BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #727546 przez mery75
akina_zet napisał:

mery75 napisał:

Akina dziękuje ale Ty to się kochana trzymaj oby te skurcze Ci odpuściły bo to ciuń za wcześnie miejmy nadzieje że w końcu leki pomogą niedaj się Łodzianki to twarde babki :blink:

Walczę,walczę ;)

Jutro wizyta,zobaczymy jak tam sprawy się mają między nogami i na zapisie ktg...

Byle wytrzymać do 08.09. i bezpiecznie wejść w 37 tc ;)

Będe trzymać kciukasy :blink: a ja jeszcze ani razu niemiałam robionego ktg :unsure: a co do 37 tyg. to jestem też tego zdania oby dotrwać a potem powiem szczerze że sama bym chciała już wtedy urodzić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #727552 przez papi88
Najważniejszy mężczyzna w moim życiu
kocham :kiss:

PAULINA
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #727556 przez mery75
Boże Papi aż zawołałam męża żeby zobaczył buzie nam się śmieją dookoła głowy ale masz przepiękne cudo łezka mi się w oku zakręciła życzymy wam mnóstwo zdrowia szczęścia i powodzenia na nowym etapie życia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #727557 przez MyMelange
Papi, ale to wzruszajace! Pierwszy pieeeekny maluszek :) Ogolnie dajesz rade? Jak tam ze stawaniem i karmieniem? Jak polog wyglada?

Karolcia no niezle jaja! Ciekawe kto tam mieszka? Na wszelki wypadek przygotuj imie dla dziewczynki ;P

Ze mna dzis kiepsko. Ciagle mi zle, chodze spiaca. Maly caly dzien sie rusza jakby chcial wyjsc. Chodze do kibla non stop na "2", ale wiekszosc to falszywe alarmy (tzn z 4 razy zakonczylo sie sukcesem) - nie wiem skad to parcie! Brzuch jakis twardawy sie robi, ale skurczy nie czuje.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #727560 przez nike84
Rany rany Papi cudowny ten Twój mężczyzna :cheer: Zakochałam się :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #727567 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #727570 przez akina_zet
Papi cudny synuś :) Ja też nie mogę się na niego napatrzeć!

Samych radości Wam życzę :kiss:

Jak tam Kochana idzie Ci z karmieniem,potrzebny laktator?

Mery ja to prywatnie łażę, więc ktg przy każdej wizycie mam.

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #727571 przez Villemo
Papi - nie znam tych pampersów sensitive ja na początek używałam pampers premium care a potem jak przeskoczyłam na większy rozmiar to pampers active baby więc nie powiem Ci czy to wina pampersów czy nie. Wiem tylko tyle, że u chłopczyków trzeba uważać, żeby się siusiaczek nie podwinął do góry bo będzie wszystko zesiurane więc jak zakładasz pampersa to ułóż siusiaczka w dół. Może też być tak, że po prostu jedyneczki są na niego jeszcze ciut za duże. Ja nie miałam z tym problemu ale Klaudiuszek jak się urodził to ważył 4 kg i szybko wskoczył na 2.

O teraz widzę zdjęcie. Przepięknego masz synusia!!!

11 lata 7 miesiąc temu #727575 przez iwonta_kg
Papinko jeju adas jest przeslodki! Sliczny chlopczyk ♥♥♥ zakochalam sie :) oby zdrowo rósł :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #727576 przez niagara
Papi ale masz przesliczna kruszynke :) Normalnie Adas jest przeslodki, napatrzec sie nie moge :kiss:
Karolcia to moze jednak Kornelie bedziesz miala ;) swoja droga lepiej ubrac dziewczynke w blekity niz syna w rozowe sukieneczki ;) zobaczymy co u mnie sie wykluje, bo to tez nie tak bardzo oczywiste :blink:
W razie "w" przez pierwsze 3 miesiace bede udawala, ze mam coreczke :silly:

My juz po wizycie, ogolnie szyjka calkiem zanikla, rozwacie powiekszylo sie do 2,5cm i gin stwierdzil, ze on "nie zdziwi sie, jak w tym tygodniu urodze", zobaczymy :huh: jesli nie to za tydzien znow zubozejemy o 150zl :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #727577 przez pyzaura
PAPI ADas jest przepieknym chlopczykiem. Naprawdę lezka sie kreci w oku. ;-);-) ciemne wloski piekny duzo zdroka dla niego ;-);-);-)

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #727578 przez Nubi
Papi widze Go widze!!!!
Sliczny, jak slodko spi :*

Jestem mamAsią

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #727579 przez akina_zet
niagara napisał:

Papi ale masz przesliczna kruszynke :) Normalnie Adas jest przeslodki, napatrzec sie nie moge :kiss:
Karolcia to moze jednak Kornelie bedziesz miala ;) swoja droga lepiej ubrac dziewczynke w blekity niz syna w rozowe sukieneczki ;) zobaczymy co u mnie sie wykluje, bo to tez nie tak bardzo oczywiste :blink:

My juz po wizycie, ogolnie szyjka calkiem zanikla, rozwacie powiekszylo sie do 2,5cm i gin stwierdzil, ze on "nie zdziwi sie, jak w tym tygodniu urodze", zobaczymy :huh: jesli nie to za tydzien znow zubozejemy o 150zl :dry:

O Natka czyli może będziesz następna ;)

A jak u Ciebie ze skurczami?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #727581 przez papi88
kinga ja po 10 dniach mam zdjęcie szwów,cały czas uzywam tych podpasek poporodowych z belli bo czasem mam krwawienie jakby go nie było a czasem nieżle pocieknie wiec te zwykłe by sie nie spisały. w szpitalu to wogóle wkładałam sobie dwie takie wielkie bo to była krew ze skrzepami wiem cos obrzydliwego ale to najgorsze juz za mna i dodam ze zapach tez nie przyjemny gozej niz przy miesiaczce.podobno te krwawienia maja trwac do konca połogu czyli jakies 6 tyg :dry:
jezeli chodzi o karmienie to całe szczescie moje sutki juz troche sie podgoiły i zachartowały bo coraz mniej boli jak przystawiam małego najgozej jest jak chwyci ta moja mała pijawka pozniej bólu juz nie czuje,staram sie smarowac tym bepanthenem ale to tez uciazliwe bo przed karmieniem musze myc piersi.ogólnie adaś juz coraz dłuzej przesypia staram sie obyc bez butli aby sie mały nie przyzwyczaił ze tu samo leci a piers trzeba ssac :)
i apropo pokarmu to dzis poszłam siusiu do łazienki na golasa siadam na tron a tam leci mi z jednej i z drugiej piersi jak z fontanny poczułam sie jak jakas krowa :laugh:
chce tez wam powiedziec ze wcale nie mam duzego biustu mialam miseczke d w ciazy i w rezultacie taka teraz mam a po karmieniu one sie robia takie sflaczałe wiec jak R mi kupil staniki w piatek myslalam ze beda za male a wtedy byl ten nawal pokarmu co mialam goraczke na nastepny dzien piersi juz byly mniejsze..uf rozpisalam sie...a to dlatego ze moj kochany synek tak słodko spi :)
wczoraj i dzis juz pare minut bylismy na dworku na tarasie a jutro juz chcemy zaliczyc spacerek :)

PAULINA

11 lata 7 miesiąc temu #727583 przez nike84
niagara napisał:

No to się chyba zaczyna :) Niagara, Izula a za tydzień Iwonka :cheer:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka