- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
ale mam do przekazania smska od Iwonki
HEJ. MAM PODŁĄCZONE KTG I ZARAZ MNIE BIORĄ NA STÓŁ. MOJA PSYCHIKA WARIUJE I CO CHWILA MI LECĄ ŁZY.MASAKRA JAKAŚ. MIAŁO BYĆ CC O 9 A TU WSZYSTKO SIĘ OPÓŹNIA. BUZIAKI.
pewnie juz ją tną bo smsek dostałam dokładnie o 11;36
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Iwonka 3mam kciukaski i teraz czekam juz na zdjecie kawalera
Agamotak jak pisze Mery suwaczek prawde Ci powie dzis rodzina sie powiekszy 3mam kciuki
Akina jestem jestem podczytuje tylko u mnie ostatnio jakos zmeczenie i brak humorku ale dzis juz lepiej takze pisze wczoraj tescie dali kase i zamowilismy wkoncu WOZEK ale rados :D super ze juz na swoim jestes odrazu pewnie lepiej a reszte sie da kochana i po poscie Donaty tak panicznie boje sie porodu ze masakra normalnie sobie to az wyobrazilam i jestem przerazona
Meryi moje serduszko sie cieszy ze po wizycie ok i ze Julka juz jest na tyle duza ze da sobie rade swietna wiadomosc ja ide za tydz 4.09 ciekawe co mi powiedza oby tez same dobre nowiny.
Kalinkaale sie usmialam z tym chomikiem hehe No Natalka duza juz dziewczynka ajjj rosna nam te pociechy
Madzia i Iva wy macie sile myc jeszcze okna jestescie rewelacyjne mnie w sumie tez raz nosi bym wszystko robila a raz nie mam ochoty na nic ale lekarz mi zabronil myc okien i roznych takich takze moj obiecal ze to zrobi ale myje je juz tydz nie wiem czy zdazy
Asiek ladna mamusia z Ciebie i sliczny piesek no widzisz jakiego masz kochanego synka czeka az mamusia bedzie miala gotowy kacik
Nike ladny pokoik te nasze dzieciaczki maja wszystko na wypasie tylko cieszyc i fajowo ze sie wyspalas ja spie po 10-12 h i nie moge sie dospac bo noce mam wedrowkowe do toalety mam nadzieje ze sie to skonczy bo jak zombi w nocy ide do wc :D
narazie to chyba wszystko musze ponadrabiac co tam jeszcze napisalyscie
A mi wczoraj i dzis snily sie wypadajace zeby oby to tylko zly sen
dobrego dnia i buziaki
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Papi bidulko też się namęczysz a powiedz budzisz go na jedzenie czy nie bo słyszałam że nawet jak dziecko śpi trzeba co 2 godz. budzić na jedzenie i niewiem ile w tym prawdy
Pyzaura kochana Ty też zawsze dobre słowo powiesz pewnie że u Ciebie będzie też wszystko w porządku niema innej opcji chciałabym ją mieć już koło siebie a teraz jak wiem że jest bezpieczna to chyba skocze na okna pomyć to jej pomoge
IWONKA TRZYMAJ SIĘ WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU POWODZENIA
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nike, fajny psinka i jak ładnie strzeże łóżeczka. My mamy spaniela i mam trochę obaw o to, jak przywita na świecie nowego członka rodziny. Mają trudny charakterek, ale mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.
Asia, jaka ładna mamusia z Ciebie!
Villemo, dziękuje za wskazówki. To nawet nie próbuję z tymi nakładkami. Mam maltan przygotowany i teraz też nim smaruję, żeby nieco odhartować maleństwa, więc mam nadzieję, że jakoś to będzie.
Madzia, padłam z tymi sowami !! Że niby rozstępy przez nie . Chyba muszę się wyoglądać cała wieczorkiem, bo a nóż widelec coś zmajstrowały
Niagara, śliczna ta myszka! No ja się dziwię, że córcia się jeszcze nie pokusiłam na nią
Oj, biedna Iwonka. Takie czekanie jest najgorsze i wcale się nie dziwię, że łzy lecą. Ale trzeba być dobrej myśli Czekamy na zdjęcia Kacperka
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Mam takie dziwne bóle jakbym się udarzyła....w okolicach pępka jak dotykam brzucha to tak jakbym dotykała siniaka hmmmm
Nike pomylenie westi z pudlem to już profanacja rasy hahaha pudle sa takie...bleeeeeee
a co do rasy westi to zapanowała na moim osiedlu na 3 ulicach (a to małe uliczki) jest ich 5 a moja ulica (całe 13 domów) to już w ogóle kocha się w rasowcach chyba bo mamy: 2beagle, bolończyka,westi,rhodesiana (ojjj moje marzenie) no i kota tonkijskiego i brytyjskiego no i poza tym masę dachowców i piesków popluarnej "rasy caldenbery" czyli mieszańców
Villemo....wczoraj zejście z łozka zajęło Ci 20 minut,dziś pewnie 15 a za kilka dni będzie całkiem GUT tak samo jak i z karmieniem pewnie
Kalinka to się musiałaś namęczyć z rodzeniem chomika hahaha No chyba,że to był jakiś zmutowany egzemplarz
Mi się dziś śniła Akina i Agamo.....razem latałyśmy po jakieś łące w takich dłuuuugich płóciennych koszulach do samych kostek Z brzuchami rzecz jasna hahahaha
Mery Ładna waga Julci Ja dziś przeglądałam dzieci w naszym tygodniku Wolsztyńskim....jeden maluszek 2kg,jeden2,5kg kilka koło 3kg i 6dzieciaków z wagą od 4200 do 4600gram.... klocki normalnie hahaha
Aniu,bo my z Madzią jedziemy na tym samym wózku więc i tak samo nam odwala po tych jointach pewnie
Niagara-śliczna maskota Widziałam jakiś czas temu bardzo podobne w Biedronce ale odpuściłam a może i szkoda bo śliczna jest
OK....wracam do garów
Do później mamuśki
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Papi ciesze sie ze z Adasiem wszystko dobrze;)
Nigara-maskotka super;) tylko cos corcia sie uparla i nie wychodzi.
Iwonko masz juz swojego skarba w ramionach ?
Mysle o Tobie i sie na niczym skupic nie moge....
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia ale kochany ten Twoj maz
Mery to super waga i ze juz nie ma leku przed porodem przedwczesnym!!!!
Asia sliczna fotka
Paulinka ja mam te nakladki z medeli ale jakies twarde mi sie wydaja i tez nie wyobrazam sobie zeby dziecko chcialo to ssac....
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
asiek śliczny Twój psiaczek Jak pokazałam zdjęcie mężowi od razu powiedział że wygląda jak owczarek belgijski Ale on to akurat jest znawca ras, bo ja mieliśmy doga argentyńskiego to jeździliśmy z nim na wystawy i mąż się zajawił na kynologię A naszego Weściora najczęściej mylą właśnie z yorkiem lub maltańczykiem, ale Pan pytający gdzie kupiliśmy tego pudla mnie już dobił całkowicie
Kasia nie martw się na pewno z psiakiem będzie dobrze tylko będzie musiał się przyzwyczaić do maleństwa i do jego płaczu. Ja ostatnio swojemu puszczałam nagranie płaczącego dziecka żeby zobaczyć jaka będzie reakcja i żeby w razie czego zacząć go przyzwyczajać.
Iva jak my wybieraliśmy Westa to nie była tak popularna rasa, a teraz faktycznie zatrzęsienie
No to ja jeszcze się pochwalę naszymi psiakami, bo narazie swoim maleństwem jeszcze nie mogę Weścior i Rodezjan
Rodezjan
I Ś.P Dog argentyński
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Niagara, Miki przecudna, na bank corcia bedzie zachwycona
kalinka, chomik to pikus, ja rodzilam fretke, ktora pozniej chciala mi odgryzc suta! Hahahaa!
Asia, pieknie wygladasz
Mery, ale Jula urosla! Moj Miki tez 4 tyg temu mial 1700g, to pewnie teraz ma z 2300 W poniedzialek sie dowiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.