- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Iza, ja również trzymam za Was kciuki, dobrze, że jesteś już w 36tc, więc w razie w wszystko będzie dobrze pewnie jesteś już na wizycie więc ściskam kciuki z całych sił
Dobrze wiedzieć jak wygląda czop, jak ja się cieszę, że znalazłam to forum. Tu zawsze czegoś ciekawego się dowiem
Eh, a do nas ma przyjechać szwagier z narzeczoną. Mają zostać na jedną noc, a ja już na samą myśl mam dość, bo za bardzo nie przepadam za przyszłą żoną szwagra i te ich świetne rady na życie zaczynając od tematu naszego ślubu kościelnego kiedy mamy go zawrzeć, a kończąc na tym, że wg nich mamy kupować wszystko na raty, żeby mieć historię kredytowania. I żartować z nimi nie można, bo wszystko biorą na serio i się obrażają, a jeszcze brakuje mi tylko ich fochów.
A i mnie też zaczyna męczyć bezsenność. A dzisiejsza noc dodatkowo mimo deszczu była strasznie duszna, więc w ogóle się nie wyspałam.
Jutro idziemy na wizytę, ciekawe jak tam moja szyjka.
I oczywiście życzę powodzenia wszystkim na wizytach. U niektórych to już ostatnie i będziemy cieszyć się z kolejnych dzieciątkek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
No i znów będę Monikę męczyła, kochana do jakich dużych słoiczków robisz malinki i jak długo je gotujesz? Aha a zalewasz je wodą?
Ivva rany rewelacyjne zdjęcia, szczególnie z tym zwierzem! A brzusio to jak pół mojego hihi ślicznie wyglądacie! A były to jakiś nieogarnięty jest szkoda komentować
Ooo za to Villemo to porządnie zakwaterowała swojego Wiktorka, aż muszę z ciekawości zmierzyć swój, bo mam wrażenie że dość podobny mam no i nasza kruszka tylko o 1 dzień młodsza tyle, że Bognę na porządnym stelażu noszę a Ty kruszynka jesteś
Nie opamiętałam się i zjadłam miseczkę malin, kurka jak mnie teraz zgaga pali
Kocham Cię pochwal się łóżeczkiem i wobec siebie nie bądź taka surowa. Ty masz 175cm i 13kg ja tyle samo na plusie i 15cm mniej do ułożenia tych kg i pamiętam dobrze Twoje zdjęcie i tego ciałka nic a nic nie widać
kocham_cie napisał:
hehe to samo pomyślałam o sobie a raczej o M hehee a w sobotę odwiedziliśmy kuzyna męża i on powiedział do mojego, żeby dał w łapę lekarzowi i mi jeden szew więcej założył by ciaśniej było i mi sie wyrwało, że u nas to odwrotnie niż u Niego, że na sprzęt Jego kuzyna to ze 2 supełki mniej musiałby założyć i skończyły się głupie żarciki...bez problemu kiedyś mieściły się tam większe rzeczy
...ale się z waszych dyskusji niedzielnych naśmiałam, ja wyszłam z założenia, że z pewnością sporo przybiorę i zainwestowałam w sportowe galoty bezszwowe w rozmiarze L i XL i są takie super mieciusie że do tej pory mogę je nosić i nie cisną choć dupsko rośnie
Ojej Kalinka - kolejna kruszynka!
Papi jak miło się czyta, że sobie radzicie z maluszkiem i jaka wkur*****ca ta Twoja teściowa niemiłosiernie! Żadnego hamulca babsko nie ma!
Nawet leżeć mi niewygodnie bo żebra mnie bolą w sobotę sie wywróciłam i mam pod pachą żebra sine, nawet nie wiem jak to zrobiłam, szłam i nagle leżę :/ na szczęście w łazience leżały na kupce pościele i ochraniacz z becikiem to troszkę na nie spadłam ale rumor był niemiłosierny i jeszcze zrypki od męża dostałam, że miałam leżeć i dyktować co ma robić :/ do licha ciężkiego już do niczego się nie nadaję
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
JEstesmy dalej w dwupaku. Pani dr przepisala fenoterol. Jak do srody nie przejdzie to do szpitala i beda dawac kroplowke z magnezem. Chce malego przetrzymac do 2 wrzesnia. Powiedziala zeby sie nie denerwowac, nic nie robic, lezec to moze sie uda. Podobno tak czesto sie dzieje na 2/3 tyg przed porodem. Maly wazy 3600 plus minus 500 gram. Glowka uciska juz na reszte mojej szyjki i przesunal podobno pessar. Juz moja mama zkomentowala o ludzie kolejny lek to lepiej jak by ci juz zrobili ta cesarke. postaram sie was sledzic z telefonu
buziole moje kochane
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Jest dobrze glowka jest wieksza ale strukture glowy i mozgu oceniono prawidlowo.
I Uwaga...waga 2500g;) i powiedzial ze mam duza dziewczynke !!!!!!;p
Rozumiecie ????
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Pyzaura bomba to zdjęcie, szkoda jeszcze tylko że króliczkowi bebzolka nie widać
Nike jaka słodka tapeta no i Wy jak się ładnie prezentujecie
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka jakto dziewczynkę? Dopytałaś go? poprosiłaś o ponowne sprawdzenie
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
On sam powiedzial ale duza dziewczynka...a ja dziewczynka ?a on ze tak....jestem zaglupia juz...tu przygotowana na chlopca...a on mi ze dziewczynka.kurde sama widzialam siusiaka jak pani doktor mi pokazywala...nie wierze troche !;/
ale jaja heheheh ja to mam podejrzenia, że tu więcej takich niespodzianek będzie.
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Izulka oszczędzaj się dalej kochana! Ja też czekam do września, a później niech się dzieje co chce
Mery cieszę się, że u Was też wszystko O.K.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Okaze sie....ale jaja naprawde.moj bartek tez nie wierzy
Karolcia najwyżej się ciuchami wymienimy
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Izula kochana oszczędzaj się jeszcze troszku
Papi ale masz fajnie tyle że teściowa od jasnej cholery nie na moje nerwy wstaw zdjęcia synusia plis plis
A zapomniałam napisać że już na plusie mam 21 lalalala moja waga teraz to 74kg. a zaczynałam 53kg. w 8 tyg. no i jeszcze wynik na czystość pochwy dostałam i okazało się że wdała się delikatnie grzybica ale podobno w ciąży to normalka niekazała się przejmować przepisała mi nestatyne dopochwowo i zamieniła luteine dopochwowo na doustnie a wogóle powiedziała że luteine bierze się do 35 tyg. tylko ona chce żebym 2 tyg. jeszcze ponosiła bo stwierdziła że jak niedonosze do 40tyg. to nic się niestanie i szyjka się skraca a więc mogę urodzić wcześniej
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
A kiedy masz teraz wizytę żeby to sprawdzić na 100%??
Paulinka kiedyś chyba Natka miała taką sytuację z płcią maluszka o ile dobrze pamiętam
Ja sobie pospałam troszkę. Teraz jem tosty mmmmmmm z serkiem żółtym i szyneczką
pychaaaa