BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #732413 przez Suzi
Cześć, ja z kwietniówek :) i mam słowko do papi88, jeśli karmisz piersią to nie pij mięty ani szałwi bo hamują laktację, chyba ze to celowe dzialanie bo masz za dużo pokarmu :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #732418 przez Alivva
Hej...nadrobię Was później bo stoję przy garach (wena twórcza i chęci się załączyły)
ale mam do przekazania smska od Iwonki

HEJ. MAM PODŁĄCZONE KTG I ZARAZ MNIE BIORĄ NA STÓŁ. MOJA PSYCHIKA WARIUJE I CO CHWILA MI LECĄ ŁZY.MASAKRA JAKAŚ. MIAŁO BYĆ CC O 9 A TU WSZYSTKO SIĘ OPÓŹNIA. BUZIAKI.

pewnie juz ją tną bo smsek dostałam dokładnie o 11;36 ;)

11 lata 4 miesiąc temu #732420 przez niagara
Oto interaktywna Myszka Minnie, która jednak nie przekonała mojej córki do szybszego przyjścia na świat :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #732421 przez pyzaura
Hej mamuski :)

Iwonka 3mam kciukaski :) i teraz czekam juz na zdjecie kawalera :kiss:

Agamotak jak pisze Mery :P suwaczek prawde Ci powie :) dzis rodzina sie powiekszy :lol: 3mam kciuki :D

Akina jestem jestem podczytuje tylko u mnie ostatnio jakos zmeczenie i brak humorku :( ale dzis juz lepiej takze pisze :D wczoraj tescie dali kase i zamowilismy wkoncu WOZEK :D ale rados :D:D super ze juz na swoim jestes :D odrazu pewnie lepiej :D a reszte sie da kochana :) i po poscie Donaty tak panicznie boje sie porodu ze masakra normalnie sobie to az wyobrazilam i jestem przerazona :(

Meryi moje serduszko sie cieszy ze po wizycie ok i ze Julka juz jest na tyle duza ze da sobie rade :) swietna wiadomosc :) ja ide za tydz 4.09 ciekawe co mi powiedza :) oby tez same dobre nowiny.

Kalinkaale sie usmialam z tym chomikiem :D hehe No Natalka duza juz dziewczynka :) ajjj rosna nam te pociechy :D

Madzia i Iva wy macie sile myc jeszcze okna :) jestescie rewelacyjne mnie w sumie tez raz nosi bym wszystko robila a raz nie mam ochoty na nic ale lekarz mi zabronil myc okien i roznych takich takze moj obiecal ze to zrobi ale myje je juz tydz nie wiem czy zdazy :P

Asiek ladna mamusia z Ciebie i sliczny piesek :) no widzisz jakiego masz kochanego synka czeka az mamusia bedzie miala gotowy kacik :D

Nike ladny pokoik :) te nasze dzieciaczki maja wszystko na wypasie :D tylko cieszyc :D i fajowo ze sie wyspalas ja spie po 10-12 h i nie moge sie dospac bo noce mam wedrowkowe do toalety mam nadzieje ze sie to skonczy :D bo jak zombi w nocy ide do wc :D:D

narazie to chyba wszystko :) musze ponadrabiac co tam jeszcze napisalyscie :)
A mi wczoraj i dzis snily sie wypadajace zeby :( oby to tylko zly sen :(

dobrego dnia i buziaki :D

Ania

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732422 przez mery75
Akinka dzięki kochana niektóre pomiary wskazują 2760 ale ta od usg mówiła żeby sugerować się tym 2931 gr. niewiedziałam że już taka duża jeszcze 4-5 tyg. temu ważyła 1761 gr.hihi ale się ciesze
Papi bidulko też się namęczysz a powiedz budzisz go na jedzenie czy nie bo słyszałam że nawet jak dziecko śpi trzeba co 2 godz. budzić na jedzenie i niewiem ile w tym prawdy
Pyzaura kochana Ty też zawsze dobre słowo powiesz :kiss: pewnie że u Ciebie będzie też wszystko w porządku niema innej opcji chciałabym ją mieć już koło siebie a teraz jak wiem że jest bezpieczna to chyba skocze na okna pomyć :blush: to jej pomoge
IWONKA TRZYMAJ SIĘ WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU POWODZENIA :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #732438 przez papi88
Suzi dzięki za info nie miałam pojęcia cale szczęście mało tej miety wypilam pokarmu nie mam nie wiadomo jak dużo wiec wole nie ryzykować.ale rumianek chyba mogę pic??

PAULINA

11 lata 4 miesiąc temu #732439 przez pyzaura
niagara napisał:

Oto interaktywna Myszka Minnie, która jednak nie przekonała mojej córki do szybszego przyjścia na świat :silly:

Śliczna ta MysKa MInnie ;-) bardzooooo mi sie podoba :lol:

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #732441 przez pyzaura
niagara napisał: [file/]

Śliczna ta MysKa MInnie ;-) bardzooooo mi sie podoba :lol:

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #732446 przez pyzaura
Papi moja siostrzenica ma 3 miesiecznego synka i duzo ogolnie pokarmu ale zdaza sie ze nie miala wcale takie wiesz pojedyncze dni i wtedy ktos jej polecil taka herbatke www.ceneo.pl/13053197 i mowila ze automatycznie miala mleko moze sprobuj ??

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #732447 przez Kasia :]
Papi, dobrze, że już z Adasiem lepiej :) fajnie, że zaczynacie rozumieć swoje potrzeby. Ciekawe po jakim czasie dogadamy się z Zosią ;)

Nike, fajny psinka ;) i jak ładnie strzeże łóżeczka. My mamy spaniela i mam trochę obaw o to, jak przywita na świecie nowego członka rodziny. Mają trudny charakterek, ale mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.

Asia, jaka ładna mamusia z Ciebie!

Villemo
, dziękuje za wskazówki. To nawet nie próbuję z tymi nakładkami. Mam maltan przygotowany i teraz też nim smaruję, żeby nieco odhartować maleństwa, więc mam nadzieję, że jakoś to będzie.

Madzia, padłam z tymi sowami !! Że niby rozstępy przez nie . Chyba muszę się wyoglądać cała wieczorkiem, bo a nóż widelec coś zmajstrowały

Niagara, śliczna ta myszka! No ja się dziwię, że córcia się jeszcze nie pokusiłam na nią ;)

Oj, biedna Iwonka. Takie czekanie jest najgorsze i wcale się nie dziwię, że łzy lecą. Ale trzeba być dobrej myśli :) Czekamy na zdjęcia Kacperka :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #732458 przez Alivva
okey :) chwila przerwy bo pewna część ciała się buntuje :)
Mam takie dziwne bóle jakbym się udarzyła....w okolicach pępka jak dotykam brzucha to tak jakbym dotykała siniaka hmmmm

Nike pomylenie westi z pudlem to już profanacja rasy hahaha pudle sa takie...bleeeeeee
a co do rasy westi to zapanowała na moim osiedlu :) na 3 ulicach (a to małe uliczki) jest ich 5 :) a moja ulica (całe 13 domów) to już w ogóle kocha się w rasowcach chyba bo mamy: 2beagle, bolończyka,westi,rhodesiana (ojjj moje marzenie) no i kota tonkijskiego i brytyjskiego :D no i poza tym masę dachowców i piesków popluarnej "rasy caldenbery" czyli mieszańców :)

Villemo....wczoraj zejście z łozka zajęło Ci 20 minut,dziś pewnie 15 a za kilka dni będzie całkiem GUT :) tak samo jak i z karmieniem pewnie :)

Kalinka to się musiałaś namęczyć z rodzeniem chomika hahaha No chyba,że to był jakiś zmutowany egzemplarz :D
Mi się dziś śniła Akina i Agamo.....razem latałyśmy po jakieś łące w takich dłuuuugich płóciennych koszulach do samych kostek :) Z brzuchami rzecz jasna hahahaha

Mery :) Ładna waga Julci :) Ja dziś przeglądałam dzieci w naszym tygodniku Wolsztyńskim....jeden maluszek 2kg,jeden2,5kg kilka koło 3kg i 6dzieciaków z wagą od 4200 do 4600gram.... klocki normalnie hahaha

Aniu,bo my z Madzią jedziemy na tym samym wózku więc i tak samo nam odwala :D po tych jointach pewnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niagara-śliczna maskota :) Widziałam jakiś czas temu bardzo podobne w Biedronce :) ale odpuściłam a może i szkoda bo śliczna jest :)

OK....wracam do garów :)
Do później mamuśki :)

11 lata 4 miesiąc temu #732476 przez karolcia1919
O Mery duza ta twoja Jula i pobila moje dziecie ;) tydzien temu wazyl 2500 teraz moze ok 2700;)

Papi ciesze sie ze z Adasiem wszystko dobrze;)

Nigara-maskotka super;) tylko cos corcia sie uparla i nie wychodzi.

Iwonko masz juz swojego skarba w ramionach ?;)
Mysle o Tobie i sie na niczym skupic nie moge....

11 lata 4 miesiąc temu #732479 przez nefeli
Kalinka super wiesci po wizycie....no i rozbroilas mnie z tym chomikiem :)
Madzia ale kochany ten Twoj maz :)
Mery to super waga i ze juz nie ma leku przed porodem przedwczesnym!!!!
Asia sliczna fotka :)
Paulinka ja mam te nakladki z medeli ale jakies twarde mi sie wydaja i tez nie wyobrazam sobie zeby dziecko chcialo to ssac....

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #732480 przez nike84
Niagara prześliczna ta Minnie :cheer: Córcia się ucieszy, gdy w końcu się zdecyduje wyjść z brzuszka :)
asiek śliczny Twój psiaczek :) Jak pokazałam zdjęcie mężowi od razu powiedział że wygląda jak owczarek belgijski :) Ale on to akurat jest znawca ras, bo ja mieliśmy doga argentyńskiego to jeździliśmy z nim na wystawy i mąż się zajawił na kynologię ;) A naszego Weściora najczęściej mylą właśnie z yorkiem lub maltańczykiem, ale Pan pytający gdzie kupiliśmy tego pudla mnie już dobił całkowicie ;)
Kasia nie martw się na pewno z psiakiem będzie dobrze tylko będzie musiał się przyzwyczaić do maleństwa i do jego płaczu. Ja ostatnio swojemu puszczałam nagranie płaczącego dziecka żeby zobaczyć jaka będzie reakcja i żeby w razie czego zacząć go przyzwyczajać.
Iva jak my wybieraliśmy Westa to nie była tak popularna rasa, a teraz faktycznie zatrzęsienie :dry:

No to ja jeszcze się pochwalę naszymi psiakami, bo narazie swoim maleństwem jeszcze nie mogę :P Weścior i Rodezjan
Rodezjan
I Ś.P Dog argentyński
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #732481 przez MyMelange
Czesc mamunie!

Niagara, Miki przecudna, na bank corcia bedzie zachwycona :)

kalinka, chomik to pikus, ja rodzilam fretke, ktora pozniej chciala mi odgryzc suta! Hahahaa!

Asia, pieknie wygladasz :)

Mery, ale Jula urosla! Moj Miki tez 4 tyg temu mial 1700g, to pewnie teraz ma z 2300 :) W poniedzialek sie dowiem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka