BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #727477 przez SerekWaniliowy
Uśmiecham się sama do siebie i myślę jakby to nasza Bogna miała się Bogdankiem okazać? to ja bym miała same piżamki dla Niego i to przeszło połowa typowo dziewczęca i te prawie 20 sukieneczek, które prasowałam w sobotę i płaszczyki :D haha no Villemo obyś się myliła :silly: a to Wy Karolka już wcześniej wiedzieliście, że lekarz ma wątpliwości? Zawsze Wam rożny lekarz robi USG? Czy 2? i jeden mówi siusiak a drugi upiera się, że kurka? Teraz to już chyba nie powinni mieć wątpliwości hihi aż muszę wyjąć nasze zdjęcie z dupką ;)

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #727481 przez nike84
Nosz kurcze Karolcia ale jajca :woohoo: A właściwie może się okazać, że beż jajców :silly: U nas na ostatnim usg pan doktor też nie mógł jajek znaleźć i stwierdził że dziewuszka, a ja na to "Jak to? Co siusiak mu odpadł? Przecież mam zdjęcie klejnotów" :lol: Więc pan doktor stwierdził, że w takim razie może się siusiak zawinął i dlatego nie widać, a jak nie to będzie niespodzianka :blink: Ciekawe ile u nas na forum będzie takich niespodzianek :)

I dziękujemy za miłe komentarze :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu #727482 przez karolcia1919
Usg juz nie bede miec...tylko wyzyte kontrolna....usg mialam 4razy ...i robione przez trzech lekarzy...pierwszy ze chlopak drugi xe chlopak a dwa razy ten sam i ze dziewczynka...ale on szybko te usg mi robil nawet nie 5min....okaze sie.wazne ze zdrowe!!;)ciuchy mam zolte zielone biale wiekszosc ...ch)oc niebieskie tez...no jakos jak co damy rade;)

11 lata 7 miesiąc temu #727484 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #727494 przez mery75
karolcia1919 napisał:

Ja tam tez widzialam siusiaka ;) i bedzie synus ;)!!;)

No to tego się trzymaj mnie dopiero na 100% powiedzieli w 31 tyg. że to dziewczynka a na 3d wcześniej powiedział że rysy ma na dziewczynke i że moge powiedzieć mężowi że to córeczka niedenerwuj się napewno to Kornuś :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #727497 przez karolcia1919
Bedzie dobrze....
Dziewczynki ale jak tygodnie glowki sa wieksze ale struktura mozgu i glowy jest prawidlowa to jest dobrze???

11 lata 7 miesiąc temu #727498 przez iwonta_kg
Najważniejsze żeby było zdrowe Karolka :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #727500 przez mery75
karolcia1919 napisał:

Bedzie dobrze....
Dziewczynki ale jak tygodnie glowki sa wieksze ale struktura mozgu i glowy jest prawidlowa to jest dobrze???

Karolka napewno jest dobrze bo inaczej coś by Ci powiedzieli tak przynajmniej myśle ja nigdy tak jak Ty niewgłębiałam się w wynik usg jak powiedzieli że wszystko w porządku to w porządku i Ty lepiej też się sama niezamartwiaj skoro nic złego niemówią :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #727501 przez karolcia1919
Tak iwonko...ale to ze glowka jest wieksza...ale struktura mozgu i glowy jest prawidlowa to nie mam czym sie martwic ???

11 lata 7 miesiąc temu #727521 przez nefeli
Izunia ja tak jak powiedziala Twoja mamusia,wolalabym juz cc zrobic,waga piekna i 37tydzien,ja jesli dociagne do 36 i z waga do 2500 to trzeba bedzie sie cieszyc,nie chce przesadzic,chociaz oczywiscie wolalabym zeby to byly 3kg,a nie 2,5...ale najwazniejsze wejsc na 9miesiac ciut ciut i wystarczy...
Niedawno Wam pisalam o tej lasce co niunka nie przybierala na wadze,wiec dotrzymali do konca 8go mies i zrobili cc,mala 2kg,nawet do inkubatora nie musieli klasc,czwartego dnia normalnie z mama wyszla do domciu
Karolciato Ty od poczatku nie znasz w sumie plci z tego co zrozumialam...ale nie wazna plec,tylko i wylacznie zdrowko!!!! nam czterech gin o dziewczynce mowilo,wiec chyba sie nie pomylili,biore pod uwage tylko usgie od 21tygodnia,bo we wczesniejszych to owszem latwo o pomylke ;)
Nike kwitniesz i jak bajkowo na tej tapecie w misiaczki :)
Serku Ty juz sukienki,plaszczyki,,,kurcze zestresowalas mnie bo ja nawet spiochow nie mam,body ze 4 sztuki takie male...chyba powinnam zaczac sie martwic...

11 lata 7 miesiąc temu #727524 przez akina_zet
O kurczaki Karolka z tą dziewczynką :D Pewnie się siurek schował ;) Ważne,że zdrowe dziecię ;)

Ja usg mam robione przez tego samego lekarza i zawsze mam kilka fot pupy,więc wydaję mi się,że raczej z Igi nie zrobi się Ignacy :D Tapeta w pokoju w kwiatki z dodatkiem różu,więc ciut przekichane :P

Mery cieszę się,że po wizycie ok.

Nike,śliczne zdjęcie !

Izulka jak masz dawkować ten Fenoterol? Ja biorę 3x1 wraz z Isoptinem i nospą,a skurcze i tak się odzywają :huh:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #727528 przez mery75
Akina dziękuje ale Ty to się kochana trzymaj oby te skurcze Ci odpuściły bo to ciuń za wcześnie miejmy nadzieje że w końcu leki pomogą niedaj się Łodzianki to twarde babki :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #727534 przez akina_zet
mery75 napisał:

Akina dziękuje ale Ty to się kochana trzymaj oby te skurcze Ci odpuściły bo to ciuń za wcześnie miejmy nadzieje że w końcu leki pomogą niedaj się Łodzianki to twarde babki :blink:

Walczę,walczę ;)

Jutro wizyta,zobaczymy jak tam sprawy się mają między nogami i na zapisie ktg...

Byle wytrzymać do 08.09. i bezpiecznie wejść w 37 tc ;)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #727535 przez karolcia1919
Ja tego siusiaka widzialam w 23tyg...specjalnie najechala...nawet mam takie zdj i widac ;)

A zreszta...i tak kocham to moje dziecie nawet w zaleznosci od plci;)

11 lata 7 miesiąc temu #727540 przez papi88
Iwonka Adaś mierzy 53 cm i ubranka na 56 są za duże choć zaczyna juz coraz bardziej się wyprostowywac wiec lada moment będą za małe pewnie.
Dziewczyny które maja juz dzieci chłopców czy u was też tak przesikiwali pampersy? Bo ja małego co chwila muszę całego przebierać bo ma aż plecy mokre moze te moje pampersy są badziewne używam tych pampers sensitiv i juz wózek przemoczony kocyk trzy rożki i ubranka wydaje mi się ze dobrze zakładam te pampersy

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka