BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #728378 przez nefeli
Musze Wam to napisac musze,bo jestem sama w domu,mlody spi,maz w pracy...przede mna lezy czekolada...a ja mam ta porabana diete watrobowa...w niedziele jadlam piers kurczaka ugotowana,wczoraj robilam quinoe,a dzis ziemniaki gotowalam i kabaczki...nie wiem kogo bardziej mi szkoda tej co siedzi mi na watrobie czy mnie ktora w koncu moze jesc i nawet chce a nie wolno...do czego to doszlo...nie pije,nie pali,sexu zakazali a na sam koniec jeszcze micha taka uboga :( tak na powaznie ja sie zastanawiam jak ja ta cesarke przezyje taka wychudzona,z cisnieniem nieboszczyka ???
Wlasnie jak pisze Donata kiedys nie bylo tych badan i wszystko bylo ok.albo to badanie z 32tygodnia,moj maz z nerwow myslalam ze oszaleje,bo to tylko wyciagniecie kasy,takie samo badanie robi moj gin...
Ps,jakies pomysly na sniadanie,kolacje lekkostrawne i bez tluszczu,smazenia,pieczenia-ratujcie glodna jestem ze szok...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #728379 przez iwonta_kg
I to podejscie mi sie podoba nefi :):):):) luuuz, blues i bzykanko :)

Ja tez sie ciesze ze jestesmy takim rozgadanym wątkiem i na kazdy temat mozna pogadac :)
Moje wariatki koffane ;****♥♥♥♥♥

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 4 miesiąc temu #728384 przez Alivva
akina_zet napisał:

Nike dziękuję Ci za info,teraz wszystko jasne Kochana.

Ivka,skoro Ty jak Nefelka masz cc,to wynikiem nie musisz się martwić.

Oj Kasiu,lekarze bywają "zabawni" ;)

Moniu....jeśli dotrwam do 10go to cc ale jak ta moja pipeczka mała zacznie się szybciej pchać na świat??? Mam jednak nadzieję,że grzecznie doczekamy razem do tego 10go :)

11 lata 4 miesiąc temu #728401 przez akina_zet
Alivva napisał:

akina_zet napisał:

Nike dziękuję Ci za info,teraz wszystko jasne Kochana.

Ivka,skoro Ty jak Nefelka masz cc,to wynikiem nie musisz się martwić.

Oj Kasiu,lekarze bywają "zabawni" ;)

Moniu....jeśli dotrwam do 10go to cc ale jak ta moja pipeczka mała zacznie się szybciej pchać na świat??? Mam jednak nadzieję,że grzecznie doczekamy razem do tego 10go :)

Oj Ivka te nasze dzieci takie szalone są i nieprzewidywalne,to fakt ;)

Daguś a jakieś beztłuszczowe naleśniki z jogurtkiem albo twarożek z warzywkami? Jajeczko jakieś?

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #728404 przez iwonta_kg
DOBRANOC!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728411 przez kalina
eh akina wspolczuje wynikow choc jak widze dziewczyny pisza ze nie ma sie czym przejmowac:-)

nefeli niezle ujelas.te wszystkie niedogodnosci.. z tego wszystkiego to ja chociaz jesc moge wiec nie mam najgorzej:-)
niepotrzebnie cie tam czekolada kusi..
a moze by tak kanapeczka z pomidorkiem cebulka i salatka zielona? albo jakas zwykla salatka? nie mam pomyslu bo sama sie napchalam kanapka z tlustym boczusiem. pyszny byl a tera niedobrze mi:-\
pomysl ze juz za niecaly miesiac nadrobisz jedzonko.. albo pyszna diete moze ci mama zaserwowac. bardzo mi sie podobalo jak o niej mowilas. widac od razu jak zzyte jestescie:-)

a ja tak mysle ile czasu bym wiecej miala gdyby nie forum.. ale to za bardzo wciaga i przynajmniej przy takich wariatkach to nie mozna sie ani nudzic ani za dlugo miec zlego humoru.. bym powiedziala ze forum lekarstwem na cale zlo:-)

oj mloda mi tak szaleje po brzuchu ze az sie boje.. bo umowilysmy sie ze dopoki nie rozroznie raczki czy nozki to nie ma prawa wyjsc. i kurcze cos chyba chce mi pokazac..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 4 miesiąc temu #728412 przez akina_zet
iwonta_kg napisał:

DOBRANOC!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Dobranoc Iwonka ;)

Dziewczyny cały czas mam tego paciorkowca w głowie :( Czytam w necie jakie to cholerstwo! Wolałabym mieć tak jak niektóre z Was cc :(

