- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula Vilemo współczuje ale mam nadzieje ze jakoś sutki przezyja i laktacja sie rozrusza! Trzymam kciuki!
Madzia a to ci Kasia teraz na ambicje poszła! Co? Az sie nie mogę doczekać co ty tam na tej ścianie wymyslilas!
Nike pokoik super a ochroniarz jeszcze lepszy widać Kacperek będzie dobrze strzeżony!
Nubi Asia glowa do góry dzien sie skończył!
Natka zauważyłam ze malenstwa wrzesnioweczek chyba nieprzekupne! Nic nie pozostaje jak czekać! Będzie dobrze! Wkoncu wyjdą No bo przecież ileż można siedzieć w brzuchu przecież tam tak nudno!
Iwonka mam nadzieje ze dziś wyjątkowo ma mocny sen i wyspi sie za wsze czasy!
No i na mnie pora! Dobranoc mamuski!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Standardowo witam się o 4 rano i tak jak zakończyłam dzień bujając się na piłce, tak go też rozpczynam... to chyba już jedyna pozycja w której mogę wysiedzieć, wogóle ...
A jednak Aga i Natka nadal w dwupaku
Dziś poznamy kolejnego maluszka... Iwonko powodzenia
Miłego dnia
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja tez nadal w dwupaku....wszystko wycichlo..ale za to 13 razy w toalecie bylam ;(
Iwonko -zasiskam mocno kciukasy!!!
Aga i NAtalka-wasze maluszki strajkuja
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Ja też po nieprzespanej nocy,cholera mnie już bierze! Paluchy i stopy do tego nabrzmiałe
Iwonko dziś Twój dzień,trzymam kciuki najmocniej jak się da byś dobrze zniosła cc i migiem zobaczyła Kacperka! Czekamy na wieści i zdjęcie maluszka! Całuję Was
Aga,Natka a Wam życzę by się dziś coś ruszyło
Villemo jak dziś u Ciebie z samopoczuciem,mam nadzieję,że lepiej?
Nefeli a jak u Ciebie Kochana?
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonko czekam na dobre wiesci
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja po badaniu krwi,dwie zyly rozwalone ;( ...ilez mozna krew oddawac????wyniki poznym wieczorem...
Iwonka caly czas o Tobie mysle i czekam z niecierpliwoscia na focie Twojego malego mezczyzny,duza buzka !!!!
Super Agamo ze powolutku sie rozkreca,ja Ci mowie na dniach zaczniesz rodzic...u mnie bylo tak nagle,chwila moment i sie zaczelo
Jak tam rozpakowane mamusie i ich maluszki sie miewaja ,piszcie Nam jak wrazenia
Moniczko dzieki ze pytasz zasnelam o 24 wstalam o 6tej,w nocy roznie,czesto w kibelku...ale najgorzej mysli wylaczyc ...nie mam wplywu w tej chwili na nic,jedyne co ten starszy gin zadzwonil wczoraj do mnie i powiedzial ze jak wzrosna te wyniki to zebym przyjechala,ze moze trzeba zakonczyc ciaze...wiesz ja bardzo licze ze do 7go dotrzymamy...ide teraz sprobuje sie przespac troszke...
Monis a Tobie zycze szybkiego naturalnego porodu,bez bolu i stresu,ale jeszcze nie teraz za jakies 2 tygodnie najwczesniej,bo my w 36 na logike jestesmy...zaczelysmy 9ty miesiac Kochanie
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam obawe ze jak sprobuje butli nie bedzie chciec cysia ???,tak mowia mamy...okaze sie,ja dzielnie chce karmic i szykuje sie na to...jesli sily mi tylko i moj stan na to pozwola
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja osobiscie nie liczylabym ze ona zrozumie inne ciezarne z trudna ciaza jesli sama tego nie doswiadczy...ludzie w roznych sytuacjach dopiero sami jak doswiadcza na wlasnej skorze to spuszczaja z tonu,zmieniaja sie ...tak jest wlasnie z bogaczami chociazby teraz mamusia,tesciowa wszystko za nia robia,gotuja,dzieckiem sie zajmuja,dodam pisze o 33 letniej osobie...Ona tylko mysli o sobie i o pieniadzach i wygodzie smutne ale prawdziwe
Izunia jak sie czujecie ze Skarbiem?
Donia jak Twoj maly ksiaze sie miewa,jak przybiera na wadze? na pewno juz niedlugo z cysia bedzie pieknie jadl,jeszcze troszke cierpliwosci i wierze ze nabierze sily i bedziesz mogla normalnie karmic,a naczyniaki tak jak mowilam na pewno sie wchlona,nie od razu ale sie wchlona
Serku dawaj wiecej fotek Bogusi i duzo buziakow sle Twojej Niuni i Tobie !!!
