- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Dasz rade słoneczk Zobacz ile cioteczek trzyma za was kciuki.Nerwy mnie jedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ty zjedz nerwy Kochana i do lozeczka sie wyspac,na ile to mozliwe...a jutro bedzie juz hop siup i Niunius w objeciach Mamusi

Ania w ktorym Ty tygodniu? Ja z Donata jakos chyba leb w leb szlam z tymi tygodniami,nie pamietam na kiedy miala termin,ale ja normalnie to 26wrzesnia wiec jutro zaczynam 9ty miesiac ...w koncu :)chcialam uciec z tego 8go...
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Daga ja mam na 30 wrzesien akina 29 a donia miala na 27Iwonka ja to jestem w szoku ze Cie z cc przytrzymali do 40 tygodnia,u mnie wrecz obowiazek 2 tygodnie przed koncem zrobic cc...ale w moim przypadku i tak bedzie wczesniej...
Ty zjedz nerwy Kochana i do lozeczka sie wyspac,na ile to mozliwe...a jutro bedzie juz hop siup i Niunius w objeciach Mamusi
Ania w ktorym Ty tygodniu? Ja z Donata jakos chyba leb w leb szlam z tymi tygodniami,nie pamietam na kiedy miala termin,ale ja normalnie to 26wrzesnia wiec jutro zaczynam 9ty miesiac ...w koncu :)chcialam uciec z tego 8go...

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iwonka, dzielna badz, coco jambo i do przodu kochana!
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
iwonka nie daj sie zjesc.. ty poki co masz podwojna sile wiec co ci tam jakis jeden stresik..
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
i plytki krwi mi spadaja na leb na szyje...nagle
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Nerwy mnie jedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dasz radę Iwonka! Kto jak nie Ty,trzymamy Wszystkie kciuki za Ciebie i Kacperka

Nefelko do Twojego cięcia też tak niewiele zostało

Pyzaurka,Kinia,Nike i chyba Monia też jest przy końcówce? -> ciekawe jak to z nami będzie

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a co do drapania to tez nie zazdroszcze bo dzis mnie tak lapki swedza ze zwariuje i jak pomysle ze ty codziennie tak sie meczysz to rany.. a sie wydaje co to takie zwykle swedzenia.. a do szalu doprowadza..
akina nie znasz dnia ani godziny :-P jak do tej pory to nasze dzieci nami rzadza i wychodza z zaskoczenia. choc moja tez prosilam zeby chwilke poczekala i sie usluchala to i moze u ciebie tez grzecznie poczeka:-) a tera przestaje sie stresowac ze za wczesnie wyjdzie bo by juz mogla za to zaczynam sie bac ze maz w pracy wtedy bedzie.. i probowal jej ostatnio przetlumaczyc zeby grzecznie wyszla przy nim i zobaczymy co z tego wyjdzie bo ja nie chce z nikim innym jechac na porodowke choc w razie czego siostry wpadaja zebym sama nie zostala:-)
a ja mam dzis pecha i dobrze ze dzien sie juz skonczyl. juz druga plomba mi sie lekko ukruszyla i to od jedynki. jak mi calkien pojdze to bedzie dopiero dziura. do tego opryszczka sie zrobila. i jak mala ma wyjsc? pierwszy widok to bedzie szczerbata zasyfiona mamusia? nie moze tak byc:-P byle choc zimno zeszlo bo jak ja mam wycalowac mala na powitanie jak mi tam cos rosnie. mam nadz ze wapni i masc cynkowa dozwolona bo ostro wzielam sie do zwalczania
eh chyba najwyzsza pora na spanie
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Od 30 minut tworzę i tworzę i zamiast nacisnąć dalej dałam odśwież stronę

Oj magdalena ależ z ciebie pierdoła!!!
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Witam z samego rana

Przy talerzu musli wzięłam się za podczytywanie wczorajszych pstów i taka niespodzianka... tyle zdjęć, tyle emocji i pięknych różowych kruszynek

Villemo i Donato gratuluję z całego serducha, ściskam i całuję was w czółko, niech rosną te wasze pociechy zdrowo
Serku kochana to co piszesz o Bonie jest naprawdę piękne aż ciepło się na serduszku robi... no i widziałam fotkę naszej pierwszej damy wrześniowej... nic tylko całować i pieścić, i kokardki wiązać i sukienusie różowe ubierać

Villemo szybciutko poszło co? mam nadzieję że samopoczucie dziś równie dobre jak wczoraj... no i obejdzie się bez takich ekscesów z pokarmem jak przy klaudiuszku! trzymam kcikasy

Donatko taka kruszyneczka... teraz taka kruszyneczka a za parę lat wyrośnie na dorodnego mężczynę... oczywiście czekamy na relację co się stało żę Szymkowi tak na świat się spieszyło
Kinia pytałaś o plan porodu??? też chciałam napisać ale rozmawiałam z kilkoma zanjomymi i powiedziały że to wielki pic na wodę... kawałek papieru którego i tak nikt nie czyta dla formalności podpinany jest pod kartę szpitalną i tyle... najważniejsze jest to żeby osoba która jest przy rodzącej znała jej oczekwiania i umiała je wyegzekwować

Nubi no i powiedz mi co mi przyszło do głowy żeby brać się za te sowy... jeszcze się przez paskudy rozstępów nabawiłam

Kalinko ałć biedne te twoje ząbki

Iwonko dziś jesteśmy z tobą...

No i jak każdego dnia czekamy na dobre wieści od Agamo i Natalki, które tak grzecznie czekają na swoją kolej

A mój Antek pojadł musli i znowu próbuje wyjść moim prawym bokiem...

Teraz idę obudzić i wyprawić do pracy moje duże dziecko

Miłego dnia kruszynki:kiss:
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
przede mna dzisiaj pionizacja najgorsze co moze byc. :/ boje sie jak cholera bo w nocy prpbowalam obrocic sie na druga strone :/ ale skonczylo sie na.probie bo bol jak cholera :/
na razie nie ma ekscesow z karmieniem wiktorek zdecydowanie bardziej kulturalny niz starszy bracszek jciagnie cyca max 30 minut i zasypia