- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedronczeka ja tez mieszkam w angli wiec moglybysmy sie zgadac co i jak Ja ostatnio sie zastanawiam bo oferuja tu szczepionke na krztusiec i ciekawa jestem czy bedziesz ja brala? czy jeszcze ci nic polozna nie mowila?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Biedroneczka zaraz bede u ciebie na tym sniadanku!
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
nefeli Wszystko u mnie wporzadku milo ze pytalas kochana jestes! nie przejmuj sie jak nie bede tu pisac za czesto ale teraz zagladam tu sporadycznie! Milo ze wiele dziewczyn dolacza do wrzesniowek i tak mi sie cos wydaje ze ten rok bedzie bardzo liczny! Moj szwagier sie smieje ze jak glosili w mediach o koncu swiata to pewnie ludzie szaleli no i teraz przyrost naturalny wzrosnie Ale tak na powaznie czym nas wiecej tym lepiej!
Biedronczeka ja tez mieszkam w angli wiec moglybysmy sie zgadac co i jak Ja ostatnio sie zastanawiam bo oferuja tu szczepionke na krztusiec i ciekawa jestem czy bedziesz ja brala? czy jeszcze ci nic polozna nie mowila?
agamo jeszcze nie proponowano mi tej szczepionki...nastepna wizyte mam 10 kwietnia wiec odrazu zapytam...a ta szczepionka to dla ciezarnych tak ? A Ty bierzesz ta szczepionke? Kurde nie wiem czy bym sie nie bala.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Sama nie wiem co o tym myslec...na temat szczepien jest tyle artykulow...w jednych pisza ze to dobre a w innych ze co za duzo to niezdrowo. Pamietam jak mialam dylemat czy szczepic dziewczynki moje na HIB bo jak wiadomo w Polsce one kosztuja I to nie malo.W Angli sa normalnie w kalendarzu szczepien. Nie zaszczepilam w ostatecznosci myslac ze ja 30 lat temu tez nie bylam szczepiona I ze mna ok. Nie czytalam ulotki o krztuscu. Czy ta szczepionka kosztuje ?Wiesz zastanawiam sie bo ta szczepionke bierze sie w 28 tygodniu mozna o ile sie nie myle do 38 tygodnia ja wziac, ale robia juz w 28 i problem mam taki ze mam konflikt krwi i w 28 tygodniu beda mi robic zastrzyk na przeciwciala i teraz sama nie wiem czy dwa zastrzyki w tym samym czasie to nie zaduzo dla malenstwa Hmm czytajac ulotke to wydaje mi sie ze warto choc tak naprawde nie mam o tym pojecia szczerze przyznam Ale jak czytam co ten krztusiec moze zrobic malenstwu do 2 mca zycia to az ciary po plecach mi przechodza i szczerze zastanawiam sie nas tym bo wiem ze ja jako dziecko bardzo czesto chorowalam i chcialabym moje malenstwo uchronic jak najwiecej tylko czy takimi szczepeniami sie je chroni az na tyle? hmmm sama nie wiem...
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A ja wam powiem ze tez bardzo lubie rybke...mniami. Widze ze duzo z Was mialo nudnosci I wymiotowalo. A wiecie co to moja 3 ciaza I ani raz mi sie nie chcialo wymiotowac. W poprzednich dwoch nie moglam patrzec na jedzenie a bron cie boze na mieso. Teraz jedyne co mi przeszkadza to papierosy...fuuujjj. Zachcianki tez posiadam...frytki z majonezem, sledzie I truskawki moglabym caly czas jesc he he...
A tak w ogole witam Was kochane z samego ranka. Ja cos spac rano nie moge za to popoludniu I szybko wieczorem mnie nurzy.
A teraz sniadanko moje drogie...jajecznica z kielbaska I cebulka na maselku, herbatka z cytryna I chlebek z maselkiem...zapraszam wszystkie
hmmm chyba za późno wstałam na to śniadanko
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wiecie dziś w nocy obudziło mnie cos bardzo dziwnego a mianowicie poczułam tam głęboko w brzuszku takie jakby pukanie, trzy może cztery razy... wiem że pewnie mi się to przyśniło albo aorta brzuszna mocniej zapulsowała ale to było takie fajne... mysle że jak poczuję pierwsze ruchy to tak to własnie będzie wyglądało:)
a to moje drogie Panie moje 8 cm szczęsćie:) zdjęcie z 06.03 (12 tydzień) wg. usg ok 14 tydzień
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
No to zapraszam na obiadek )
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie sliczne zdjecie Moj maz to mowi ze chcialby zebym miala usg co tydzien zeby mogl sobie poogladac ale niestety bede miec juz tylko jedno no i moze drugie sobie 3d prywatnie zrobie. Ale nie moge sie juz doczekac kiedy malenstwo bedzie juz znami A wydaje sie ze to jeszcze taka dluuuuga droga.