Papi jak sytuacja z temperatura u malego? mam nadzieje ze sytuacja opanowana i spicie juz spokojniej
Kasiu pieknie Ci wyszlo Twoje dzielo ciekawe co na to nasza Madzia,moze sie nie poddala i siedzi i maluje teraz jakies wrobelki ;)Madzia gdzie jestes kochana?
Nike pokoik sliczny a ciekawe jak piesio sie sprawdzi w nowej roli??? teraz bedzie musial sie dzielic pania i panem
Ha ha ha Natalia "juz nie mam sily na to dziecko" dobre ...a to dopiero poczatki...mala sobie mysli co ona mnie tak wygania to dopiero 39tydz ,mam czas do 41 ,a zabawki mi kupuje to sobie posiedze,az wiecej uzbieram hihi ...
ok ide sie kimnac
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nefeli no dokarmiany musi byc bo dopiero dzis pierwsze kropelki siary. dokarmiaja.go ze strzykawki i to chyba dosc skuteczna metoda bo przywieziony po dokarmieniu i tak rzuca sie na cyca jak szalonyVillemo fajnie ze sie odzywasz rozumiem ze troche karmisz piersia troche dokarmiaja z butli??
Ja mam obawe ze jak sprobuje butli nie bedzie chciec cysia ???,tak mowia mamy...okaze sie,ja dzielnie chce karmic i szykuje sie na to...jesli sily mi tylko i moj stan na to pozwola
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też dziś nie mogłam spać. Śniły mi się porody i cały czas myślałam o naszej Iwonce. Już tylko godzinka
Villemo, a powiedz mi z tymi poranionymi sutkami...można używać w szpitalu tych nakładek sylikonowych? One podobno coś pomagają na te rany. Czy to dopiero w późniejszym okresie? Jak się dziś czujesz? Lepiej już ze wstawaniem?
Madzia, nie przejmuj się tymi sówkami. Na początku też stwierdziłam, że zrobię sobie szablon. Ale za nim zdążyłam go wyciąć to mi się popsuł i za dużo było z nim zachodu Lepiej naszkicuj sobie ołówkiem na ścianie i maluj bezpośrednio. Na pewno dasz radę
Nubi, dziękuję a powiedz mi o jakie rozstępy pytasz? jakieś na sówkach? czy u mnie?
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iwonka czekamy na Kacperka
Villemo dobrze, że laktacja powoli się rozkręca no i że dziś już jesteś w lepszym nastroju buziaki dla Wiktorka
Kasia jak zobaczyłam Twoje sowy to od razu mi się Magda przypomniała i tak mi się śmiać zachciało bardzo ładnie to wygląda
Nike Wasz pokoik również śliczny no i ten pies obronny wymiata...
Miłego dnia życzę wszystkim i czekam na dobre wieśći jadę do mojego taty na cały dzień, więc wieczorem na pewno będę mieć co czytać
Buziaki
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Iwonko trzymam kciuki!!!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja na szybkiego
Iwonka powodzenia juz pewnie na necie cię nie ma może juz cię wzięli! Wszystko będzie dobrze! I za chwile Kacperek będzie z wami!a może juz go calujecie i tulicie!
Vilemo Paula to dobrze ze coś sie rusza Pomału ale jednak ja sie zastanawiam bo nie kupiłam żadnego mleka chyba trzeba będzie coś kupić! Ale jak małego dokarmiac nie chciałam butli mu dalwac hmm sama nie wiem zobaczymy jak to będzie!
Paula kaczuszka napewno będzie sporo czytania! A i pewnie niejedna fotka od Iwonki!
Kasia te sowki ślicznie ci wyszły Jak juz mówiłam Bardzo mi sie sowki podobają i mojej mamci twój efekt tez sie podobał!
Dagus wspolczuje z zylami ale jak cię co drugi dzień kluja to sie nie dziwie! Wiem, ze chciałabys mała zatrzymać w środku jak najdłużej ale skoro juz drugi lekarz tez o tym mówi to może warto to przemyśleć. No i trzymam kciukasy by wyniki nie były takie złe i ze wszystko sie ulorzy!
Akina Monia juz myślałam ze rodzisz! Bo napisalas ze cię juz bierze! Mnie sie juz wszystko z porodem kojarzy chyba
Dobra kończę juz. Dzisiaj mezusia mam cały dzień wiec Zerkne tylko by poogladac fotki Kacperka no i dopiero wieczorkiem zagladne wiec nie panikujcie ze rodze choc mogłabym miłego dnia mamuski