- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
sloneczko dziekuje za kciukaski przydadza sie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zamiast w dzien jak mala spi polozyc sie to sprzatam,klikam,gotuje i robie wszystko z wyjatkiem odpoczynku...
Laktacja jak na zlosc wcale nie chce sie zatrzymac...jeju wiecie co ja wczoraj przezylam...przystawilam mala do piersi i tak mnie to jej ssanie laskotalo ze az sie poplakalam ze smiechu...serio durne uczucie ze hej...moze dlatego ze mialysmy duza przerwe z cysiem???
Kinia super wygladasz a malutki apsiu cudny
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Tacy księża jak proboszcz w naszej parafii to na szczęście rzadkość, więc może u Was będzie łatwiej Tego Wam już teraz życzę.
Kasiu, kropelki sama kupiłam, "na własną odpowiedzialność" . Trochę czytałam, trochę się konsultowałam i postanowiłam spróbować. No i ulgę nam przyniosły.
Haha, Daga, a u nas czasem też tak jest, to zależy jak się Maluszek przyssie, że tak łaskocze
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Ja jakoś za brzuchem nie tęsknię Dobrze mi z tym, że mam Bąbelka przy sobie, po tej stronie .
Oby Wam się szybko ten remont obok skończył, bo można się wykończyć...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas z chrztem też będzie ciekawie. Bo z tego co się dowiedziałam, to u nas proboszcz robi wieeelkie problemy. A my mamy tylko ślub cywilny. Naszym sąsiadom, powiedział, ze nie muszą robić wesela i on im udzieli ślubu kościelnego i wtedy dopiero ochrzci im dziecko
Och mi też się nie raz tęskni za brzusiem moim. Zwłaszcza jak oglądam fotki z okresu ciąży albo filmiki jak mały szalał w brzuszku
Dobra skorzystam z tego ze pierworodny śpi i pójdę coś zjeść. Bo ostatnio w ogóle nie pamietam żeby cokolwiek jesć i tym sposobem w 3 dni 1,5kg schudłam Z jednej strony mnie to cieszy, ale z drugiej, to chyba przez to też nie mam ciągle siły
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
powiedzcie mi co mozna jesc a co nie karmiac ??
bo w necie raz pisza tak raz tak;/
bylabym wdzieczna.
kornel od 6 rano spal tylko godzine i ciagle przy cycu ;/ wykancze sie.
chyba zasypia teraz...
Karolcia, ja unikam wszelkich warzyw strączkowych, grochu, kapusty itp., grzybów!, ostrych przypraw, smażonego, napojów gazowanych, cytrusów, truskawek. Z owoców jem jabłka, banany, borówki, maliny. Wolno podobno jeść też winogron i arbuza bez pestek, ale nie testowałam. Generalnie zwykle jem duszone mięsko, zwykłe albo pieczone w piekarniku ziemniaczki, marchewkę lub buraczki do tego. Wczoraj zrobiliśmy sobie też pizze domową, ale moja wersja nie wymiatała niestety ser, sos, szynka i ketchup Ale dobre i to. Oprócz tego wcinam ciastka, pod warunkiem, że nie mają czekolady, bo akurat po niej Zosia dwa dni się biedna męczyła Drożdżówki, placki itp. Piję też "Kubusia" (byle nie tego z pomarańczą czy truskawką). To chyba tyle
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
powiedzcie mi jak ubieracie swoje pociechy na spacery ? prosze o dokladny opis
z gory dziekuje
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
a dziś kurier przywozl mi ten śpiworek tylko 90 cm:
allegro.pl/spiworek-do-fotelika-wozka-ow...-wz-i3567725082.html
polecam go na zime będzie w sam raz a nawet już teraz
o wlasnie temat chrztu...co prawda ja będę chrzcila dopiero na przełomie wiosny-lata ale na pewno będą jazdy bo my bez slubu a na dodatek mój uważa się za ateistę a ja katoliczka mało praktykujaca..
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
polozna pozwolila mi jutro wyjsc na spacer .30-40min
powiedzcie mi jak ubieracie swoje pociechy na spacery ? prosze o dokladny opis
z gory dziekuje
Karolcia my zakładamy body, pajac, bluza z kapturem (w zależności od pogody), czapkę (również w zależności od pogody) i kombinezon. Do tego jak jest chłodno to przykrywam go kocykiem. no i buzię smaruję kremikiem
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ty się tam kochana nie daj księdzu. My chrzciny dopiero wiosną ale ja już też bojowo nastawiona na rozmowę heh
Aguś,co do tabletek to patrząc na Luśkę niczego nie żałuję ale nie zamierzam kusić losu,dwójka dzieci mi wystarczy więc jednak decyzja o spirali zapadła i tego się będę trzymać
Daguniu...usmialiśmy się bo Bart taki podekscytowany maludą,że aż mu się wymsknęło i powiedział przy babci Zosi,że go duma...rozpierdala Cały on
Co do komunikowania się Niuni z nami to patrzy w oczy zwłaszcza jak się jej opowiada. O czymkolwiek byle mówić do niej wodzi wzrokiem za kolorowymi przedmiotami i póki co-to tyle
Teściową bym chyba zaje....
Do nas wreszcie się wybiera Bartosza mama...hmmm aż jestem ciekawa reakcji i relacji i w ogóle... ale w sumie dobrze,że chce wnusie poznać.
Nike,ja takie oświadczenie składałam w ciągu 2 tygodni (bo chcę mieć płacone cały rok po 80%) a druk tego wniosku przywiozłam sobie z naszego ZUSu w Wolsztynie
Kiniu...no na zdjęciu widać,że samopoczucie dużo lepsze Dobrze Cię widzieć taką uśmiechniętą
Aniu,to we srode wszystkie 3mamy kciukasy za Ciebie i Miśkę
Natka,kupiłaś tą spódnisię na szelkach? Nam Bart ją kupił w Niemczech i do tego dresik ten różowy i 2 pary rajstopek Cuuudne a spódniczka faktycznie czad
Słonko ja tez mam chwile tesknoty za brzuszkiem. wiedzialam,ze tak bedzie
co do plot.... spacerku z maluda nie bylismy ale juz w USC nas kilka osób widzialo,potem wspólne zakupy w kilku sklepach wiec i tak beda gadac cóż taki urok zycia celebrtytów hahaha
Karolcia,moja mała w domu ma ubrane body z dł rekawem i np pajac, na spacer zakładam na to kombinezon polarowy i czapusie. do wózka,nakrywamy kocykiem i jesli jest zimno albo wieje to jeszcze tym nakryciem wózka
temat chrzcin mnie rozwala. u mnie nie tyle ksiadz co babsko w biurze parafialnym takie problemy robi,ale ja sie z nikim uzerac nie bede wiec w razie czego chrzest zrobimy na wiosce 15km od naszego miasta....
Alicja po dzisiejszej wizycie połoznej waga 3980!!! ale ogólnie ok
za tydzien we srode jedziemy na wizyte kontrolna do okulisty bo oczko wciaz lekko ropieje i przemywanie sola fizjologiczna nic nie daje...
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
My tez mamy tylko slub cywilny. W tyg idziemy do ksiedza zalatwiac chrzciny.
Dzisiaj mężuś mi zrobil pizzę bez keczupu, z serem i szynką