BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #593729 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

Kalina wejdz pod kołdre i siedz w lozku dzisiaj. Jak nie przejdzie to zadzwon do gina napewno cos poradzi.

Włączamy tvn style! O MATKO leci :)

+

znowu bedę musiała oglądac powtórkę... a program fajny prawda:)

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #593750 przez malutka2803
witam, dołączam do wrześniowych ciężarówek :)

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #593755 przez iwonta_kg
malutka2803 napisał:

witam, dołączam do wrześniowych ciężarówek :)

Witaj malutka. Napisz nam cos o sobie. Skad jestes, ile masz lat, w którym tygodniu jestes, kiedy masz termin itd :)
Pozdrawiam:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #593764 przez malutka2803
tak więc mam na imię Paulina, mam prawie 27 lat. Od kilku lat mieszkam w Bydgoszczy. Jestem w 14 tygodniu mojej pierwszej ciąży, a rozwiązanie na 7 września.

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #593781 przez kocham_cie
hello Paulina:)

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #593783 przez malutka2803
cześć kocham_cie

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #593826 przez iwonta_kg
To żeście sie przywitały heheh ;)

Jak mija wieczór?

Ja oglądam ksw (konfrontacja sztuk walki). Uwielbiam ten sport :)

11 lata 9 miesiąc temu #593829 przez kalina
czesc paulina:-)

nefeli ciekawe co lekarz na ten bol.. mozliwe by bylo zeby cos ci sie tylko naciagnelo czy cus? kiedy sie wybierasz?
co do frytek to tez ostatnio mam na nie smaka i z majonezikiem to nie moge przestac jesc:-)
co do innych zachcianek to polubilam kiwi. i mam fazy ze calymi dniami cebule bym tylko jadla a pozniej przez kilka dni nie moge na nia patrzec:-) kiszone ogorki tylko przez chwile wcinalam i na razie chyba tyle..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #593832 przez kalina
a ja mam wieczor narzekania i nic mnie nie ciagnie w tv. chyba skonczy sie spankiem bo glowka boli

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #593833 przez biedroneczka39
Hejka Paulina...
Coraz nas wiecej mamuski :)
Jak wam minal dzionek? Ja mialam powera I posprzatalam doglebnie kuchnie I lazienke he he. Teraz juz leze I odpoczywam...
Przeczytalam tu na forum ze jedna z Was nie miala wogole badania ginekologicznego bo lekarz mowi ze wszystko widac na USG. To jak pamietacie mieszkam w Angli I tu tez lekarze nie robia badan ginekologicznych od poczatku ciazy do jej ostatnich dni. Mysle ze jesli nie potrzeba to nie ma sensu nam tam zagladac. Ja osobiscie sie ciesze bo nie lubie tego badania ;)) Jesli chodzi o inne badania to wszystko robia super.Na ostatniej wizycie pobrali mi 4 probowki krwi zeby porobic wszystkie badanka, no I siuski wiadoma sprawa. Sie okaze niedlugo czy wszystko gra. Jestem dobrej mysli.
Dobranoc mamuski, spijcie spokojnie I wygodnie...buziaki :**

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #593871 przez iwonta_kg
Ja frytki mogłabym jesc codziennie :) a dziś na obiad mężuś usmażył rybkę :) nie wiem czy wam pisalam ale mój mąż jest z zawodu kucharzem i jest naprawde świetny w tym co robi. Do kuchni mnie wogole nie wpuszcza. No chyba tylko po to żebym umyła naczynia ;) codziennie wydziwia dla mnie jakieś super potrawy :) w pierwszej ciąży nie moglam jesc ryby bo od razu wymiotowałam. A teraz jestem przeszczęśliwa ze mogę ją jeść bo jest bardzo zdrowa i trzeba jeść rybę w ciąży.

Dobranoc :) słodkich snów ciężaroweczki :*

11 lata 9 miesiąc temu #593881 przez malutka2803
Ja mam chcicę na słodkie, słodkie i jeszcze raz słodkie, chociaż w życiu przedciążowym nie lubiłam słodyczy.

Paulina

11 lata 9 miesiąc temu #593897 przez kalina
Iwonta taki maz to skarb:-) moj jak go nakdzie to tez cos tam ugotuje ale najlepiej zeby bylo jak najbardziej tlusto:-) musial sobie przez miesiac jakos radzic jak ja do kuchni nie moglam wchodzic bo zapach byle zupy konczyl sie glowa w muszli:-\ ale mi wtedy bylo wszystko jedno bo tylko pojedyncze kromeczki zostawaly w zoladku
dobrze ze wspominasz o rybie bo jakos o niej zapomnialam a faktycznie teraz zalecana

url]

11 lata 9 miesiąc temu #593924 przez biedroneczka39
A ja wam powiem ze tez bardzo lubie rybke...mniami. Widze ze duzo z Was mialo nudnosci I wymiotowalo. A wiecie co to moja 3 ciaza I ani raz mi sie nie chcialo wymiotowac. W poprzednich dwoch nie moglam patrzec na jedzenie a bron cie boze na mieso. Teraz jedyne co mi przeszkadza to papierosy...fuuujjj. Zachcianki tez posiadam...frytki z majonezem, sledzie I truskawki moglabym caly czas jesc he he...
A tak w ogole witam Was kochane z samego ranka. Ja cos spac rano nie moge za to popoludniu I szybko wieczorem mnie nurzy.
A teraz sniadanko moje drogie...jajecznica z kielbaska I cebulka na maselku, herbatka z cytryna I chlebek z maselkiem...zapraszam wszystkie :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #593936 przez Villemo
Witam w niedzielny poranek,

Młody zrzucił mnie z łóżka o 6:50 a mi się chce spać spać i jeszcze raz spać. :huh: Naszczęście po 9 chodzi znowu spać więc mam możliwość wtedy nadrobić.

Swoją drogą głowa mi pęka, pewnie znów ciśnienie leci w dół. :angry:

Witam kolejną Paulinkę :D To ile nas tu już jest :D?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka