- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kalinka dzialaj i wytep szybciutko to paskudztwo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Daga a powiedz mi czy któryś z lekarzy tak własciwie powiedział Ci skąd u ciebie aż tyle neagtywnych wyników badań... bo mi się to w głowie nie mieści żeby pierwsza ciąża przebiegała bez powikłań a druga tak bardzo źle wpływała na twój organizm... biedna ty
Donata trzymajcie się z Szymkiem dzielnie... zobaczysz że wszystko będzie dobrze i wyroś nie na dużego i zdrowego chłopaka

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agamo , mialam wczoraj to samo co ty, tylko predzej przez wolowine z sosem chrzanowym

Iwona lacze sie z Toba telepatycznie, nie martw sie, jutro bedziesz miala malego przy sobie!

Donata Ty też badz dobrej mysli, jak wyladawalam na patologii z akcja porodowa to tez uslyszalam ze w razie czego inkubator i karmienie przez odciaganie pokarmu i podanie przez rureczke dzidzi...tak najwidoczniej to wyglada, podrosnie troszke i zacznie ssac

Nefeli, Kalina ma troche racji piszac o tych lekarzach, poza tym w Twoim stanie skoro zwracasz co zjesz moze byc ciezko, czy nie powinnas lezec w szpitalu i dostawac kroplowek zeby sie nie odwodnic? Ciezka sprawa, licze ze wytrzymacie, a mala bedzie zdrowiusienka po narodzeniu.

Ciekawe jak Iza?
Natalia owocnych zakupow, niech Ci sie uda przekupić małą

A ja leze, gorzej sie czuje, a wczoraj po tej przygodzie w toalecie i pozniej bolach po kinie myslalam ze rodze

- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)
Ale najważniejsze, że Szymuś jest już bezpieczny "po tej stronie". Naczyniaki się wchłoną z czasem na pewno, tym się nie martw, tak jak pisały dziewczyny.
Nefeli, przerażające, że masz takie poważne problemy... zwłaszcza na tym etapie ciąży chyba powinnaś być z Malutką pod stałą obserwacją! Kolejna zagadka, dlaczego nie zostawili Cię w szpitalu, w końcu i Ty lepiej byś się czuła wiedząc, że w każdej chwili jest obok ktoś kto się Wami zajmie i byłoby dla Was bezpieczniej...
Oj, trzymajcie się dziewczyny,musi być dobrze :*
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lekrze twierdza ze w ciazach zdarza sie czesto cholestaza( zle wyniki watroby ) u mnie teraz doszly jeszcze plytki,Madzia nic mnie nie obchodzi moj organizm w tej chwili,zeby tylko zdarzyli mala zywa i zdrowa wyjac...bo ja siedze w domu i czekam i juz sily nie mam bic sie z myslami...a na pewno nie mam jak myslec pozytywnie w obecnej sytuacji....
Mlody gin mi powiedzial ze mala lezy na mojej watrobie,ze to dlatego i ze winne sa wysokie poziomy hormonow,ktore niszcza watrobe...chyba to sa przyczyny??
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A Nefeli o ile dobrze pamietam wspominalas ze szpital jest platn kupe kasy i dlatego w nim nie jestes po stala obserwacja, a panstwowy to jakis szit? Dobrze pamietam?
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Iwonka trzymaj sie tam. Już tak niewiele czasu zostało i będziecie z Kacperkiem razem

Agamo w Twoim przypadku to juz by wypadało, żeby coś zaczęło się dziać. Dlatego mam nadzieję, ze to już pierwsze objawy i w tm tygodniu będziemy miały dwóch Kacperków

Nefeli juz tak blisko do końca, więc wierzę że z małą dacie rade i już niedługo będziesz się cieszyć swoim maleństwem

Ja chwilę posprzątałam i moje dziecię się tak rozszalało, że prawie wyszło mi przez pępek. Widziałam zarys tych jego małych stópek, w których drzemie wielka siła i moc

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sorry ze ja tak tylko o sobie ale nie moge sie skupic jakos... obiad byl ostatnim posilkiem i do jutra glodowka. Tylko woda ale tez do 24tej...
Ale Iwonka nie przepraszaj, bo o kim, jak nie o sobie i Kacperku, miałabyś teraz myśleć i pisać? Kurcze piękna głodówka

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Iwonka na Twoim miejscu też bym tylko o tym myślała! na szczęście jutro juz będzie po wszystkim

Nefeli bardzo Ci wspólczuję i sama nie wiem jakbym postąpiła na Twoim miejscu! Musicie jakos przetrwać ten tydzien cało i zdrowo!!!
Nike moje dziecię wczoraj tak szalało i to przez cały dzień! czuć, że to już nie taki okruszek

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka trzymaj sie dzielnie Kochana,ciesze sie ogromnie ze juz jutro bedziesz tulic Kacperka,jestem calym sercem z Toba!!!!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
No to możecie sobie wyobrazić jaką jej wiązankę puściłam

No ja kumam,że każda z nas ma prawo poczuć się gorzej ale do cholery jakby ruszyła trochę dupsko to tez by się inaczej czuła a ten "ciężar" jak nazywa syna to nawet jak będzie już leżał w łóżeczku to ona jeszcze sporo na sobie dzwigać będzie bo te kg to nie mały a jej jedzenie za trzech jak sama mówi.
A jeszcze do mnie mówi-No Ty 2 tygodnie przed porodem to już chyba w ogóle nic nie robisz hm?? taaaaaaaaaaa na pewno! Ach....no i jeszcze musiała powiedzieć,że te moje 8kg na plusie to zdecydowanie za mało,że lekarz się nie zna i na pewno coś jest nie tak!
jakie to wszystko pokręcone....