- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
No no, coś dużo Was ląduje na IP. Ciekawe kto tu ostatecznie będzie po Papi w kolejce
Niagara, ja też słyszałam, że po badaniu śluz zabarwiony na brązowo jest czymś normalnym, także się nie martw
Ech też bym chętnie dała kręgosłupowi na basenie odpocząć, ale czuję że teraz już samo dotarcie i przebranie się byłoby wykańczające...
Akina, kurczę, niedobrze, że ten paciorkowiec się przyplątał. Ja jeszcze nie miałam robionego GBS, więc się nie wypowiem, ale trzymam kciuki, żeby mimo wszystko poród przebiegł bez komplikacji i Igunia przyszła na świat zdrowa. Trzymaj się cieplutko, oby do kolejnej wizyty!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Akinka przykro mi że cię to dopadło kochana ja wynik będe miała 02.09 na wizycie kurcze ciekawe od czego to jest zależne niemartw się oby wszystko tylko potem było
On powiedział,że od wszystkiego Od basenu na który wcześniej chodziłam,sauna,mogłam podłapać to w jakiejś toalecie itd.
Dzięki Asiu :*
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nike, wybieramy się na otwarcie, czyli na 10 być może się spotkamy i popieram: facet na kacu to zły towarzysz jakiejkolwiek wędrówki :/
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze Iownka czytam Twoj podpis pod suwaczkiem i tak sie rozmarzylam,ze moze jednak bym dobila do tego 38go tygodnia ,to chociaz w koncu na jakis sexik sie zalapie,maz bylby taki szczesliwy bidulka na diecie tyle miesiecy,a ja od conajmniej dwoch mam takie libido ze przynajmnie raz dziennie kombinuje jakby go tu skonsumowac i ciagle sobie mowie "opamietaj sie dasz rade"
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
A dowiedziałam sie, że dlatego podają antybiotyk przy porodzie a nie wcześniej, bo jakby się wczesniej wyleczyło z tego dziada, to do porodu może jeszcze cholerstwo wrócić
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Moniś nie pomogę póki co bo wynik odbieram jutro
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Akina, bidulko niestety nie pomogę Ci za bardzo z tymi wynikami, bo u mnie wynik ujemny wyszedł. Ale nie martw się na zapas. Dziwi mnie tylko to, że dopiero przy porodzie dadzą Ci kroplówkę. Mój lekarz mówił, że gdyby wynik wyszedł dodatni to musimy mieć czas na wyleczenie mnie. Dlatego to badanie przeprowadza się pomiędzy 34-36 tygodniem.
Nike, wybieramy się na otwarcie, czyli na 10 być może się spotkamy i popieram: facet na kacu to zły towarzysz jakiejkolwiek wędrówki :/
Kasiu pytałam go czy teraz nie możemy z tym działać,powiedział,że dostanę penicylinę dożylnie jak będzie się rozpoczynać poród
Penicylina,immunoglobulina ze względu na moją grupę krwi,ciekawe co jeszcze mi zaserwują
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva to ja chwile przed Toba chce i urodze,a jak chce tak ma byc i bedzie...ooo !!!
Kasiu nie moge sie doczytac co Ty dzis swietujesz ,chyba jakas rocznice jak rozumiem,ale nawet jesli sie myle to i tak zycze sto lat,zdrowka,milosci no i latwego,szybkiego porodu!!!!
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Iva dzięki za cynk o programie na TLC. Czaiłam sie na niego od tygodnia i oczywiście sobie zapomniałam
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Akina to kiepsko ze cos sie przyplatalo. Ja mialam ujemny wynik gbs.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nefeli, dziękuję za życzenia :* Dziś mam urodzinki, a jutro rocznicę ślubu więc w sumie dwa w jednym
Dobra dziewuszki, zmykam na łóżko. Rano dopada mnie bezsenność (część z Was też to dopada), więc muszę nadrabiać wieczorami
Buziaki i do jutra :*
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ivka,skoro Ty jak Nefelka masz cc,to wynikiem nie musisz się martwić.
Oj Kasiu,lekarze bywają "zabawni"
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kiedyś nie było tych wszystkich badań i dzieci się zdrowe rodziły. A teraz pełno badań i straszą ciężarne :/
Nefeli, obojętnie, którego wybierzesz ginekologa, to na pewno będzie dobrze Ja bym chyba wzięła młodego Inne podejście na pewno, nowocześniejsze. Tak myślę bynajmniej. Ale w sumie nie będę rodzić u swojego lekarza, bo moja ginekolog nie pracuje w żadnym szpitalu. Więc poród będzie odbierał całkiem obcy mi ginekolog. Nawet nie wiem, jaki i w ogóle
Dzisiaj byłam w Carrefourze i polazłam z zakupami do uprzywilejowanej kasy dla kobiet w ciąży. I przepchałam się bez kolejki z drugiej strony, bo inna kasjerka powiedziała, że kobiety w ciąży z drugiej strony. To ochroniarz podszedł i mówi, że ja nie mogę tu stać i w ogóle... Ludzie się patrzą, wstyd... A potem inna kasjerka krzyczała do niego, że kobiety w ciąży z drugiej strony mogą podchodzić, bo to uprzywilejowana. Bardzo poinformowany ten ochroniarz... Człowiek chciał raz skorzystać, że się jest w ciąży, to jeszcze taki szum
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka najpierw zakaz bo szyjka do dupy,pozniej skurcze porodowe utrzymujace sie do dzis,ryzyko przedwczesnego porodu no i wiercik przyklejony do watroby wiec chyba dlatego zakaz mi dali...wczesniej nie mialo to dla mnie znaczenia,ale odkad jest zakaz to ochota nieziemska;)
Tak sobie mysle ze jak bym jednak nie wytrzymala to w tym dniu na pewno urodze bo jak ma byc to niech juz bedzie to sex z efektem,a nie od tak sobie...