BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #731366 przez kalina
villemo no gratulacje:-) ale szybko i sprawnie posxlo a synus przekochany:-) i przynajmniej go na oddziale zapsmietaja jsk najglosniejszy.. pewnie z radosci ze ma taka odpicowana mame:-)

serku no az sie lezka kreci w oku po przeczytaniu twoich odczuc:-) eh coraz bardziej chce juz miec mloda przy sobie:-)

iva no duzy synek sie kolezance urodzil. kawal chlopa bedzie:-) jaki czerwoniutki.. wlasnie zdalam sobie sprawe ze pierwsze jak zobaczymy nasze malenstwa to beda takie fajne wymordowane:-) przyjemny widok

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #731368 przez słonko
O, jakie super wieści! Paulinko, gratulacje! Jak to szybko poszło :) Cudnego masz Wiktorka, pozazdrościć :)

Serku, fajnie że wreszcie piszesz. Takie zakochanie w pierwszej dziecince jest chyba częste :) Cieszę się Twoim szczęściem i czekam niecierpliwie na foty tej śliczności :)

Znów mnie zaczyna ściskać w brzuchu na myśl, że ja też już niedługo... Jakie to niesamowite!

Agamo, wiesz co, a może Twój syn chce przyjść na świat dokładnie w terminie? Będę mocno trzymać kciuki, żebyś w najbliższych dniach się z nim już zobaczyła :)
Mnie też nic nie rusza, nie czuję w każdym razie żeby coś miało się zbliżać. Mam jeszcze prawie 3 tygodnie, ale chciałabym rodzić już za tydzień - taki mam chytry plan ;)

Asiek
, dzięki za podpowiedź :) Akurat w Krakowie nie ma Netto :dry: Ale znaleźć ciuch z koniem dla dziewczynki w innym sklepie też powinno się udać :)

Paulina i Piotruś

11 lata 3 miesiąc temu #731378 przez papi88
Hej

Wlasnie zauwazylam ze adas nie jest juz rodzynkiem :) wiec vilemo,izula,serku serdeczne gratulacje!super ze mozecie juz doswiadczyc tego ogromnego uczucia jakim jest milosc do dziecka ja sie nie spodziewalam ze to takie mocne uczucie bedzie.

Moj adas dzis troche lepiej ma 37 stopni ale duzo czytalam wczoraj i podobno u noworodka stan podgoraczkowy zaczyna sie dopiero od 37.5 powyzej 38.5 to juz goraczka i trzeba reagowac bo noworodek ma inny uklad immunologiczny czy jakos tak niz dorosly

PAULINA

11 lata 3 miesiąc temu #731385 przez Alivva
Na forum i do fb we wrześniówkach wrzuciłam własnie fotkę Boguni :)

11 lata 3 miesiąc temu #731389 przez niagara
Przesliczna mala ksiezniczka Bogunia :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #731393 przez nefeli
JEJU JEJU Paulinka jaki cudny Wiktorek,jakie mam usteczka i nonio kochany :) gratuluje i wysylam obojgu tysiace buziakow i usciskow :)Ps.piekna waga!!!!
Serku pieknie piszesz wiec nie wyglupiaj sie i nie przepraszaj,,,ciesze sie ze jestes szczesliwa i czekam na fotki Twojej ksiezniczki :)

11 lata 3 miesiąc temu #731398 przez asiek89
Papi, dooobrze, że u Was już spokojniej, oby tak zostało i było tylko lepiej :)
Ech, my nierozpakowane jeszcze chyba wszystkie Wam zazdrościmy już pociech, które możecie ściskać :)
Ja to już doszłam do wniosku, że właśnie dlatego mnie nosi, że wiem, że to już końcówka czekania, ale ciągle jeszcze...

Iva, dzięki za fotkę Boguni! Serku, masz śliczną córę! :)

Asia&Patryś

11 lata 3 miesiąc temu #731399 przez agamo
Karola żeby to ode mnie zależało... :(

Paula super ze dobrze sie czujesz! No i ze mały taki zaradny zaraz rozchula ci laktacje! No a ze głośny to dobrze Niech no tam wiedza kto dziś najważniejszy!ale sie z wami cieszę!

