- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Kobitki dziękujemy za miłe słowa sami jesteśmy zdziwieni wagą mówie dzisiaj Julci żeby schodziła na dół gdzie napis exit
Monisia fajna ta Julcia koleżanki ciekawe czy wszystkie Julki takie rozdarte
Karolka podobnież dzieci na tym etapie co tydz. przybierają około 250 gr. to Kornuś też jest spory już jest
Ale faktycznie zdjęcia 3d Kacperka a w realu wogóle się nieróżnią szok
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
A te zdj super!!!
Mery no pewnie masz racje!!!wazne ze zdrowe;)
Papi olej tesciowa...Twoje dziecko i Ty wiesz jak je ubierac i dbac o nie!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Papi podpisuje sie pod tym co napisala Paulinka o zimnych raczkach,a jak nie wie tego twoja tesciowa to olej ja i rob to co jest sluszne...nie martw sie moja nie jest zla,ale tez wszystko wie najlepiej i sie wtraca ze hej!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka dla mnie jak mowilam na tej focie z usgie wyglada Kacperek jakby Cie w brzunio calowal od srodka,a teraz na zywo i z odwrotnej strony ssie cycusia Kochany jest!!!!!!
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Twój mały już je pierś, a mój 4 dzień i nic. Jeszcze poleżymy pewnie ze 2-3 dni... Nie wiem. Codziennie próbujemy przystawiać go do piersi z położną, ale nie ssie. Od dzisiaj karmią go butelką, bo tak miał sondy ciągle. Ściągam pokarm i im zanoszę i go karmią. Dali mi dzisiaj też nakarmić butelką. Cycka nie chce, a z butelki je... Teraz mały jest naświetlany lampami, bo ma żółtaczkę przez ten konflikt grup głównych. Mąż jutro wraca do pracy Nie chcą mu dać dziady urlopu ojcowskiego, bo dużo pracy i się zdenerwował i pokłócił z szefem. Nie wiem czy tam dalej będzie pracował...
Jak będziecie rodzić, to jak już wychodzi główka, to dawajcie z całej siły. Bo ja nie dawałam rady i przestawałam przeć i główka się chowała i od początku trzeba było. A potem już się zebrałam w sobie i wyszła główka i od razu zaraz mały. Prawie zemdlałam w trakcie. Czarno przed oczami. Ale im dłużej, tym gorzej. Trzymam za Was kciuki!!!
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
Zdrówka dla was a mężowi niema się co dziwić ostatecznie wy jesteście ważniejsi
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Donia,ja mam nadzieję,że niebawem wyjdziecie do domu i że Szymuś z dnia na dzień będzie miał się lepiej! Tobie też życzę abyś szybciorem doszła do siebie.
Nefelko a kiedy u Was zaczyna się rok szkolny?
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia te omdlenia u mnie nie mijaja nawet na lezaco...po prostu czuje ze odlece na zawsze ,ale mysle ze winny poziom zelaza,plus cisnienie nieboszczyka no i ta durna dieta czyli raczej glodowka...
Ja jak swojemu mowilam o tych odlotach to powiedzial tylko ze z moimi wynikami bedzie ciezko po cc,ale teraz to nic sie nie dzieje...po prostu sily nie mam,a co zjem to nie starcza nawet dla wrobla
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wlasnie tez slyszalam ze jak dadza butle malemu to pozniej nie chce cysia,a jak pytalam co robia tu u mnie to od razu mnie poinformowano ze jak mama po cc nie ma sily i wypompowana to nikt jej dziecka nie przystawi ...i to mnie wkurza...ale moze uda mi sie cos wskorac???
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Pytanie do dzieewczyn ktore mialy cesarke czy po znieczulniu tez wam cos zalegalo w plucach?? Ja od chwili znieczuleniu czyli juz ponad dwa tyg mam kaszel tzn cos mnie drapie w gardle najgozej bylo zaraz po wyjsciu ze szpitala jak szwy swieze i chcialo sie kaslac a nie moglam bo bolalo jak cholera a teraz ten kaszel sie nasila przez to ze czuje te drapanie w gardle i przeczytalam ze to po znieczuleniu ze trzeba odkasływac bo moze to doprowadzic do zapalenia pluc bo wydzielina zalega w plucach a mi coraz gozej zamiast lepiej...
Acha i jak mialam to znieczulenie to jeszcze na operacyjnej czulam ucisk w klatce piersiowej a poaniej jak mnie przewiezli na pooperacyjna to tak mnie grzala klatka jakby kamfora mnie wysmarowano powiedxialam to pielegniarce to sie dziwila ze takie objawy...
Tesciowej za tydzien konczy sie urlop-cale szczescie to nie bedzie miala tyle czasu nas odwiedzac