- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Prawie 3 godziny z Wami spędziłam czytając posty od soboty Ja od wczoraj leżę sobie, bo brzuch twardy że aż boli, a w nocy budzę się z bólami okresowymi.
papi śliczny ten Twój synek:) jeszcze raz gratulacje:)
serek maliny wkłądam do słoików 330 ml. Gotuję w szynkowarze ok. 30-40 minut, zalewam zimną kranówką jeśli chodzi o bóle okresowe to ja znimi sie borykam od jakiś 2 tygodni, czasami to ię aż budzę w nocy - a szyjka jak długa i zamknięta. Biorę sobie no spę forte i leże:)
izulka trzymaj się Kochana..dobrze, że jesteś w bezpiecznym tygodniu.
iwonka u Ciebie tylko 6 dni jeszcze!
ninka, nefeli trzymajcie się
boże, ja się coś nie nadaję na pisanie postów ostatnio, tyle miałąm napisać i co ico siedzę i gapię się w monitor
a Villemo gratulacje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
U mnie nadal trwa szał zakupowy i stwieerdziłam że prócz mleka mam już wszystko jupi nareszcie
Jutro dokończe prasowanie i pakowanie torby a cZytam tutaj że może szybciej rozpakuje się Izula niż Agamo czy Iwonka no ciekawe teraz to możemy zakłady obstawiać
Mnie dzisiaj całą noc śnił się synuś naszej Papi no już głupieje niemogę się już doczekać i stwierdziłam że im bliżej tym bardziej czas mi się dłuży
Iwonka cudna ta kokardka przy tym rożku gratuluje udanych wizyt
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Witam nową mamusia Lena
Nefeli 3maj się tam zaciskaj nogi. Tyle. już wytrzymałaś to dasz rade A małe słoneczko Wszystko Ci wynagrodzi.
Izula Ty też 3 maj się dzielnie kochana. Te lekarza to szkoda gadać. Tylko cie mam wymęczyli.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva naklejka rewelacyjna. Bardzo mi się podoba'
Akina buziak dla ciebie Bądz dzielna i zciskamy nogi. By Igusia i Misia urodziły się w terminie Ja mam też ostatnio silne bóle brzucha po prawej stronie mocno się napina i ta skracające się szyjka
Nie Wiem co jeszcze więc wszystkim s le buziak.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z góry przepraszam za moje zniknięcie, ale już się ogarnęłam i jesli mnie "nie zjecie" jak to określiła Iva, to chętnie do Was wrócę
Stęskniłam się za Wami :*
Z wieściami co u Was jestem na bieżąco.
Dlatego od razu moje gratulacje Papi - Adaś ślicznotek będzie kawaler dla mojej Zosi.
Śliskam wszystkie Brzuchatki - te które były i te nowe również :*
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja Cie nie zjem kazdy ma swoje powody a jak na bierzaco jestes to chwala Ci za to bo nie lada wyczyn
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas wszystko dobrze! Szyjka sie nie skróciła, gin stwierdził,że poród jeszcze się nie zbliża ale chyba odrobina tego czopu mi wyleciała przy badaniu, bo coś tam napisał w karcie, a że bazgrze jak kura pazurem, to sie nie mogę rozczytać. Jak przyjechałam do domu to troszeczkę takiego śluzu miałam na wkładce, ale się nie przejmuje, bo szyjka trzyma małej nie mierzył, bo robili to ponad tydz temu w szpitalu i w tedy w 34 tc miała już 2600 no i dziś stwierdził, że duże dziecko za 2 tyg mam wizytę to dopiero ją pomierzy przed porodem, mam przyjść już z ktg, z morfologią, crp, przeciwciałami i badaniem moczu. no i mała już główkę ma prawie na dole. No to tyle o mnie
A jak tam pozostałe dziewczynki po wizytach?
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Aaaa jak mnie badał to kazał sie bardzo rozluźnić i mieszał mi tam chyba ze 3 minuty tak bardzo boleśnie i mówił, że może być troszkę krwi a te troszkę to kurka prawie jak okres było :/
Myślę, że za 2 dni wrócę jeszcze z brzuszkiem przed sobą a jakoś jak ktg wyszło takie dobre to strach odszedł o nią oczywiście, i jakoś rozbawiła mnie ta sytuacja
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Hmm...dużo zmian - firma męża, remont, przeprowadzka...ale to już unormowane. Teraz czekamy z niecierpliwością na nasze Maleństwo Wrzucę jutro jakąś fotkę, żeby się zwizualizować Wyprawka też już skompletowana - w sumie brakuje materacyka, ale jest zamówiony, więc prawie jest. Jutro mamy z mężulkiem 3 rocznicę ślubu, więc planujemy wieczór we dwoje - w kinie co prawda ale na moje możliwości to super wycieczka
Chyba we TROJE Kasiek
dziś urodzinki,jutro rocznica ślubu.....hmmmmm Tez brałam ślub w dzień po swoich urodzinach Urodziny obchodze nadal,rocznice też ale w grudniu rozwodowe
Teeeej paCZ-nie zżarły Cię
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paulinka, nasza Zosia w 35 tygodniu ważyła 2600g i lekarz stwierdził, że jest duża. Chociaż mnie się wydawało, że taka w normie :)Nie wiem gdzie ona się tam mieści w tym brzuszku, bo wcale nie mam takie wielkiego.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Aga a Ty kurna gdzie do szpitala hm?? Mówisz,że to już??? Cholerka my się naprawdę powoli zaczniemy rozpakowywać,ale jakoś tak czekam teraz po Papi aż ciąg dalszy zapoczątkują cesarki Iwonki i Pauliny