Iva 4 kg to myśle ze nie grubasek Ale juz ładna waga coś sie obawiam ze moj ja tak dalej będzie siedział to pewnie tez wagowo dociagnie bóg wie ile... :-/

Słonko dziękuje kochana! Każde kciuki sie przydadzą! I juz w sumie obojętne mi w który dzień byle by zdrowo i w takiej wielkości co bym dała radę urodzić. Bo jak słyszę ze w ostatnich tygodniach rośnie najwiecej a on sie tak ociaga to jaki duży on sie urodzi!?
A co do planowania hmm jestem żywym dowodem ze ja to sobie mogłam planować kiedy przyjdzie i to i tak nie ma znaczenia. A wszyscy mi obstawiali ze przed terminem. I sama tez tak myślałam bo z okresu wychodzi mi tydzien wcześniej ale tu liczą mi z usg no ale guzik z planowania! Życzę żeby twoje planowanie lepiej poszło niż moje! A żywym twoim lozeczkiem to może i faktycznie lepiej wyszło! No to czekam na fotki jak przyjdzie chętnie poogladam! :D

Kalinka ty jakaś sadystka chyba :p przyjemny widok wymordowanego bobaska! Heheh normalnie śmiać sie zaczęłam! Nie wiem jak w pl ale tutaj małego podadzą mi odrazu wiec nie będzie czerwoniutki a raczej biały jeszcze z mazi plodowej.

Aaa i co do planu porodu ja wypełniałam Tyle ze u mnie nie ma tak dużo pytań no i nie na wszystkie odpowiadałam bo nie na wszystkim mi zalerzy! No i u mnie taki plan porodu mam w kartotece stronę do wypełnienia wiec tak zrobiłam i położna mi ostatnio podpisała sie pod tym bo u nas taka procedura. Odpowiadałam na pytania typu czy chce by mąż przecial pępowinę i czy chce odrazu dziecko do rak. Jakie znieczulenie chce mieć Jak chce urodzić lozyska czy sama czy dostać zastrzyk na przyspieszenie Kto będzie przy porodzie I ze nie chce studentów! No to chyba tyle!

Aga

11 lata 3 miesiąc temu #731400 przez nefeli
Kobitki gdzie na forum sa te fotki???

11 lata 3 miesiąc temu #731403 przez agamo
www.zapytajpolozna.pl/122-vii-ix/730422-...ioweczek-2013-=.html
Tutaj link Dagus!

Agus Serku Ale Bogna śliczna! I ma takie maleńkie oczka! I takie ciemniutkie włoski! No naprawdę cudna!

Aga

11 lata 3 miesiąc temu #731404 przez Alivva
nefeli napisał:

Kobitki gdzie na forum sa te fotki???

Prosze bardzo Daga :)
Link do foteczek wrześniówek :)

www.zapytajpolozna.pl/122-vii-ix/730422-...ioweczek-2013-=.html

11 lata 3 miesiąc temu #731406 przez nefeli
Dzieki Dinku !!!! :)
Bogna sliczna,ja sie wcale mamusi nie dziwie...sama slodycz i szczescie w domku :) buziaki dziewczynki !!!
Dinku a my kiedy ????

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #731409 przez Alivva
wrzucę Wam część wiadomości od Agi :)

[...poza tym wody odeszły mi 2 godziny po obchodzie i badaniu i wszyscy byliśmy zaskoczeni na maksa, ja to myślałam, że pęknę ze smiechu bo próbowałam je łapać...]
[...a miałam sie szykować do wyjścia ze szpitala hehee no było dość zabawnie aż skurcze się nie rozkręciły na maksa...]
[...to super, dziękuję i już uciekam, ucałuj dziewczyny i życz im szczęścia, jak się ogarne to wpadnę...]

Jeszcze mega gratulacje dla Villemo i POWODZENIA dla Iwonki :)
I buziaki dla wszystkich mamusiek i brzuszków ;)

11 lata 3 miesiąc temu #731410 przez nefeli
Agamo Skarbie ja tu sie i modlilam i czary mary robilam i nic a nic sie nie dzieje??? hm cos chyba magia w wykonaniu ciezarnej nie skutkuje :( do dupy ze mnie czarodziejka... a juz myslalam ze mam jakies para... zdolnosci ;) ale wroze ze w 41 tygodniu Niuniek wyskoczy sam jak nic w najmniej oczekiwanym momencie :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #731412 przez donata
Kochane ciocie!

Mam na imię Szymuś. Urodziłem się 24.08 o godz. 9.05. Ważę 2500g i mam 49 cm. Jestem jeszcze malutki i leżę z mamusią na Patologii ciąży. Pozdrawiam wszystkie cioteczki :kiss:

A to ja i mój tatuś :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka