- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Ah ...
Sliczne wszystkie te maluchy;)
Teraz niedlugo dojdzie reszta
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Paula, serdeczne gratulacje, Wiktorek jest prześliczny!!
Cudownie, że już go możesz tulić w ramionach
Papi, jak się ma Adaś? Czytałam, że mieliście nie lekko przez tą temperaturę, mam nadzieję, że już się unormowało!
Iwonka, Tobie też możemy już zazdrościć, bo jeszcze chwila i będziesz miała swojego Skarba przy sobie Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok!
Monia-Akina, gratulacje z okazji rocznicy! Świętujcie, bawcie się najlepiej jak się da
Serku, myślę że nikogo nie dziwi, że piszesz tylko o swojej księżniczce Wiadomo, że każda z nas jak już się doczeka tego magicznego momentu to będzie potrafiła myśleć przede wszystkim tylko o swoim Skarbie
Ja się na to deponowanie krwi pępowinowej nie zdecyduję, jest to dla mnie za duża kasa. Ale wierzę, że i bez tego uda nam się zadbać o zdrowie i szczęśliwe życie mojego księcia
Iva, piękne masz te swoje skarby! I pomyśleć, że niedługo jeszcze trzeci Skarb do nich dołączy )
Jejku, widzę, że wy też cierpicie z tytułu bólu pleców, ja jak się już ułożę na poduchach w fotelu to jest znośnie - chociaż z kolei skóra na brzuchu mnie pobolewa, ale jak mam zmieniać pozycję to już nie wiem co mi bardziej ciązy: brzuch czy plecy No, ale już tak nie dużo zostało... mam nadzieję, że szybko zlecą te trzy tygodnie, albo Patryś się jednak pospieszy
Buziaki dla wszystkich Mamuś, spokojnej niedzieli
Aaa Słonko, miałam napisać, nie wiem czy doczytasz ale jeśli masz Netto u siebie gdzieś to ja ostatnio mojej 10-letniej kuzynce kupiłam tunikę z kuniem na dł.rękaw za 14.99 Całą serię takich końskich ciuszków mieli, a skoro piszesz, że mała konie lubi to byłby temat trafiony
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Mały 4150gram i 57cm.....niezły klocek jak na 6dni przed terminem
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratulacje świeżo upieczonej mamie
Aaa i zapomniałam, Lenna, Tobie również gratuluję!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Na wstepie trzymam kciuki za Villemo i jej dzisiejszy porod, niech sie odbedzie ooo i sie odbył i jaki przystojniaczek na tej ziemi sie pojawił! Gratuluje Paulina! Duzo zdrowia!!!
Natalia no wlasnie skoro glupie pytania to zawsze mozesz glupio odp np. "Urodzilam, ale tak sie przyzwyczailam do brzucha ze zainwestowalam w sztuczny, ładny? " juz widze ta mine jednej czy drugiej
Monika duzo milosci, cierpliwosci i partnerstwa na kolejne lata dla Was super zdjecie
Iwonka, mog sobie tylko probowac wyobrazic jak sie czujesz i stresujesz, masz tu wsparcie wiec wszystko sie uda i jak to Kalina napisala: zaczna sie stresy o dzidzie po te stronie brzuszka...czy cos tym stylu
Kocham Cie rozstepy to napewno przez te sowy
Serku ja brak zdjecia jestem w stanie wybaczyc ale nie pisz takich rzeczy bo sie w garsc nie moge zebrac super ze juz w domku i do wieczorka jak znajdziesz chwilke
Papi jak u Ciebie? Mały lepiej się czuje?
Do pozniej dziewczynki
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam rozstępy na udach, pośladkach i zobaczyłam w ciągu ostatnich dni, że pojawiły się też na dole brzucha, poza tym jest ok. Ale dobrze jest mieć na kogo/co zrzucić winę
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Agus Serku myśle ze to całkiem normalne i naturalne! I mimo iż moj Kacperek jeszcze w brzuszku to ja juz sobie nie wyobrażam żeby mogło go nie byc!
Paula kaczuszka Mama dziś kupiła 6 motkow wełny Nawet ja sie nauczyłam podstawowego splotu i kupiłam 4 motki wiec nastawiam sie na długie czekanie mały sie nie zbiera Choć on czasem tak szaleje i sie rozpycha ze ja myśle ze jemu bardziej niewygodne niż mi Wiec nie zrzucam juz winy ani na niego ani na siebie bo wiem czyja to wina dwie bliźniaczki Macica i Szyjka te cholery jedne nie dają nam sie spotkać!
Natka ludzie wiecznie głupio gadać bedą Mnie tak nie pytają ale mojego męża codziennie w pracy i sie wkurza! Wczoraj mi powiedział ze im nagadal ze jak coś sie urodzi to on sam im przyjdzie i powie i niech go wiecej nie pytają!
Madzik ja rozstepy na biodrach mam z dojrzewania Na brzuchu wywalczylam do 9 mca a od 9 tego zaczęło sie na brzuchu i jestem juz pocharatana niezłe i niestety wszystko w okolicy i nad pepkiem a liczylam ze może gdzieś nisko będę mieć to bikini by zaslonilo ale nie no tak pięknie byc nie może! Aaaaaa kij z tym mogę poświęcić skórę na brzuchu za Kacperka przy boku!
Dobra lecę na zupke Ogorkowa dzisiaj mniam Dawno nie jadłam!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agamo, Twój Kacperek naprawdę ma gdzieś ten suwaczek Ale przynajmniej będzie chłopak duży i silny jak już się "wykluje"
Mmm zupka ogórkowa brzmi pysznie Ja dzisiaj miałam z Mamą robić cukinię faszerowaną, ale jakoś nam zabrakło energii do robienia porządnego obiadu
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Nubi tekst genialny, musze zapamietac i wykorzystac przy nastepnej okazji
Serus to slodkie, ze tak piszesz o swojej kruszynce i darzysz ja taka miloscia, i nie przepraszaj, bo nie masz za co, my rozumiemy
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)