- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zaczynam sie powoli bać porodu, po tych przeżyciach Donaty wiem, że nie każdy poród tak przebiega i oby mój poszedł gładko kurczę naprawdę zaczynam się stresować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jadac tutaj mialam lzy w oczach całą drogę. Wyslijcie mnie na karnego jeza za to ale myslalam sobie ze drugi raz takiej tragedii bym nie przezyla...
Nawet tak nie myśl Nic złego się nie stanie Jesteś w dobrych rękach
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Żebyście mnie nie zrozumiały źle...ja po prostu nie trawię sytuacji jak ktoś wykorzystuje sytuacje a w wypadku mojej kuzynki tak własnie jest. A ta biedna jej mama a moja ukochana ciocia wszystko sama i pewnie jeszcze teraz wokół niej....
Iwonka!!!! Karny jezyk albo termometr w dupsko Ci zaaplikujemy
A tak serio-każda rozumie Twój strach po tym co przeszłaś. Ale proszę nam tu pozytywnie mysleć,bo powtórki nie będzie
Mysl o tym jaki on będzie czyje oczka,po kim nosek,czuprynka na główce czy łysolek?
Jutro sobie będziesz porównywać w czym miałaś rację
Napisałam do Izulki smska....a to odpowiedz
My niestety jeszcze w szpitalu. Mały miał robione badanie słuchu i bioderek,bez nich nie wypuszczają do domu.Jutro zobaczymy. Modlę się,żeby mu żółtaczka nie wyszła bo wtedy utknę tu na dużo dłużej. Pogratuluj ode mnie dziewczynom co zostały mamusiami. Jak tylko wyjdziemy do domu to się do Was odezwę. Pozdrawiam buziaki dla Was wszystkich ode mnie i mojego małego przystojniaka.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
iwonta_kg napisał:
Jadac tutaj mialam lzy w oczach całą drogę. Wyslijcie mnie na karnego jeza za to ale myslalam sobie ze drugi raz takiej tragedii bym nie przezyla...
Nawet tak nie myśl Nic złego się nie stanie Jesteś w dobrych rękach
Paulinka ma rację,nawet tak nie myśl,wszystko będzie dobrze!
Ja też zaczynam bać się porodu,do tego Igunia od kilku dni mniej ruchliwa i się martwię
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Iva, no naprawdę niektóre takie "chore" to tylko rozstrzelać . Porażka co się czasem słyszy... a te babeczki, które naprawdę mają ciężko walczą czasem nawet dziewięć miesięcy i nikomu się nie skarżą. Ech... niech się cieszy durnota, że nie ma prawdziwych powodów do zmartwień i dolegliwości.
Swoją drogą nieziemsko drażnią mnie też mamuśki, które robią z siebie cholerne męczennice. Zupełnie jakby ktoś im siłą dziecko wepchnął i kazał się nim zajmować. Brak słów.
Monia, romantycznie, czy nie, ale taka rocznica na pewno bardziej Wam zapadnie w pamięć niż wszystkie inne
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Asia Ty masz termin na 28 września?
Tak, tak. Mam jednak nadzieję, że uda się szybciej ale zobaczymy, ważne, żeby zdjęli szew i może wtedy coś się zacznie
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
OOO super ze u Izuli dobrze az sie niemoge doczzekac jak do nas wroci z wrazeniami!
Iva u nas nie ma wyboru Zwlaszcza w takiej ciazy jak ja mam ze bezproblemow to nawet ani razu nie uslyszalam slowa cc. Nie planuje cesarki mam nadzieje ze dam rade rodzic naturalnie i przepchne jakos mojego bobaska i nie chce by byl wywolywany Wolalabym zeby sam sie urodzil! no ale jesli nie bedzie wyjscia i maly sam nie wyjdzie to godze sie na wszystkie metody wywolywania i jesli bylo by jakies zagrozenie to zgodze sie na cc W sumie zgodze sie na wszystko by tylko malutki caly i zdrowy przyszedl na ta strone! a ja jakos sobie dam rade czy ze szwami tu czy tam to juz mniej wazne On teraz najwazniejszy! Wiem ze moja znajoma po pierwszej cesarce jak trzy lata pozniej zaszla w ciaze to miala do wyboru cc czy sn i wybrala sn czego tuz po porodzie bardzo zalowala ale z biegiem czasu i teraz mowi ze wolala rodzic sn ale wiadomo kwestia indywidualna.
Donia biedactwo ty nasze! pogmatwalo sie to troche z tym twoim porodem ale wiesz co nawazniejsze ze Szymus jest z wami i pod dobra opieka i wiedza jak sie nim zajac! Wszystko napewno sie ulorzy dobrze Teraz zostalo mu jedynie rosnac w sile I napewno tak bedzie! dobrze ze masz wspierajacego meza i slicznego synia i to najwazniejsze!
Dagus czy ty zawsze musisz miec pod gorke? Staraj sie myslec pozytywnie choc wiem ze pewnie nie latwo Mama sie nie przejmuj mozesz zawsze kogos po nia wyslac z kartka napisana przez ciebie po polsku! Wiesz ja pracujac na lotnisku nie raz spotkalam ludzi ktorzy podrozowali z przesiadka i ani slowa po angielsku nie znali albo z kartkami albo wogole szli na zywiol takze mama napewno da rade! i wiesz lekarze zawsze mowia najgorszy scenariusz bo w taki sposob chronia wlasne dupsko nie zwazajac na to jak to brzmi i co to znaczy dla przyszlej matki! niektorzy popostu traktuja to jako czysta zwykla medycyna nie myslac jaki bol jego slowa moga ci zadac! wiec nie mysl ze tak sie u was skonczy bo napewno bedzie wporzadku zreszta od samego poczatku widac ze Nefeli to fighter! i sie latwo nie poddaje!
Nubi Asia oj trza bylo sie tak objadac! u mnie raczej to nie od jedzenia bo wczoraj kolacji nie jadlam a na obiad zupka byla A dzis na sniadanko serek z tostem No i u mnie oczyszczenie ciag dalszy hmmm ale by bylo jakbym urodzila dokladnie w terminie a ja tak tu psiocze na mojego Kacperka to by bylo dwa Kacperki w ten sam dzien
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znowu mam ktg.
Sluchajcie jak sie robi lewatywe?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Na ostatniej wizycie??