiac nadrobisz jedzonko.. albo pyszna diete moze ci mama zaserwowac. bardzo mi sie podobalo jak o niej mowilas. widac od razu jak zzyte jestescie:-)
a ja tak mysle ile czasu bym wiecej miala gdyby nie forum.. ale to za bardzo wciaga i przynajmniej przy takich wariatkach to nie mozna sie ani nudzic ani za dlugo miec zlego humoru.. bym powiedziala ze forum lekarstwem na cale zlo:-)
oj mloda mi tak szaleje po brzuchu ze az sie boje.. bo umowilysmy sie ze dopoki nie rozroznie raczki czy nozki to nie ma prawa wyjsc. i kurcze cos chyba chce mi pokazac..
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOBRANOC!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
Dobranoc Iwonka
Dziewczyny cały czas mam tego paciorkowca w głowie Czytam w necie jakie to cholerstwo! Wolałabym mieć tak jak niektóre z Was cc
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Daga biedaku ty nasz w końcu masz apetyt a nie możesz jeść... może poszukaj w necie jakiś przepisów dla osób na diecie wątrobowej...przecież musi być coś smakowitego co możesz jeść
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja w czw odbieram wynik, glowa do gory Akina
Ja tez dobrej nocki Wam zycze
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalinka bo on tak u mnie z dupy do głowy się przemieszcza i na odwrót Pewnie siedzi tam sobie we mnie wyluzowany i cieszy się,że panikę we mnie zasiał! Jełop jeden,wyciągnęłabym go i utukła własnymi rękoma
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalina dobrze mowi, dac jej wodki
Ja w czw odbieram wynik, glowa do gory Akina
Ja tez dobrej nocki Wam zycze
Nubi jak wódki,to wszystkim dać Już widzę te odloty po takim okresie abstynencji
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niewyzyty seksualnie facet jest nie do zniesienia!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Natalka co one tak sie wpychaja do tej kolejki to ja nie wiem! A moj Kacperek taki dzentelmen ze laseczki puszcza przodem!
A tak poważnie dziewczyny to powodzenia i jakkolwiek wizyty szpitalne sie zakończą najważniejsze byście wy i malenstwa były zdrowe i silne! No i jak któraś przywiezie foteczki to wszystkie będziemy tu podziwiać i zazdrościć!
Daga współczuje mężowi bo jak ty go dopadniesz po takiej suchocie to wiele z niego nie zostanie!
Z ta abstynencja alkoholowa to fakt jak juz będziemy mogły sie napic to pewnie ekonomicznie po jedyn drinku juz na wiatrakach będziemy!
Iva załóż maskę ochronną na buzke zamiast ekran foliowac! tez sie usmialam z męża Kalinki nawet swojemu to przeczytałam ale moj juz przymulony leżał w łóżku wiec niewiele zrozumiał
Co ci wasi lekarze ze badania wam robią ze krwawicie? Masaż szyjki w 37 tygodniu to raczej za wcześnie!u nas robią go w 41!
Akina Monia bidulo nie przejmuj sie bo najważniejsze ze wynik masz i oni juz bedą wiedzieć co robić! Popatrz na to ze u mnie nie robią tego badania wogole! A wczoraj przyszły mi wyniki krwi z 28t tyg Fajnie nie? Masakra tu jakaś! Gadalam na ostatniej wizycie z moja położna i mówię jej ze zgubili moje wyniki i powiedziała ze poszuka bo może w szpitalu zostały no i wczoraj przyszły Porażka! Fajnie dowiedzieć sie teraz jakie wyniki sie miało 11 tyg temu!
JA dzisiaj sie tak fatalnie czułam i mały był tak nadpobudliwy ze momentami płakać mi sie chciało z bólu A na koniec mama coś mi sie rozchorowala Strula sie nerkowcami Męża łapie przeziębienie i kicha i prycha! Także dzień do du...y! Dobra lecę spać do juterka!
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa