- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ja bym dala imie Nadia gdyby sie okazalo ze kacperek jest dziewczynka
Dzis w wiadomosciach mowili ze w belgii mozna dziecku plec wybrać! Paranoja!
Alez mnie ta glowa boli... rano mam pobranie krwi...
Boshe jak ludzkość tak będzie igrać z naturą to zaraz będzie plaga hemafrodytów....
Cóż,trzeba nasze dzieci kierować w kierunku psychologii....będą mieli PEWNE zatrudnienie....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moj telefon robi zdjecia o duzej wielkości. Takiej ze nie mozna walić na forum. Jak ja wam pokaze zdjecie kacperka?
Iwonka ja tez miałam ten sam problem jak dorobiłam się nowego fona. Ściągnęłam sobie darmową aplikację do obróbki zdjęć....moja apka dokładnie nazywa się : Resize Me! ale wiem,że jest tego masa :)tzn...takich różnych darmowych aplikacji na fony

szybko można zmniejszyć takim programem fotki i wrzucac na neta

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Moj telefon robi zdjecia o duzej wielkości. Takiej ze nie mozna walić na forum. Jak ja wam pokaze zdjecie kacperka?
Ja przesyłam na laptopa i wtedy zmniejszam rozmiar

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A wracajac do dupnego problemu slyszlam ze wiadome miejsce smarnac trzeba miodem... Nie wiem na ile pomoze...

Dobrej nocy

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Z ciekawostek,wszystkie pierworódki na oddziale mojego gina są nacinane,bez wyjątków,używane są kleszcze-ale wtedy gdy dziecko ma już główkę na zewnątrz i nie może jakoś wykonać odpowiedniego obrotu do wyjścia czy co-ja w panikę,ona mi mówi,że to bezpieczne

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka w aplikacji aparatu powinnas miec opcje wielkosci zdjec do mmsa.
A wracajac do dupnego problemu slyszlam ze wiadome miejsce smarnac trzeba miodem... Nie wiem na ile pomoze...
Dobrej nocy
Nubisiu,powiadasz miodowa pupa? Trza wypróbować

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva twój ex to jakiś mega baran I bardzo dobrze ze go opitolilas należało mu sie pacan jeden!
Nike śliczna fotka Super wygladasz! I świetna sukienka!
Karolcia o co chodzi z ta dziewczynka a to jaja! Jak powiedziałam dzisiaj moim w domu ze tak ci powiedzieli to ich zamurowalo! Oh nie chciałabym takiej niespodzianki Fakt córkę tez chce mieć ale niech juz będzie następna bo wszystko gotowe dla synusia A imienia dla dziewczynki kompletnie nie mam! Może Hania?!
Monia nie stresuj sie Co do naciecia to nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze możesz nie wyrazić zgody I lekarz nie ma prawa cię naciac choćby chciał! Co do lozyska u nas dają zastrzyk który przyspiesza i pomoga w jego urodzeniu A znieczuleniem sie naprawdę nie przejmuj bo może wcale nie będziesz go potrzebować! Będzie dobrze! Zobaczysz!
Natka no to dobre wieści! Ale fakt nie ma co sie nastawiac bo ja tez czekam i każdy dzień zawód

Dobra lecę spać mały daje popalic oś na noc obym zasnela!
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja spać nie mogę,liczenie baranów nie pomaga

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agamo czyżbyś miała rację że mój szkrabek będzie nocnym szaleńcem??? Antoś oczywiście jest moim wiernym towarzyszem tych nocnych przepraw... właśnie próbuje wyjść z mego prawego boku

Monia Akina wiem słoneczko, że temu mojemu żuczkowi w brzusiu jest jak w niebie i najlepiej żeby został tam jak najdłużej ale zaczyna wychodzić ze mnie moja największa wada... brak cierpliwości... zawsze- zazwyczaj dostaję to czego chcę w danym momencie...a tu tego się nie da zrobić i zaczynam się irytować... jak małe dziecko które nie może dostać zabawki ze sklepowej pólki

Choć z drugiej strony to wszystko o czym piszesz o porodach... ja przez 3 dni się napatrzyłam w szpitalu na ciepiące dziewczyny, których szyjki nie chciały wspólpracować z resztą organizmu, i chyba podświadomie boję się że u mnie będzie tak samo i będę cierpiałą jak one... dlatego każda informacja że moja stalowa szyjka ani myśli przygotowywać się do porodu doprowadza mnie do obłędu!!! zaczynam się naprawdę bać...
Iwonko jak dziś twój sen??? a jeśli chodzi o fotkę to tak jnak dziewczyny napisały ściągnij aplikację do obróbki zdjęć... mase tego w play sklepie, a o ile dobrze pamiętam masz androida więc pewnie korzystasz z tego dobrodziejstwa

Kinia zapomniałam... kiedyś wspomniałaś że korzystasz z aplikacji asystenta ciążowego... dziękuję... oczywiście od razu go ściągnęłam i naprawdę świetna rzecz mój D. też sobie pobrał i teraz jest na bieząco co z naszym mluszkiem... szkoda tylko że od 33 tyg

Ależ te noce sa już długie... dochodzi 5 a za oknem ciemna noc... ja już po porcji gorącego kakoa...teraz uciekam pod prysznic i chyba do wyrka

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Boshe jaki ja mialam realny sen dziewczęta... normalnie wody mi odeszly! Moj S. lezy obok mnie w lozku, ja probuje wstac przechodząc przez niego bo on lezy po zewnętrznej stronie lozka i nagle on mi wyskakuje z tekstem ze cos chyba ze mnie leci! Ja patrze a tu taka różowawa woda ze mnie cieknie! Obudzilam sie cala spocona wiec wyobraźcie sobie moje zdziwlienie! O matko...
Za trzy godz mama przyjedzie pobrać mi krew. Bo jak powiedzialam jej ze w miare jako tako wysypiam sie na narozniku to postanowili zostac u mojej siostry do konca remontu!
Dobranoc...
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Dzis i ja juz nie spie

Nadal w dwupaku i cos tego rychlego wypakowanie nie widze

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monis wizyte mam 2.09 i wtedy juz sie powinien okreslic czy cc zrobi 4-6 czy moze uda sie dociagnac do planowanego 9-11? Z jednej strony wole wczesniej zeby juz bylo bez nerwow,z drugiej chcialabym dojsc do 37tygodnia,bo malutka jest malutka

A drugi gin kazal sprawdzac co 2-3 dni czy wyniki nie ida w gore,czy nie zolkne i sie nie drapie bo jak tak to moze zrobic jeszcze wczesniej cc

Madzia wlasnie ta kasa okropna,on sobie wypisuje skierowania a ja musze za to placic,ale to dla dobra malej,bo podobno w 2dni moga skoczyc i jakby przeoczyl to mogloby byc zle...wiec mam nie mam kasy ...musze miec...u Nas najciezsza sytuacja zima,a my ograzeni w dlugach z poprzedniej jeszcze...
Wczoraj stwierdzilam ze musze chyba kupic jedno opakowanie mleczka i jedne pampersy nr1.
Asia domagaj sie swoich praw,znam przypadek sprzed lat jak nawet ojcostwa sie wyparl ale juz 18 lat placi do dzis,nie odpuszczaj,,,to jego zasrany obowiazek placic na malenstwo!!!!