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #728414 przez kocham_cie
Monia dziś właśnie w szkole rodzenia położne nam mówiły że jeśli któraś ma GBS pozytywny to ma się nie martwić, bo praktycznie 50% ciężarnych ma paciorkowca... pamiętać tylko o tym żeby nie przyjeżać do szpitala na ostatnią chwilę żeby zdążyć dostać antybiotyk i po krzyku :) więc głowa do góry i już się tym nie zamartwiaj ;)

Daga biedaku ty nasz w końcu masz apetyt a nie możesz jeść... może poszukaj w necie jakiś przepisów dla osób na diecie wątrobowej...przecież musi być coś smakowitego co możesz jeść :S

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #728416 przez kalina
akina no powinnas miec go w d... a nie w glowie z tego co mi wiadomo:-P

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 4 miesiąc temu #728422 przez Nubi
Kalina dobrze mowi, dac jej wodki ;)
Ja w czw odbieram wynik, glowa do gory Akina :)
Ja tez dobrej nocki Wam zycze :)

Jestem mamAsią

11 lata 4 miesiąc temu #728424 przez akina_zet
No dobrze Madzia, tryb paciorkowiec wyłączony :cheer:

Kalinka bo on tak u mnie z dupy do głowy się przemieszcza i na odwrót B) Pewnie siedzi tam sobie we mnie wyluzowany i cieszy się,że panikę we mnie zasiał! Jełop jeden,wyciągnęłabym go i utukła własnymi rękoma :evil:

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu #728426 przez akina_zet
Nubi napisał:

Kalina dobrze mowi, dac jej wodki ;)
Ja w czw odbieram wynik, glowa do gory Akina :)
Ja tez dobrej nocki Wam zycze :)

Nubi jak wódki,to wszystkim dać :woohoo: Już widzę te odloty po takim okresie abstynencji :X

Monika Z.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #728432 przez iwonta_kg
Do dupy z takim suwaczkiem! Co z tego ze moge sie bzykac jak mnie wszystko boli! Ten dostaje szalu bo wbil sobie ze sie stresuuje i nie potrafie się wyluzowac! Ale mnie naprawde pipka tak boli ze nie jej dotknac! U gina tez mnie bolalo jak mnie badal dopochwowo. S. rzucil focha i poszedl spac a mi jest zle :(:(:(
Niewyzyty seksualnie facet jest nie do zniesienia!

11 lata 4 miesiąc temu #728433 przez agamo
Wkomcu was doczytalam do końca Co zagladalam to miałam 4 strony do nadrobienia!

Natalka co one tak sie wpychaja do tej kolejki to ja nie wiem! A moj Kacperek taki dzentelmen ze laseczki puszcza przodem! :D

A tak poważnie dziewczyny to powodzenia i jakkolwiek wizyty szpitalne sie zakończą najważniejsze byście wy i malenstwa były zdrowe i silne! No i jak któraś przywiezie foteczki to wszystkie będziemy tu podziwiać i zazdrościć!

Daga współczuje mężowi bo jak ty go dopadniesz po takiej suchocie to wiele z niego nie zostanie!

Z ta abstynencja alkoholowa to fakt jak juz będziemy mogły sie napic to pewnie ekonomicznie po jedyn drinku juz na wiatrakach będziemy!

Iva załóż maskę ochronną na buzke zamiast ekran foliowac! :D tez sie usmialam z męża Kalinki nawet swojemu to przeczytałam ale moj juz przymulony leżał w łóżku wiec niewiele zrozumiał :D

Co ci wasi lekarze ze badania wam robią ze krwawicie? Masaż szyjki w 37 tygodniu to raczej za wcześnie!u nas robią go w 41!

Akina Monia bidulo nie przejmuj sie bo najważniejsze ze wynik masz i oni juz bedą wiedzieć co robić! Popatrz na to ze u mnie nie robią tego badania wogole! A wczoraj przyszły mi wyniki krwi z 28t tyg Fajnie nie? Masakra tu jakaś! Gadalam na ostatniej wizycie z moja położna i mówię jej ze zgubili moje wyniki i powiedziała ze poszuka bo może w szpitalu zostały no i wczoraj przyszły Porażka! Fajnie dowiedzieć sie teraz jakie wyniki sie miało 11 tyg temu!

JA dzisiaj sie tak fatalnie czułam i mały był tak nadpobudliwy ze momentami płakać mi sie chciało z bólu A na koniec mama coś mi sie rozchorowala Strula sie nerkowcami Męża łapie przeziębienie i kicha i prycha! Także dzień do du...y! Dobra lecę spać do juterka!

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #728435 przez Villemo
cholera dziewczyny ale dowalilam mam skurcze regularne co 6 minut . boli ze tak powiem jak ch*** wzielam nospe forte jak zaraz nie zacznie dzialac to chyba sie zastrzele nie.moge dzisiaj rodzic nie jestem psychicznie gotowa :O

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka