BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #731318 przez karolcia1919
Widzialam;)
Ah ...
Sliczne wszystkie te maluchy;)
Teraz niedlugo dojdzie reszta ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #731321 przez asiek89
Cześć dziewczynki!

Paula, serdeczne gratulacje, Wiktorek jest prześliczny!! :)
Cudownie, że już go możesz tulić w ramionach :)

Papi, jak się ma Adaś? Czytałam, że mieliście nie lekko przez tą temperaturę, mam nadzieję, że już się unormowało!

Iwonka, Tobie też możemy już zazdrościć, bo jeszcze chwila i będziesz miała swojego Skarba przy sobie :) Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok!

Monia-Akina, gratulacje z okazji rocznicy! Świętujcie, bawcie się najlepiej jak się da :D

Serku, myślę że nikogo nie dziwi, że piszesz tylko o swojej księżniczce :) Wiadomo, że każda z nas jak już się doczeka tego magicznego momentu to będzie potrafiła myśleć przede wszystkim tylko o swoim Skarbie :)
Ja się na to deponowanie krwi pępowinowej nie zdecyduję, jest to dla mnie za duża kasa. Ale wierzę, że i bez tego uda nam się zadbać o zdrowie i szczęśliwe życie mojego księcia ;)

Iva, piękne masz te swoje skarby! :) I pomyśleć, że niedługo jeszcze trzeci Skarb do nich dołączy :))

Jejku, widzę, że wy też cierpicie z tytułu bólu pleców, ja jak się już ułożę na poduchach w fotelu to jest znośnie - chociaż z kolei skóra na brzuchu mnie pobolewa, ale jak mam zmieniać pozycję to już nie wiem co mi bardziej ciązy: brzuch czy plecy ;) No, ale już tak nie dużo zostało... mam nadzieję, że szybko zlecą te trzy tygodnie, albo Patryś się jednak pospieszy ;)

Buziaki dla wszystkich Mamuś, spokojnej niedzieli :)

Aaa Słonko, miałam napisać, nie wiem czy doczytasz ;) ale jeśli masz Netto u siebie gdzieś to ja ostatnio mojej 10-letniej kuzynce kupiłam tunikę z kuniem na dł.rękaw za 14.99 :) Całą serię takich końskich ciuszków mieli, a skoro piszesz, że mała konie lubi to byłby temat trafiony :)

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #731323 przez Alivva
Własnie dostałam smska od koleżanki z pracy :)
Mały 4150gram i 57cm.....niezły klocek jak na 6dni przed terminem :D

11 lata 3 miesiąc temu #731326 przez asiek89
Ooo niezłe wymiary :D
Gratulacje świeżo upieczonej mamie :)

Aaa i zapomniałam, Lenna, Tobie również gratuluję! :)

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #731327 przez karolcia1919
Iva...czytam wlasnie dostalam smska...i odrazu na wage...i myslalam ze ktoras z forum urodzila....a tu Twoha kolezanka ;) gratulacje dla Niej ;) klopsik niezly ;)

11 lata 3 miesiąc temu #731328 przez iwonta_kg
Muszę iść się położyć bo moje dziecię mi przez pępek zaraz wyjdzie tak się wierci! a mama powtarza mu "synuś jeszcze dwa dni w tej ciasnocie..." idziemy sobie posłuchać melodyjek z konika :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 3 miesiąc temu #731333 przez Nubi
Dzien dobry,
Na wstepie trzymam kciuki za Villemo i jej dzisiejszy porod, niech sie odbedzie :) ooo i sie odbył i jaki przystojniaczek na tej ziemi sie pojawił! Gratuluje Paulina! Duzo zdrowia!!!

Natalia no wlasnie skoro glupie pytania to zawsze mozesz glupio odp np. "Urodzilam, ale tak sie przyzwyczailam do brzucha ze zainwestowalam w sztuczny, ładny? " juz widze ta mine jednej czy drugiej ;)

Monika duzo milosci, cierpliwosci i partnerstwa na kolejne lata dla Was :) super zdjecie :D

Iwonka, mog sobie tylko probowac wyobrazic jak sie czujesz i stresujesz, masz tu wsparcie wiec wszystko sie uda ;) i jak to Kalina napisala: zaczna sie stresy o dzidzie po te stronie brzuszka...czy cos tym stylu :p

Kocham Cie rozstepy to napewno przez te sowy :silly:

Serku ja brak zdjecia jestem w stanie wybaczyc ale nie pisz takich rzeczy bo sie w garsc nie moge zebrac ;) super ze juz w domku i do wieczorka jak znajdziesz chwilke :)

Papi jak u Ciebie? Mały lepiej się czuje?

Do pozniej dziewczynki :)

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu #731338 przez Alivva
za pozwoleniem mamusi (mojej koleżanki z pracy)-jej mały "klocek" chwilę po przyjściu na świat :)
Chyba Oliwier ale byc może Bruno albo Natan?? :) mamuśka niezdecydowana :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #731342 przez asiek89
Haha, rozstępy przez sowy, Nubi, jesteś genialna :D

Ja mam rozstępy na udach, pośladkach i zobaczyłam w ciągu ostatnich dni, że pojawiły się też na dole brzucha, poza tym jest ok. Ale dobrze jest mieć na kogo/co zrzucić winę :D

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #731345 przez agamo
Paula GRATULACJE! Śliczny Wiktorek! Ale sie cieszę! No i super ze nie musiałas czekać! Mam nadzieje ze czujesz sie dobrze i znajdziesz chwile by do nas napisać!

Agus Serku myśle ze to całkiem normalne i naturalne! I mimo iż moj Kacperek jeszcze w brzuszku to ja juz sobie nie wyobrażam żeby mogło go nie byc!

Paula kaczuszka Mama dziś kupiła 6 motkow wełny :p Nawet ja sie nauczyłam podstawowego splotu i kupiłam 4 motki wiec nastawiam sie na długie czekanie :p mały sie nie zbiera Choć on czasem tak szaleje i sie rozpycha ze ja myśle ze jemu bardziej niewygodne niż mi Wiec nie zrzucam juz winy ani na niego ani na siebie bo wiem czyja to wina dwie bliźniaczki Macica i Szyjka te cholery jedne nie dają nam sie spotkać!

Natka ludzie wiecznie głupio gadać bedą Mnie tak nie pytają ale mojego męża codziennie w pracy i sie wkurza! Wczoraj mi powiedział ze im nagadal ze jak coś sie urodzi to on sam im przyjdzie i powie i niech go wiecej nie pytają!

Madzik ja rozstepy na biodrach mam z dojrzewania Na brzuchu wywalczylam do 9 mca a od 9 tego zaczęło sie na brzuchu i jestem juz pocharatana niezłe i niestety wszystko w okolicy i nad pepkiem a liczylam ze może gdzieś nisko będę mieć to bikini by zaslonilo ale nie no tak pięknie byc nie może! Aaaaaa kij z tym mogę poświęcić skórę na brzuchu za Kacperka przy boku!

Dobra lecę na zupke Ogorkowa dzisiaj mniam Dawno nie jadłam!

Aga

11 lata 3 miesiąc temu #731350 przez karolcia1919

11 lata 3 miesiąc temu #731351 przez asiek89
Kinga, pytałaś o plan porodu, ja się właśnie długo zastanawiałam czy go tworzyć i brać ze sobą, czy nie, aż stwierdziłam, że jednak sobie odpuszczę. Powiem od razu na czym mi zależy, poza tym jeśli Patryś doczeka do terminu to będzie ze mną siostra i ona będzie wiedziała jakie są moje oczekiwania i dopilnuje żeby wszystko było jak trzeba :). Ten plan porodu jest dla mnie jakiś zbyt szczegółowy i długo musiałabym się nad niektórymi kwestiami zastanawiać.

Agamo, Twój Kacperek naprawdę ma gdzieś ten suwaczek :P Ale przynajmniej będzie chłopak duży i silny jak już się "wykluje" :)

Mmm zupka ogórkowa brzmi pysznie ;) Ja dzisiaj miałam z Mamą robić cukinię faszerowaną, ale jakoś nam zabrakło energii do robienia porządnego obiadu ;)

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #731354 przez niagara
Paula ogromne gratulacje, a Wiktorek jest cudowny :)
Nubi tekst genialny, musze zapamietac i wykorzystac przy nastepnej okazji ;)
Serus to slodkie, ze tak piszesz o swojej kruszynce i darzysz ja taka miloscia, i nie przepraszaj, bo nie masz za co, my rozumiemy :)

11 lata 3 miesiąc temu #731361 przez Villemo
dziekujemy dziewczyny :-) czuje sie dosc dobrze pokarmu jeszcze nie mam ale maly juz nad tym pracuje pieknie ssie piers i jest malym rozdarciuszkiem ma tyle pary w tych malych pluckach ze slychac go na caly oddzial :-)

11 lata 3 miesiąc temu #731362 przez pyzaura
Villemo ale piekny chlopczyk ;-);-);-) normalnie az łezka sie kreci ;-);-) nirmalnie zazdroszcse wam ;-);-);-) zdrowka dla maluszkow. Serku czekam na foteczke 3maj sie kochana

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka